| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 22
| Płatności Marzec!! Osoby które chcą przedłużyć admina proszę o kontakt. Aktualnie w marcu admin kończy się następującym osobą: Muffin, afgan, Bad day +5zl na dotpay Rydel, uhas, Możliwe są również dobrowolne wpłaty lub rekrutacja adminów z innych serwerów proszę tylko o podanie w dziale ffa. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Płatności Marzec!!
Dam znać czy będę przedłużał za kilka dni, bo mogę mieć problemy z kaską. Wprawdzie na ffa gram dość mało ostatnimi czasy, ale w połowię chodzi mi w końcu o wsparcie finansowe volty.
|
| |
| | #3 |
do 17 jest opłacony serwer więc czekam na zgłoszenia
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
Anodo, Kozo jedna uparta, pisałam w innym temacie, żebyś mi zabrał admina z FFA, ponieważ nie zapłaciłam i nie gram teraz w CSa. ![]() Ty Julio moja kochana nie będziesz miała zabranego admina raz ze względu właśnie że grasz bardzo rzadko albo praktycznie w ogóle dwa jeśli jest jakiś problem to starasz się go rozwiązać nie pozbawię Cię tej funkcji tak łatwo nie ma poza tym , trzy, jeśli ja tu będę miał coś do powiedzenia admina nie stracisz na ffa i raczej mało obchodzi mnie to że spaliłaś procesor czekam na powrót /Anoda
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Po piątku coś sypne na to |
| |
| | #6 |
|
ja dawno nie płaciłem muszę podanie znów składać czy po prostu zapłacić?
|
| |
| | #7 |
nie rosa Ty nie musisz i ja i Globuś znamy Cie dobrze czekamy na wpłate i dodaje |
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
Jejq, co za uparciuch jeden. Ja już mam wszystko z komputerem w porządku, po prostu nie gram i koniec. Chciałam tylko 'równości i sprawiedliwości społecznej', czyli nie płacisz - nie masz, ale OK. |
| |
| | #9 |
Julko Ty mi nie raz pomogłaś i nie tylko mi ale też wielu osobom na całej volcie więc jak dla mnie nie ma tu o czym gadać |
| |
| | #10 |
| Wiek: 23
ja wyśle w tygodniu 20 złotych.
|
| |
| Tagi |
| marzec, platnosci |