Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 231  
Stare 18-02-11, 05:39   #1

Poprawnie wydane polecenie ?

Witam !

Mam tu demko. A w nim, jedna rundka (po free dayu) i moje pytanie dotyczące tej rundki. CO ZROBIŁEM ŹLE ?! Stałem pod tylną ścianą z maksymalnie myszką skierowaną w dół, a to zero mnie zabiło.

Nie dodawał bym demka, gdyby potem nie zaczął ze mnie "szydzić" i gdyby to nie było jego pierwsze przewinienie na tej mapie. To tyle z mojej strony. Proszę o powiedzenie mi co zrobiłem źle.

wow rar

Stare 18-02-11, 06:19   #2

Odp: Poprawnie wydane polecenie ?

No w sumie powiedział "Po otwarciu Cel totalny bezruch na siedząco pod tylnią scianą odwróceni w dół" to wsumie FK, bo nie mowil nic o tylniej ścianie żeby się do niej odwrócić. Dam mu bana na godzinke jak go spotkam bo sid ani wzoru to żeś nie napisał

Stare 18-02-11, 06:29   #3

Po prostu chciałem się dowiedzieć co zrobiłem źle, chiałem by przyznał się do błędu bo uważa się za nie wiem kogo, nie musisz go banować.

Stare 18-02-11, 07:45   #4

Wiecie co?
Mnie najbardziej wkurza to jak runda trwa mniej niz 2min bo CT wydal tak trudne polecenie ze tylko 1 zrozumial.
JailBreak nie polega na zabijaniu za male bledy... Bo on mial patrzec w ziemie, a nie patrzyl... To mogles mu powiedziec ze zle polecenie wykonuje i ma sie poprawic.
Albo koles lekko z drogi zszedl i zginal, bo odlaczyl sie od grupy.
Glupota totalna, na jb trzeba sie bawic a nie wkurwiac i fklowac.
Pozdrawiam

Stare 18-02-11, 08:13   #5

Apal

Cytat:
Zamieszczone przez Kanter Strajk Zobacz posta
Wiecie co?
Mnie najbardziej wkurza to jak runda trwa mniej niz 2min bo CT wydal tak trudne polecenie ze tylko 1 zrozumial.
JailBreak nie polega na zabijaniu za male bledy... Bo on mial patrzec w ziemie, a nie patrzyl... To mogles mu powiedziec ze zle polecenie wykonuje i ma sie poprawic.
Albo koles lekko z drogi zszedl i zginal, bo odlaczyl sie od grupy.
Glupota totalna, na jb trzeba sie bawic a nie wkurwiac i fklowac.
Pozdrawiam
i takie podejście mi się podoba ! Zaczyna się dziecinna zabawa , jeden na drugiego donosi o byle gówno.

Stare 18-02-11, 08:23   #6

Ja serwer JailBreak robiac mialem mysl, ze to bedzie miejsce gdzie bedzie mozna sie rozluznic, posmiac, porywalizowac...
A nie zabijac kogo popadnie, bo na totalnym lekko sie myszka ruszyl, przeciez mozna oko przymknac.

Stare 18-02-11, 12:52   #7

Nie krzycz

Nie mozna na wszystko patrzec przez ,,rozowe okulary" , ale czasem mozna tak jak Kanter napisal oko przymknac

Stare 18-02-11, 17:04   #8

Cytat:
Zamieszczone przez Kanter Strajk Zobacz posta
Ja serwer JailBreak robiac mialem mysl, ze to bedzie miejsce gdzie bedzie mozna sie rozluznic, posmiac, porywalizowac...
A nie zabijac kogo popadnie, bo na totalnym lekko sie myszka ruszyl, przeciez mozna oko przymknac.

Biorąc z Ciebie przykład, wziąłem wszystkich na "dyskoteke", biegali sobie itd, wygoniłem ich ze stanowiska dj, lecz jeden się nie poddał, chodziłem z pałka, podszedłem do niego i powiedziałem żeby stąd zszedł, lecz on mnie zabił. I baw się tutaj.

Stare 18-02-11, 17:05   #9

Ja mysle zeby zmniejszyc obrazenia zadawane z piesci

Stare 18-02-11, 17:40   #10

Tajsu

Nieeee!!!

Bo jak się będziemy buntować?!!
Co najwyżej możesz zwiększyć ;s

Stare 18-02-11, 17:54   #11

Nie krzycz

Kanter jesli juz jak chcesz zmniejszyc to daj te kajdanki , a zwiekszyc mozna w sklepie dac cos , nie ,,zastrzyk adrenaliny"

Stare 18-02-11, 18:20   #12

-GiboN-

Jak tu nie da się bawić jak większość ludzi się buntuje i to tez wkur... prowadzących i później runda trwa 2 minuty na ich życzenie albo tak jak napisałeś zmniejszyc obrazenia zadawane z piescia tak bedzie lepiej raczej .

Stare 18-02-11, 19:48   #13

SmoFex

Nic nie zmniejszać!

A bunty są dobre...

Stare 19-02-11, 07:32   #14

Dać te kajdanki.... I żeby tylko prowadzący je dostawał, tak z 3-5 par, w zależności ile jest osób na serwie, jak z 10 osób w tt to 2 pary, jak 18 w tt to 4-5 par ;D.

Tagi
polecenie, wydane, poprawnie