| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Szybki
Nick gracza: Szybki IP/SID: Mapa: jail_szkola cos tam Data/Czas:22.02 21:15 Dowody(demka/screeny): nie mam Opis przewinienia: Dzisiaj gram na serwerze i jest mapa Jail szkola cos tam i jak wiecie w kazdej celi sa po 2 siedzenia a nas bylo 3 w celi i szybki powiedzial ze siadamy na krzeslach po otwarciu, ja nie mialem miejsca, probowalem jakos wskoczyc na to siedzenie, i nagle szybki mowi :Jezeli sa 3 osoby w klatce to.... I zginalem, jakis CT mnie zabil, bo nie siedzialem na krzesle.. Pisze do szybkiego, na sayu, na u@ i nic .... Pelna ignorancja z jego strony, pisalem ozyw bo nie mialem siedzenia ale ten wyjebane na to co ktos pisze, prowadzi dalej jakby nigdy nic...... |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Szybki
1)tak pisales do mnie na steamie i na normalnym sayu dopiero pozniej zaczeles przeklinac na admin czacie. 2)Krzesla sa duze i tam by spokojnie sie zmiejscilo nawet 5 osob 3)W 4 innych celach bylo po 3 wiezniow i jakos nikt nie mial problemu z tym (albo siedzieli na krzeslach ewentualnie ktos na kims siedzial). 4)Nigdy nie pow ze na 1 krzesle ma siedziec 1 osoba a wiec co to za problem bys siezdzial z kolega na krzesle? 5)CLOSED |
| |
| | #3 |
| Wiek: 22
Wy już nie macie co pisać. Chyba logiczne że mogłeś usiąść na oparciu, bo to też należy do krzesła.. ZAMKNĄĆ. |
| |
| | #4 |
|
Nie wykonałeś polecenia no cóż... Ale żeby skarge pisać, czasem się zdarzają wypadki i nie porozumienia to tylko jedna runda była a nie większość złego zachowania jego na serwerze.. Nie był fk. Czasem przebolej że Cie zabili i odczekaj te 8 min patrząc jak szpak w .... zamiast pisać skargę w wolnym czasie Zamykam. |
| |
| Tagi |
| szybki |