| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Nowe rzeczy
Co wy myslicie zeby dodac takie rzeczy : *Przy małej ilosci Hp ekran staje sie bardziej czerwony , po czym powoli wraca do normy *Bicie serca (Przy malej ilosci Hp znacznie skacze tetno i slychac bicie serca.Bylo na serverach. *Zmeczenie (Gdy wiezien przebiegnie duzy dystans powoli zaczyna zwalniac jako , ze nie wytrzymuje mu serce) *Odglosy zmeczenia (Gdy wiezien przebiegnie dluzszy dystans , zanim zacznie zwalniac , kilka razy wzdechnie) *Zmeczenie podczas walki (Trzeba troche odpoczac , zeby znow zebrac sily) Tu chcialbym jeszcze zaproponowac sklep wieznia zarowno z paroma nowymi rzeczami jak i ze starymi 1.Latarka - 1 paczka 2.Kamizelka - 1 paczka 3.Noktowizor - 2 paczki 4.BSP - 2 paczki (pokazuje straznikow na radarze.Zaznaczeni innym kolorem) 5.Bandaz - 3 paczki (wraca 50% odebranego hp przy 3 pierwszych strzalach zadanych Tobie) 6.Kastet - 3 paczki (zwiekszenie zadawanych obrazen o 25 dmg wiecej) 7.Noz do zucania - 3 paczki (Jedna sztuka.Rzuca sie tak samo jak granatami z tym ze zabiera nastepujace ilosci hp : trafienie w nogi/rece-30 dmg , w okolice brzucha/klatki piersowej 70 dmg , w glowe - zgon nastepuje na miejscu) 8.Paczka granatow - 3 paczki 9.Elite - 4 paczki 10.Paczka gwozdzi - 4 paczki (Ma sie 5 gwozdzi.Rzuca sie tak samo jak granatami z tym ze zabieraja ilosc hp nastepujaco : Trafienie w nogi/rece-20 dmg , Trafienie w brzuch/klatke piersowa-40 dmg , trafienie w glowe-60 dmg) 11.Scout - 5 paczek 12.Apteczka - 5 paczek 13.AWP - 7 paczek (2 lub 3 naboje) 14.Niesmeirtelnosc - 8 paczek 15.Wybor dowolny - 10 paczek ( wiezien moze kupic 3 dowolne rzeczy w normalnym sklepie.Ma na to 15 sekund od wyswietlenia buy menu.Wszystko sie liczy osobno ; gdy kupi 3 granaty to tylko tyle kupilismy. Czasem sie bugnie sklep.Odradzamy sie wszyscy na poczatku tej samej rundy , a ja niemoge nic kupic i wyskakuje , ze ,,Czas kupowania juz minął" Moze by tak zwiekszyc ilosc rzeczy do kupienia na 2 podczas jednej rundy. Troche i mnie moze wyobraznia poniosla ale to nic.Napiszice czy wam by takie cos odpowiadalo , co byscie zmienili , czy da sie takie cos zrobic wgl ;D |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Nowe rzeczy
-No sklep dobry na tak -Ale...za dużo grasz w Call of Duty , te pomysły z biciem serca itp - za dużo , na nie |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Sklep nowy mi pasuje ale nikt nie wie ze jest sklep na serwie.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
| Odp: Nowe rzeczy |
| |
| | #5 |
|
Niektóre fajne, ale czasami przesadzasz. Np. z tymi nożami i gwoździami troche.
|
| |
| | #6 |
|
Mi się podoba na TAK |
| |
| Tagi |
| rzeczy, nowe |