| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 | |
| Wiek: 20
| Przeprosiny dla każdego.
Chciałbym przeprosić głównie Mardoga, jak i każdego kogo obraziłem czy coś. Za moje zachowanie na SB za które dostałem bana, który już wygasł. Wczoraj stała się tragedia i naszego kumpla z klasy już niema, razem z dziewczyną, która była w ciąży. Gdy się o tym dowiedziałem byłem w szoku. Zadzwoniłem do innego kolegi z klasy (Cito) i powiedział mi, że on idzie pić i czy przyjdę, odparłem TAK. Wtedy napisałem na SB coś w stylu "idę pić, afk" i od tego momentu wszystko co pisałem/robiłem na forum do dziś do napisania "Witam:(" to 'nie byłem ja' (to byłem ja ale ; / najebany). Wypiłem baaaaardzo dużo+mieszanie co udupiło podwójnie. Dowiedziałem się od Mardoga to, że napisałem między innymi tak: Cytat:
Nie wiem jak mogłem takie coś odjebać, za wszystko czym kogoś uraziłem i co pisałem chciałem jeszcze raz przeprosić KAŻDEGO. I jeżeli możecie napiszcie co robiłem :( ![]() Bo wiadomości steam niema historii jak z gg, PM wysłane mam usunięte- więc też mogłem komuś coś pisać. A nie chcę byście o mnie źle myśleli czy jaki kowal jest popierdolony. Proszę o nie pisanie jakiś dziecinnych tekstów typu muffin... | |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Przeprosiny dla każdego.
nic nikomu nie zrobiłeś spokojnie duża część osób zrobiła by to samo (np. ja). Teraz przetrwajcie ten ciężki okres a dalej będzie wam łatwiej |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Po pijaku człowiek pokazuje prawdziwe "ja". Na szczęście nie spotkałem Cię w tym stanie, myślę, że każdemu należy się druga szansa, także nie powinieneś się przejmować. |
| |
| | #4 |
Czy ja wiem czy takie prawdziwe "ja"? W życiu bym tak nie napisał, nawet przez myśl mi to nie przeszło, a to o proszę, zdziwko mam. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
Bo na trzeźwo nie puszczają wszystkie hamulce -.^ Coś mało osób się tutaj wypowiada xd |
| |
| | #6 |
No sorry, ale chyba nie sądzisz, że napisałbym "sto lat" dopiero co zmarłemu kumplowi na trzeźwo jak bym "odblokował wszystkie hamulce"... To dobrze, znaczy, że chyba nie zrobiłem nic więcej na forum bo szybko mnie Mardog zbanował, za co chwała mu. Ale dalej nie widzę postu na jaki najbardziej liczę, Mardoga. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
o ja pierdole koniec tego . Przeprosiles za pisanie po pijaku , koniec paplaniny. EOT |
| |
| | #8 |
|
A co ja ci mam napisać... Przegiąłeś i tyle..
|
| |
| | #9 |
Po prostu jak pisaliśmy na steam to tak mówiłeś jakbym miał "spierdalać i już się nie znamy" ; / Nie chcę by jeden odpał i to jeszcze po pijaku spierdolił kumpelstwo.. |
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
Nie widze powodu, dla ktorego Mardog mialby po czyms takim miec Ci cos za zle. Widac niektorzy potrafia zachowac sie z klasa po swoich wpadkach... A co do kolegi to mi bardzo przykro...
|
| |
| | #11 |
|
Wybaczam.
|
| |
| Tagi |
| kazdego, przeprosiny |