Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 314  
Stare 17-04-10, 18:50   #1

wilhelm

a ja dalej swoje...

Mój temat został zamknięty zbyt wcześnie (TuTuTu jako admin), dajcie się wypowiedzieć... Tak dla jasności to nie była skarga jak wytknął mi manimatrix.

Natomiast co do mapy to zgadzam się że powiedziałem żeby brać ludzi i raszać ponieważ VIP który ma za zadanie ucieczkę ukrywał się albo latał po mapie i grał na fragi wiec prawie każda runda trwała aż upłynął czas (polecam przeczytać regulamin punkty 3.3 3.4 3.5)

Chemical mnie nie interesuje czy się domyślasz co ja chciałem powiedzieć ale gdybyś grał dłużej na serwerze to byś się dowiedział jakie jest moje zachowanie i że ja używam cenzury w postaci znaków specjalnych ( *#@!$) lub wielokropków (...).

Zainwestujcie w jakiś program który omija cenzurę albo wogóle ją wyłączcie. Za napisanie czegoś jest ban na jakiś czas a za powiedzenie czegoś już nie więc jaka w tym sprawiedliwość?

Stare 17-04-10, 19:52   #2

*Muffin*

Odp: a ja dalej swoje...

Cytat:
Zamieszczone przez wilhelm Zobacz posta

Zainwestujcie w jakiś program który omija cenzurę albo wogóle ją wyłączcie. Za napisanie czegoś jest ban na jakiś czas a za powiedzenie czegoś już nie więc jaka w tym sprawiedliwość?

Tak jest! Zbieramy się na kupno porządnego pluginu!

Stare 11-05-10, 15:41   #3

Odp: a ja dalej swoje...

program ktory omija cenzure? smieszne przeciez oni to moga zmienic w plikach i juz nie ma cenzury ...

Tagi
dalej