| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #16 |
| Wiek: 17
| Odp: Gracze TP i Admini
shorty to zapraszaj ludzi. dzisiaj pusty serwer zaprosiłem 30 osób weszło 7 a reszta w ciągu paru minut doszła i zapełniała serwer aż do teraz i pewnie przez pare godzin będzie jeszcze full sranie w banie nie wolno zabrać TP!
|
| |
| | #17 | |
|
| Odp: Gracze TP i Admini Cytat:
raczej wiecej slotów a nie kradzież TP :P
| |
| |
| | #18 |
| Wiek: 20
Więcej slotów na pewno nie będzie - to pewne. A teraz np. serwer stoi pusty |
| |
| | #19 |
| Wiek: 19
jak TP nie idzie zmiencie moda Na np DeathMatch one sa bardo popularne i prawie zawsze pelne luduEdit : Czytalem wypowiedzi i mowie swoje.... co z tego jak wejda od tej 18 do 21 jak zostalo napisane a w inne godziny jest 0 albo z 2-4 osoby ?? |
| |
| | #20 |
dupa nie zmiana moda! poczytaj forum i dowiedz się zanim piszesz bez sensu... |
| |
| | #21 |
| Wiek: 19
Nie zmiana moda, tylko tak jak pisał Pucant, o 18 jak najwięcej ludzi wchodzi na serwer i gra ile może na nim. Myślę, że w taki sposób dojdziemy do ładu.
|
| |
| | #22 |
| Wiek: 25
Jakiś czas dawny temu rozkręciło by się. Ale nie ma już czasu na tak czynną grę. Więc młodziki popierdalać i rozkręcać |
| |
| | #23 |
|
Wczoraj sobie ładnie pięknie graliśmy, Plej, Katarzyna, i jeszcze kilka osób, i nagle wchodzi shaker i sołtys, wchodzą do ct, i zaczynają siebie nawzajem zabijać. Znudziło im się to, bo już wyszło kilka osób, i gramy 3 vs 3, podłożyliśmy pakę, a ci wpisali killa. Miło się gra dopóki nie wejdą takie 2 przypały, a gdy już wejdą odechciewa się grać. |
| |
| | #24 |
|
od 18 do 21 grają, ale same znajome "twarze". Nie o to tu chodzi. Tak więc byście zareklamowali serwer, a nie się opierdalali... Tak wam zależało a teraz macie to gdzieś..
|
| |
| | #25 |
|
Serwer powinien być zapełniony cały czas tak jak to jest na JB chociaż po kilka osób , przed chwilą pozapraszałem ludzi ze steam'a i gra około 6 osób te osoby zapraszają następne i serwer się zapełnia , tak to powinno cały czas działać |
| |
| | #26 |
|
Ja praktycznie "jestem ciągle" (mam na myśli to, że wejdę za mną wejdą znajome osoby np. ABC, Fear, Pucant lub dołączam do gry jeśli zobaczę, że są 2 osoby +). Często wbijam jak jest 0 osób , 10 min czekania ale i tak nikt nie wchodzi... A jak są ustalane godziny to zazwyczaj jestem [póki co byłem zawsze ]. Co do reklamy wbijam chociażby na servery volty i spamuje - Wbijać na TP VOLTY - TP.volta-sq.pl:27069, albo na jakiś pojedynczych serverach, ale to nie skutkuje. |
| |
| | #27 |
| Wiek: 21
Już mijają prawie 2 miechy. Więc chyba deleted. |
| |
| | #28 |
lub zamiana na inny mod , soccerjam? volleyballmod? moze dodgeball mod ?
|
| |
| | #29 |
| Wiek: 23
i tak za niego nic nie płacimy, więc chyba zbytnio to nie robi. ale sam pucek serwera nie rozkręci.
|
| |
| | #30 |
| Wiek: 20
Podejmiemy decyzję w najbliższym czasie. Póki co zamykam.
|
| |
| Tagi |
| admini, gracze |