| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Banik ://
Name Admina Banującego: ABC_Zabijania Powód: Wallhack Czas pozostały do UB: Perm Twój name: Dionizos Twoje IP/SID: STEAM_0:1:35606718 SS z konsoli: Szczegóły bana Nick Dionizos SteamID STEAM_0:1:35606718 SteamCommunity ID 76561198031479165 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Wallhack Wykonano 25.02.2011 - 15:10:50 Wygasa Nie określono Zbanowny przez Abc_Zabijania (ABC_Zabijania) Zbanowany na Volta-sq.pl [PokeMod 300LVL/BUYXP][OTWARCIE] Wszystkie wygasłe bany 4 Dlaczego mamy dać UB: Bo gram czysto ![]() Link do hltv/demka/ssów: - Więc, wbijam na serwa-teraz bo reset był..-i nie zdążyłem się przywitać i ban :d |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Banik ://
nie wiem czy jest sens tu cos pisac skoro po banie wchodziles na n/s... Za omijanie bana tez jest BAN ![]() http://www.sendspace.com/file/zezluw twoje demko na ktorego podstawie jest ban |
| |
| | #3 |
|
To bracik zapewne grał Jeśli mi nie wierzycie trudno...Niechciałbym kończyć tu gry... Co do bicia Cie ABC jak grałeś Sneaselem. Tak jak pisałem: Za pamiętnych czasów grywałem na DiabloModzie -Tu by była reklama- trwało to około roku i nauczyłem się zobaczyć te niewidome stworzenia Ninje "czyt. mindzie", co teraz działa na Poke... Decyzja należy do was... |
| |
| | #4 |
niechodzi akurat o seasela... braciak nie braciak ban bedzie... wiem ze to byles ty.piszesz ze braciak a za chwile linijke nizej ze ty... |
| |
| | #5 | |
|
Chyba się nie zrozumieliśmy. Cytat:
On dysponuje N/S ![]() Sądząc po poście szanse na Ub są pod ścisłą ochroną? :/ Bo chętnie bym jeszcze pograł. Fajnie by było jakbym jednak dostał tego Ub... Pozdrawiam... | |
| |
| | #6 |
braciak nie braciak czit to czit ![]() do pieca |
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
HAHAAHAHAH :P Już drugi raz dostałeś perma za wh. Dziękujemy temu panu Ale jeśli czitowałeś pierwszy raz to drugi też będziesz Ja cię zbanowałem i rzulek dał ci szansę, dostałeś UB .. Teraz już zapomnij ![]() Dziękuje. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 25
Brak podstaw do UB.
|
| |