| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Poprawnie wydane polecenie ?
Witam ! Mam tu demko. A w nim, jedna rundka (po free dayu) i moje pytanie dotyczące tej rundki. CO ZROBIŁEM ŹLE ?! Stałem pod tylną ścianą z maksymalnie myszką skierowaną w dół, a to zero mnie zabiło. Nie dodawał bym demka, gdyby potem nie zaczął ze mnie "szydzić" i gdyby to nie było jego pierwsze przewinienie na tej mapie. To tyle z mojej strony. Proszę o powiedzenie mi co zrobiłem źle. wow rar |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Poprawnie wydane polecenie ?
No w sumie powiedział "Po otwarciu Cel totalny bezruch na siedząco pod tylnią scianą odwróceni w dół" to wsumie FK, bo nie mowil nic o tylniej ścianie żeby się do niej odwrócić. Dam mu bana na godzinke jak go spotkam bo sid ani wzoru to żeś nie napisał |
| |
| | #3 |
|
Po prostu chciałem się dowiedzieć co zrobiłem źle, chiałem by przyznał się do błędu bo uważa się za nie wiem kogo, nie musisz go banować.
|
| |
| | #4 |
|
Wiecie co? Mnie najbardziej wkurza to jak runda trwa mniej niz 2min bo CT wydal tak trudne polecenie ze tylko 1 zrozumial. JailBreak nie polega na zabijaniu za male bledy... Bo on mial patrzec w ziemie, a nie patrzyl... To mogles mu powiedziec ze zle polecenie wykonuje i ma sie poprawic. Albo koles lekko z drogi zszedl i zginal, bo odlaczyl sie od grupy. Glupota totalna, na jb trzeba sie bawic a nie wkurwiac i fklowac. Pozdrawiam |
| |
| | #5 | |
|
| Odp: Poprawnie wydane polecenie ? Cytat:
| |
| |
| | #6 |
|
Ja serwer JailBreak robiac mialem mysl, ze to bedzie miejsce gdzie bedzie mozna sie rozluznic, posmiac, porywalizowac... A nie zabijac kogo popadnie, bo na totalnym lekko sie myszka ruszyl, przeciez mozna oko przymknac. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
Nie mozna na wszystko patrzec przez ,,rozowe okulary" , ale czasem mozna tak jak Kanter napisal oko przymknac
|
| |
| | #8 | |
|
| Odp: Poprawnie wydane polecenie ? Cytat:
Biorąc z Ciebie przykład, wziąłem wszystkich na "dyskoteke", biegali sobie itd, wygoniłem ich ze stanowiska dj, lecz jeden się nie poddał, chodziłem z pałka, podszedłem do niego i powiedziałem żeby stąd zszedł, lecz on mnie zabił. I baw się tutaj. | |
| |
| | #9 |
|
Ja mysle zeby zmniejszyc obrazenia zadawane z piesci |
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
Nieeee!!! Bo jak się będziemy buntować?!! Co najwyżej możesz zwiększyć ;s |
| |
| | #11 |
| Wiek: 18
Kanter jesli juz jak chcesz zmniejszyc to daj te kajdanki , a zwiekszyc mozna w sklepie dac cos , nie ,,zastrzyk adrenaliny"
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 20
Jak tu nie da się bawić jak większość ludzi się buntuje i to tez wkur... prowadzących i później runda trwa 2 minuty na ich życzenie albo tak jak napisałeś zmniejszyc obrazenia zadawane z piescia tak bedzie lepiej raczej .
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 17
Nic nie zmniejszać! A bunty są dobre... |
| |
| | #14 |
|
Dać te kajdanki.... I żeby tylko prowadzący je dostawał, tak z 3-5 par, w zależności ile jest osób na serwie, jak z 10 osób w tt to 2 pary, jak 18 w tt to 4-5 par ;D.
|
| |
| Tagi |
| polecenie, wydane, poprawnie |