| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Ruskie vote
Witam wszystkich ! Nie wiedziałem gdzie to umieścić, nie wiem pod co to "podchodzi" - jeśli zły dział to [modki] zapewne przeniosą, ale przejdźmy do rzeczy... Dnia 11.02 grałem sobie normalnie na FFA , było votowanie mapy i było po Polsku tzn : Następna mapa : 1. XXX || 2. ZZZ || 3. CCC || Nazwy map 4. DDD || 5. AAA || 6. Przedłuż bieżącą mapę 7. Zadna [Czy jakoś tak] Przyjeżdżam i mam takie ruskie [gówn*ne] menu Jakieś literki ruskie [zamiast następna mapa] Mapy 6. ruskie literki 7 ruskie literki Język mam ustawiony na Polski, nic nie zmieniałem .... I tak mam nie tylko ja... Czy jest możliwość naprawienia? [na Polskim servie ruski szit?] bądź wytłumaczenia mi co mam zmienić... Pozdrawiam |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Ruskie vote
Nigdy nei kupuj klawy na targu od ruskich.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
W Amxmodzie też to samo jest ![]() Więc ktoś musi zmienić język gdzieś tam ;p |
| |
| | #4 |
|
| Odp: Ruskie vote Vincent - Klawiaturę mam sprzed 2 lat - Microsoftu 2000 v 1.0 [wtedy warta ponad 100 zł] i jest POLSKĄ Klawiaturą ![]() Kupiona w POLSKIM sklepie ;D No i Rzulek to chyba wyjaśnił, teraz tylko czekać ;D //Temat do zamknięcia??// Pozdrawiam |
| |
| | #5 |
|
Też mam pod 6 i 7 jakieś ruskie gówno to Vincent powiedział że mam ruską klawiature |
| |
| | #6 |
| Wiek: 26
j/w |
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
boze ;p to po prostu wystarczy zmienic w ustawieniach serwera standardowy jezyk dla wszystkich powinien byc POLSKI. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 22
uczcie się cyrylicy ! ruski zajebisty język |
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
| Odp: Ruskie vote |
| |
| | #10 |
| Wiek: 19
Z tego co slyszalem krazyly ploteczki ze to Julia zmienila bo pochodzi z rosji. Polski jezyk jest za trudny postanowila zmienic na swoj jezyk narodowy. |
| |
| | #11 |
| Wiek: 23
jak bym nie znał amx'a to bym dzisiaj bana nie dal ![]() bo chyba tylko powod podany przez gracza mialem po pl |
| |
| | #12 |
|
Ruskich wszędzie pełno, tera oblężają nam CS'a :< Może trza w amxie zmienic język jak to upowie pisali |
| |
| | #13 |
| Wiek: 9
Zmieniałem. Był / jest polski
|
| |
| Tagi |
| vote, ruskie |