| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Ban od Szybki
Nick:Szybki Data/Czas:1:15 jakoś tak Mapa:jail_ms_shawsh Kto zbanował?: (jeśli nie wiadomo pozostawić puste)Szybki IP/STEAM ID:83.27.38.193 Opis sytuacji:Więc tak mielismy szereg pod ścianą.I przypadkowo puściłem binda z reklamą WASZEGOS ERWERA bind brzmi " 193.218.154.135:27041 zapraszam na najlepszy JB w polsce Volta-sq" Po prostu jesteście wg.mnie najlepszym jb w polsce więc czasami was zareklamuje jak gdzieś gram na innych serwerach.Prosze o UB ponieważ to była rekalama waszego serwera. Server # 10 [AMXBans] ========================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Szybki. [AMXBans] Pozostalo ci 3 tygodni, 6 dni, 23 godzin, 50 minut i 44 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick: EnergizEr|TepicKonfidentow [AMXBans] Powod: 'Reklama' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.27.38.193' [AMXBans] ========================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sw moje ip 83.27.38.193 Jak już bana dostałem to naXe jesczze móił "On reklamował volte on reklamował volte" |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Ban od Szybki
hahahahahah Szybki nie ma jak spostrzegawczość i on wcale nie daje banów z dupy... Bardzo się tobie chwali że reklamujesz nasz serwer a za to Szybkiemu może w końcu jakieś ostrzeżenie? pisz lepiej PW do Giera albo Kantera ale wybrałbym kantera bo giero skacowany prędko tu nie zajrzy |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
pisalem juz do Kantera oczywiscie bardzo cie przepraszam za moj pospiech no i tego "voltq-sq.pl nie widzialem i to dlategor no i nie jestem tak wspanialy jak pucant i niestety jeszcze nie nauczylem sie ip serwa na pamiec za duzo mam na glowie jeszcze raz przepraszam za bana
|
| |
| | #4 | |
|
| Odp: Ban od Szybki Cytat:
.Mam na dzieję,że ty też na mnie zły nie jesteś napisałem by tylko ub dostać.
| |
| |
| | #5 |
|
Odbanowany. Zamykam. |
| |
| Tagi |
| szybki, ban |