| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| skille elfa i orka
Mam pare pytan. Bo słyszałem że nie wszystkie skille działają. 1. Krytyczne uderzenie - działa to? Mam tu 0 lvl, zmieniam na 5lvl a różnicy nie widzę. A wydaje mi się żę na knifezone czasami udałoby mi sie zabic kogoś kto ma 100hp jednym uderzeniem (attack2) 2. Aura celności - mając tu 6 lvl powinienem bic z kosy po 94 hp (45% wiecej obrazen). Ogólnie chciałbym wiedzieć czy wszystkie skille działają i czy są takie które nie działają tylko na wybranych mapach. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: skille elfa i orka
Krytyczne uderzenie - dawno nie grałem orkiem, ale zdaje mi się, że ten skill albo mało dawał obr. albo dawał tylko do broni palnych, Aura celności - ona daje obr. ??? ja myślałem, że mamy trochę lepszą celność, tzn. jak strzelamy obok to jakiś 1/10 naboi trafi. ---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:18 ---------- A które skille są wył. Chyba żaden. Tylko elf jest taki Uber, jak ma te walone uniki. Puacz C.D. |
| |
| | #3 |
|
W poradniku jest napisane "3. Aura celności: Zadajesz 15, 30 lub 45% więcej obrażeń." Ja rozumiem to w ten sposob że zajać jakies obrazenia (załóżmy strzelamy banie humowi za 100 hp) to majac ten skills na 6 lvl zabierzemy mu 145.
|
| |
| | #4 | |
| Wiek: 21
Rzadko gram elfem, więc nie wiem. ALe ma za częste uniki. Puacz C.D. Cytat:
| |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
C.D elfa, mając aurę celności na maximum biłem maks -15hp Z knife (attack2). To tyle.
|
| |
| | #6 |
|
i znowu głupoty Muffin ![]() W poprzedniej wersji (tą bez uników elfa) miałem jakieś 75% szans (na knife_zone) ,że jak kupię pazury i machne kogoś z attack2 to zabije człowieka który miał 100hp. Oczywiście mając 3 lvl aury celności. Co do orka, to powiem Ci ,że krytyczne ataki wchodzą , co prawda rzadko ale są. Nie raz się spotkałem na knife_zone np. że jednym strzałem padałem. Tak samo z m4, dostawałem strzał za 60hp. (?) tyle ode mnie |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
FAIl xD Z tym 15hgp to odbicie obrażeń ![]() Aura celności nie wiem, soras ;P |
| |
| | #8 | |
|
| Odp: skille elfa i orka Cytat:
| |
| |
| | #9 |
|
Jakby nie patrzeć odpowiedz o błędzie mnie nie satysfakcjonuje i chciałbym sie dowiedzieć jak to w końcu jest z tą aurą celności.
|
| |
| | #10 |
|
Trueshot Aura: Does (15%, 30% or 45%) extra damage on each of your bullets. Czyli: Aura celności: Zadaje 15%,30% lub 45% dodatkowych obrażeń do każdego Twojego POCISKU czyli nóz odpada |
| |
| | #11 |
|
a właśnie ,że nie ![]() działa tak samo na nożach jak i karabinach/pistoletach ![]() można to łatwo udowodnić |
| |
| | #12 |
|
Nie raz grałem elfem i 1 hit jest max za 65hp (nie licząc heada).
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 19
to nie wiem jak to robisz :P na 100% wiecej zadajesz bo mozesz zdjac humana, nawet z napojem, na 2 hity
|
| |
| | #14 |
|
Tak działa też i ten skill na nożu na 100% bo sam go kiedyś na waszym serwie używałem.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 18
Ech, jak juz o tym mowa, to rzeczewiscie to dziala, ale dmg pokazywane przez AMX'a nie pokazuje dodatkowych obrazen. A ten mozliwe, ze ktos ma maske, to zawsze sie troche uleczy.
|
| |
| Tagi |
| orka, elfa, skille |