| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 |
|
| Ogólnie ;)
Problem jest podobny jak z ffa - zbyt mało mapek - 13 troche za mało... będzie możliwość wgrania jakiś nowych, aby się one tak często nie powtarzały w ciągu dnia? Z drugiej strony mam pytanie inne: Czy muzyka tam będzie? Osobiście wolałbym aby jej nie było ,ale nie ja tu H@ |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Ogólnie ;)
Przyjdzie czas to wszystko zostanie dodane. Po co ten pośpiech. PS. Może byłoby dobrze ustawić TP only steam ? - tylko nie jechać po mnie :( |
| |
| | #3 |
|
SUROWE TP i tyle na ten temat a co to oznacza jak byś nie wiedział zero opierdalania się , brak zbędnych map , zero 4fun liczy się tylko gra zespołowa i raketfju ;U
|
| |
| | #4 |
|
na tp powinny być tylko mapy esl-owe ![]() np. : tuscan , dd2 , nuke , inferno , cbble , train . I żeby one w kółko leciały |
| |
| | #5 |
|
A więc moje propozycje : 1. Utworzenie Regulaminu (wklejenie go do Ogłoszenia + Regulaminy) 2. Zero nut [ew jakaś jedna na rozpoczęcie mapy - ale wydaje mi się zbędne] 3. Reset ranku [ew usunięcie go całkowicie --> gametrack jest można sprawdzać ile masz killi itp || a TP - TeamPlay - gra zespołowa a nie na staty] 4. Only Steam 5. Dodanie HTLV [+ slota dla adma] 6. Opcja wykupienia slota ??? 7. Reklama !!! 8. Więcej mapek de_ |
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
co nextmap to zasrane cs_ ... zablokować tarczę i banować kamperów którzy nie wykonują celów mapy. |
| |
| | #7 |
|
serwer jest ciągle modyfikowany więc pewnie jutro będzie już wszystko git parówka |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
Mapki ESLowe Regulamin jest towrzony HLTV bedzie na minutach Mapki wgrane w przecaigu 3 dni + mapcykl |
| |
| | #9 |
|
Pisał Vaq, że jest w fazie testów i obróbek a wy kurwa się pieklicie... Tak samo mówił że nie wszystko może działać. Więc wczymać dupy i czekać.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
No to już jakieś propozycje na przyszłość :P ONLY STEAM :P |
| |
| | #11 |
| Wiek: 16
To tylko propozycje then don't cry my pet. j/w + Only steam jestem za(bądź ns kicker) Ogólnie podpatrzeć jakiś inny serwer TP może mają jakieś ciekawe pluginy jak jakieś wyrównywanie czy coś. |
| |
| | #12 |
|
| Odp: Ogólnie ;) |
| |
| | #13 |
Jak wrócę ze szkoły to wrzucę nowe mapcycle i zrobię to HLTV. Wczoraj odpaliłem wbiło na minute wyszło i już nie chciało wrócić.
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 9
Mapa powinna się zmienić po 12 wygranych rundach przez jeden z team'ów, a nie trwać 12 rund.
|
| |
| | #15 |
| Odp: Ogólnie ;) |
| |
|
| Tagi |
| ogolnie |