| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Zmiana angielskich nazw broni na sposzczone
Często gracze pytają pod jaką nazwą kryje się np shotgun zmiana w sma pluginu powinna ułatwić identyfikacje konkretnego przedmiotu. ![]() W zombie_plague40.sma Trzeba podmienić Zawartość new const WEAPONNAMES[][] na ponizsza. I skompilować plugin // Primary and Secondary Weapon Names new const WEAPONNAMES[][] = { "", "Pistolet P228", "", "Karabin Snajperski Scout", "", "Auto Shotgun", "", "Pistolet maszynowy Mac-10", "Karabin szturmowy Steyr Aug", "", "Pistolety Dual Beretta", "Pistolet Five-Seven", "UMP 45", "Karabin snajperski SIG SG-550", "Karabin Galil", "Karabin Famas", "USP", "Glock", "AWP Magnum Sniper", "MP5", "M249 Para Machinegun", "Shotgun", "M4A1 Karabin szturmowy", "Pistolet maszynowy TMP", "G3SG1 Auto-Kampa", "", "Pistolet Desert Eagle", "Karabin szturmowy SIG SG-552", "AK-47 Kalasznikow", "", "P90 SMG" } |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Zmiana angielskich nazw broni na sposzczone
No czy tak często to nie wiem. A tak w ogóle to ciekawe
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 15
czasami się pytają, ale skoro StefaN dał już gotowe do zamiany to czemu by tego nie wykorzystać?
|
| |
| | #4 |
|
Do dupy. Wole angielskie nazwy broni. Zbędna rzecz jak dla mnie. |
| |
| | #5 |
|
| Odp: Zmiana angielskich nazw broni na sposzczone |
| |
| | #6 |
|
OK moze i podmiana wszystkich broni nie jest potrzebna ale przydala by sie chociaz podmiana nazw shot guna i auto shot guna
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
Nie mam czasu na zmiane takich pierdol a tym bardziej na gaming, wiec zamykam strata czasu tak na prawde wiele masz bledow zauwazyl np co do scouta Karabin Snajperski Scout? Jakos mi to na karabin nie wyglada ale looz, ewentualnie nie mam wiadomosci o broniach ale niechcem sie klocic o takie blachostki. Zamykam Temat ... |
| |
| Tagi |
| sposzczone, broni, nazw, angielskich, zmiana |