| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| BaN? Haha ESP/WH...
Witam wczoraj dosta?em bana od 13 letniego admina ... . Wkurza? mnie tym, ?e zawsze odgra?a? si? banem... Wyzywa? mnie od cheatów itd. Widzia?em temat http://volta-sq.pl/og-oszenia/ched-no-form-t587.html .. I s?dz?, ?e te demo to nic ... Pisa?e? tam komentowa?e?, ale mi do hs potrzebna widzie? tylko r?k?, czy wystaj?cy tlumik. Je?li nadal s?dzicie, ?e mia?em cheaty to po co tu gra?em. Taka Rada zmie?cie admina. Daje bany z ping i za skilla. Wystarczy na ping da? jk, a nie ban ... __________________________ Demo ma?o wiarygodne, i jako do?wiadczony admin (Mia?em sie? serwerów Tosiek,freefrag, play-off) wam to mówi?. Mo?ecie wierzy?, czy nie. |
| |
| | #2 |
|
| BaN? Haha ESP/WH...
Ban 1minuta za ping, bo debile wracaj? z pingiem 3k Admin musi niekiedy sam banowa?, bo jak komu? skacze 20-900 to bywa, ?e HPK nie kickuje. Obejrz? demko, mo?e Suvoshi jak da rade to rzuci okiem to pogodamy ![]() PS. Nie mamy trzynasto letnich adminów. |
| |
| | #3 | |
| Wiek: 21
| Re: BaN? Haha ESP/WH... Cytat:
Demko najlepiej jak suv sprawdzi (Radek wez go sprowadz bo ja do tego czlowieka zadnego kontaktu nie mam :P). Wtedy sie zobaczy, sam nei bede ogladal bo po 1 leniwy jestem, a po 2 nie gram na tyle dobrze, zeby oceniac. | |
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
| BaN? Haha ESP/WH...
1 . nie 13 letni .... 15 . Huj Cie to ile mam lat 2. a Ty co moze 18 nie tylko mi podpada?es dziwnie sie kurwa Twoj celownik z liniami z esp l?czy? . "Wkurza? mnie tym, ?e zawsze odgra?a? si? banem... Wyzywa? mnie od cheatów itd " Ty sie kurwa czlowiek ogarnij ja Cie wyzywalem od cheaterow i sie odgraza?em banem ?! ... Nie mowilem nic na Twoj temat inni mowili ze jakim cudem itp itd . i mnie nie wqrwiaj Kolejna sprawa odgra?a?em sie banem ? jak my?lisz na ki huj mialem nick ohayou a nie Razjel ... zeby patrzyc czy nie ma jakis cwaniakow na serwie ... z banami owszem byla akcja ale jak Byl Placek , Skura i Jarus na fake to sobie zwale robilismy ... |
| |
| | #5 |
|
| BaN? Haha ESP/WH...
Ban na forum równie?. WH/ESP zatwierdzone, a nie chc? burdelu na forum |
| |
| Tagi |
| espwh, haha, banz |