| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Gracze TP i Admini
Jak widzicie, aktualnie TP nie jest zabardzo rozkrecony, jezeli nie zostanie w przeciagu miesiaca rozkrecony minimum w 50% Bedziemy musieli usunac go. Takze prosze o starac sie grac na serverze i rozkrecac poprzez zapraszanie friendsow na steam i proszenie ich o zapraszanie swoich. Szczegolnie zwracam uwge adminom, po to macie admina by tam grac |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Gracze TP i Admini
amen. jak go usuniecie to będę płacił z własnej |
| |
| | #3 |
|
Ciezko bedzie go rozkrecic... Trzeba jakies konkursy zorganizowac moze ?
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
Kanter konkurs na TP ? Teraz czynnie będę tam grał, dzisiaj zorganizowałem pare osób i się 2 godzinki grało. Można by było na serwerach innych reklamę robić. I tym się mogę zająć. NIe usuwajta tp bo sie chlastane :( |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
dodajecie kolejne serwery jak reszta nie jest rozkręcona to teraz macie ...
|
| |
| | #6 |
|
no ale wszyscy tak płakali żeby zrobić TP to nie ma komu grać teraz. Codziennie biegam sam po mapie co najmniej 10 minut to tylko wczoraj wszedł jakiś paranormalny i po 1 mapie wyszedł
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 23
Reklama.
|
| |
| | #8 |
dajcie wzór a porobie reklamy |
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
Najlepsza reklama to gra na serwerze i zapraszanie znajomych do wspólnej gry. Reklamy na forach gówno dają - wiem to z doświadczenia |
| |
| | #10 |
|
HAHA korzeń nie rozśmieszaj mnie... Rozkręcałem 1 serwer war3 na początku volty w tydzień był full ![]() Zrobić wzór reklamy i niech reklamują... |
| |
| | #11 |
|
Ja gram , ale jeśli nikogo nie ma to co mam robić ? :/ Może na początek ustalić jakąś godzinę która każdemu by odpowiadała i żeby chociaż przez tą godzinę z 10 osób pograło |
| |
| | #12 |
| Odp: Gracze TP i Admini NO TO OGÓLNA INFORMACJA DLA WSZYSTKICH. TP MA BYĆ PEŁNY OD GODZINY 18 MINIMUM DO 21!!!! ZAPRASZAJCIE ZNAJOMYCH I WYDRUKUJCIE ADRES VOLTY Z SERWERAMI JEBCIE JE NA TABLICACH KORKOWYCH W SZKOŁACH ITP. MIEJSCACH!!! I GRAJCIE SAMI BO NAM TP ZABIORĄ :( |
| |
| | #14 |
| Wiek: 20
| Odp: Gracze TP i Admini To powodzenia w reklamowaniu serwera TP (których jest od zajebania) na forach. Zobaczymy co wyjdzie mądralo z takiej reklamy... Prowadzę serwery od ponad 3 lat, więc wiem co mówię i wiem jak trudno rozkręcić jest dobre TP. Same reklamy na forach nie wystarczą. Tu trzeba kurwa wejść i grać, żeby ktoś widział, że na serwerze są ludzie i można popykać. A na razie to kurwa serwer jest ciągle pusty i odstrasza graczy.
|
| |
| | #15 |
|
dokladnie jak korzen napisal, jak ja mam z godzine wieczorem zeby pograc to nie bede siedzial pol godziny na pustym serwie i czekal az laskawie ktos wejdzie bo po prostu nie mam na to czasu
|
| |
| Tagi |
| admini, gracze |