| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Odp: dajcie unban
Name Admina Banującego: Zibi_79 Powód powiedzenie co za idiota dal mi bana Czas pozostały do UB:'2 weeks, 6 days and 20 hors' Twój name:Jotoskleja Twoje IP/SID:niewiem SS z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Zibi_79 [AMXBans] You can complain about your ban @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Reason: 'powrot po banie i wyzwanie admina' [AMXBans] Duration: [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:31030874'ur [AMXBans] Your IP: '83.6.158.160' [AMXBans] =============================================== Dlaczego mamy dać UB: bo jestem zagrozino oceniony Link do hltv/demka/ssów: dajcie na tydzien a nie na 2 ludzie bondzie człowiekami |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: dajcie unban |
| |
| | #3 |
|
| Odp: dajcie unban |
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
Tak zamknijcie ponieważ tu chodzi o Dumę Zibiego ! czym prędzej niech to ktoś zamknie ![]() / Nie tylko Duma Zibiego. Ale również podważasz decyzję wyższej instancji! A tak nie ładnie <grozi palcem> ![]() Oby to było ostatni raz! |
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Coś nie pasuje w banie ? Trzeba było myśleć wcześniej. Nikt nie jest bezkarny! Może to Cię nauczy na przyszłość! Zamykam i nie zakładaj nowych tematów ! |
| |