| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Propozycja nowych map. Witam chciałbym złożyć propozycje dodania nowych map, myślę ze serwer jest już dość popularny zęby dodać nowe mapki:] najwięcej ludzi gra jak są mapy typu scoutknivez, knife_zone fy_buzzykill Wiec chciałbym zęby dodano mapy podobne do wyżej wymieniowych jak :1. FPSBANANA > Maps > CS > Bomb/Defuse > de_dust2_snow2009 2. FPSBANANA > Maps > CS > Bomb/Defuse > mini_dust 3. FPSBANANA > Maps > CS > Bomb/Defuse > de_densus88_cz 4. FPSBANANA > Maps > CS > Bomb/Defuse > de_airship 5. FPSBANANA > Maps > CS > Bomb/Defuse > de_alien 6. FPSBANANA > Maps > CS > Bomb/Defuse > de_tesco to tylko jedne z niektórych propozycji map warto zastanowić się nad takimi jak : fy_iceworld, fy_snow, tutaj tez jest wiele superowych map fy idealnych na war3 Counter-Strike - Maps » fyProsiłbym o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, ponieważ nudne się staje granie 4 map na krzyż teraz |
| |
| | #2 | |
|
| Odp: Propozycja nowych map. Cytat: | |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Propozycja nowych map.
Jest amx_concert, który ma blokadę - jedna mapa może być grana co 13map, czyli: Czas zagrania 4map to 60minut, dopiero 14mapa to powtórka = 210minut odstępu, co daje nam ponad 3godziny między mapami ![]() Myślę, że się to nie sprawdzi, bo ostatnio odbyło się już usuwanie zbyt dużej ilości fun map, bo nie o to chodzi by nabić szybko lvl i cześć, to ma być tylko DODATEK. |
| |
| | #4 | |
|
| Odp: Propozycja nowych map. Cytat:
, niech sie inni jeszcze wypowiedza czy chca nowe mapy czy nie
| |
| |
| | #5 |
|
Tak? A bywa też 19/20, a tutaj mapa he_ SIEMANKO! Zauważ, że tutaj jeden kaprys najlepszego i już wychodzi 3/4 ludzi jak za duzo jest fun map. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 23
to widzę że tylko ja mam na odwrót. jak nie leci standard to przeważnie wychodzę po chwili
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Ja raczej to samo, i gram elfem więc co mi po nim na takiej HE.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
A je jestem dziwakiem i lubię fun mapy, ale na standardach też gram, ale przeważnie fun. Co do map: de_tesco - mapa tylko do GG lub DM, na war3 nikt by nie grał i głupia mapa, de_dust2_snow2009 - kolejna przeróbka, a każda dalsza przeróbka jest coraz gorzej zrobiona, na war3 to ciągle były by txt, de_densus88_cz - mała mapka, nie znam, ale wygląda nie najgorzej, de_alien - duża mapka, można by na próbę, ale znając graczy to nie wybiorę jej, bo jej nie znają, de_airship- nie znam mini_dust - na próbę, ale nie wiem, czy jest wystarczające respawnów, |
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
cd mini dust co za problem je zrobić
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
Jak chce Ci się to możesz dorobić, jeśli brakuje. Możesz sprawdzić, czy na pewno brakuje. ---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:16 ---------- Ale i tak jeszcze nie ma decyzji Szefa, czy dodać te mapki. |
| |
| | #11 |
|
Proponuję porozglądać się na innych serwerach na grywalne mapki Takie które gracze raczej znają i są lubiane, a u nas ich nie ma.
|
| |
| Tagi |
| map, nowych, propozycja |