| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Wiecej slotow?
Witajcie, wychodze do was z propozycja dodania slotow na JailBreak max moga to byc 3 sloty. Co wy na to ma byc 23,24,25, 26 slotow? ![]() Pozdrawiam PS. Przydadza sie jakies wsparcia bo adminow jest malo i nie wiem czy wiecej slotow damy rade oplacac. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Wiecej slotow?
Jak dla mnie to by było dobrze mieć np. 25 slotów. Ale z drugiej strony jeśli brak funduszy to nic na siłę.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 15
Zgadzam się z GierO.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
To przyjmojcie więcej adminów |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
a nie bedzie problemu z respami na mapach?
|
| |
| | #6 |
|
| Odp: Wiecej slotow? |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Tak jak reszta nic nie na sile. Jak coś to mogę wysłać sms do 20zl. Pozdro. |
| |
| | #8 |
|
Jeśli chodzi o moją wypowiedz to mam 2 strony... z jednej strony przydało by się z 2 -3 sloty więcej bo czasem jest za kiblowane że tak powiem ale z 2 strony jeśli serwer ma przejść na ONLINE STEAM to nie będzie grało 25 graczy mamy przykład z poprzedniej próby przejścia i wracaliśmy szybko na stare śmieci Steam/ Non steam żeby byli gracze... To nie będzie problemu ??? Bo jeśli nie to ja jestem za |
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
Ja widze to tak , ze jezeli bedzie wiecej slotow to poprawi to tylko liczbe graczy po poludniu.Gracze w godzinach porannych do poludnia zajmuja okolo 10-14 slotow , wiec moim zdaniem narazie nie potrzebne
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
No właśnie jak Katasia pisze, może lepiej by pierw zrobić próbę przejścia na STEAM, zobaczyć ile osób będzie grało i dopiero potem pomyśleć o zwiększeniu ilości slotów. Jeżeli jednak chcecie nadal serwer S/NS to jestem za zwiększeniem ilości slotów do 25, bo będzie 5 ct 20 tt więc jakoś to ładniej wygląda xD
|
| |
| | #11 |
|
noo wiec tak teraz decyzja Kantera... PRZECHODZIMY NA STEAM i patrzymy jak to będzie.... CZY ZOSTAJEMY NA NON STEAM/ STEAM i zwiększamy sloty??? |
| |
| | #12 |
ja jestem na nie i to zdecydowane nie; ewentualnie 1 slot dla HLTV z głosem by był to w ten sposób nie będzie problemów z FK itp. |
| |
| | #13 |
Ja jestem za dodaniem slotów , zawsze będą większe szanse że więcej ludzi się zbuntuje |
| |
| | #14 |
|
20 tt = 5 ct czyli jednak za dużo Jak nie macie funduszy to wprowadź vipa ;p Jest dobrze tak jak jest i powinieneś iść w kierunku przejścia na steam ;p |
| |
| | #15 |
|
Mysle ze 23 sloty wystarcza, tym bardziej jezeli przejdziemy na steam only.
|
| |
| Tagi |
| slotowz |