Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Zobacz wyniki ankiety: Czy zgadzasz się na reset XP na serwerze POKEMOD?
Tak, chce znowu poczuć przyjemność zaczynania i wyrównanej walki. 43 54.43%
Nie, chce żeby zostało tak jak jest bo mi się podoba. 30 37.97%
Ani mnie to obchodzi, ani ciekawi. Jestem obojętny. 6 7.59%
Głosujących: 79. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odsłon tematu: 3455  
Stare 03-02-11, 12:23   #1

Edoc

Reset XP POKEMOD ?

Serwer nie jest wypchany już po brzegi jak dawniej, mało kto porywa się na rozpoczęcie tam gry, gdyż inni miażdżą go jak "młodego" swoimi hight lvlami.
Niegdyś zaprzeczaliśmy plotkom o jakimkolwiek resecie xp na pokemodzie, jednak dziś mógłby on okazać się zbawienny.
Pewnie każdego z was denerwuje fakt, że nie ma już low lvli na pokemodzie... Same wysokie, z którymi nie łatwo się rozprawić a co dopiero lvlować od 0 nowego pokemona.
Rozpoczęcie wszystkiego od nowa, daje znowu więcej zabawy i przyjemności wszystkim graczom, tym nowym jak i tym starym, dlatego wysuwam te oto propozycję tutaj na forum. Prosiłbym aby oprócz głosu znalazł się tutaj jakiś komentarz popierający/zaprzeczający mojemu pomysłowi. Pozdrawiam

Ankieta ustawiona na 14 dni.

Stare 03-02-11, 12:32   #2

pnowned

Odp: Reset XP POKEMOD ?

Myślę że to naprawdę świetny pomysł. Pamiętam kiedy jeszcze na nicku Pn. zaczynałem na volcie to naprawdę nie jest łatwo. Teraz masa HighLeveli się porobiła.
Edoc rozumiem że reset pokeranku i ranku szedł by w parze z tym? Jeżeli tak to ogromne tak ode mnie

Stare 03-02-11, 12:33   #3

Edoc

oczywiście, myślę też że pierwsza trójka po legendzie mogłaby dostać

Stare 03-02-11, 12:35   #4

Apal

dorzucicie jeszcze konkursik przed resetem i będzie cacy może i ja się skuszę ...

Stare 03-02-11, 12:37   #5

Foka

Tak, chce znowu poczuć przyjemność zaczynania i wyrównanej walki.

Zawsze fajnie jest zaczynać od nowa, tym bardziej, że już jest obeznanie i przyjęta koncepcja jak grać

Stare 03-02-11, 12:41   #6

Co znaczy 'reset xp'?
Tylko exp się resetuje i zostają powiedzmy 1 lvle, czy wszystkiego trzeba od nowa szukać?

Stare 03-02-11, 12:42   #7

JaCo

Cytat:
Zamieszczone przez Apal Zobacz posta
dorzucicie jeszcze konkursik przed resetem i będzie cacy

Stare 03-02-11, 12:43   #8

Bad Day

Nie gram na Poke.
Ale this is great idea, czy jakoś tak

Ale przy resecie powinna być jakaś nowość, która by przyciągnęłaby nowych.
j/w jakiś konkurs; dodanie poków ? albo coś zmienić.

Najlepsi dostaną bonusy i ci co kupowali exp'a jakoś też dostaną bonusy.

Reset. [ile jest potrzebnych bindów/komend na Poke ? może spróbuje :f]

Stare 03-02-11, 12:45   #9

sunshine

Ale nie rozumiem 2 razy byłem pierwszy w top15, a w pokeranku tylko master jest pierwszy, bo elitarna czwórka jest zbugowana :F co z tym fantem ?. Ale popieram

Stare 03-02-11, 12:46   #10

pnowned

Szkoda że propozycja z nowymi skillami z propozycji nie wypaliła bo był by zajebisty po prostu event... Restes + wprowadzenie nowego sezonu z unikalnymi umiejetnościami....

Stare 03-02-11, 12:50   #11

Jakby dodać nowe pokemony i wtedy reset, to byłoby coś nowego, bo przyciągnęłoby graczy.

Stare 03-02-11, 12:53   #12

Sh4dow^^

Widzę, że wypowiedziały się sami starzy gracze, którzy tutaj już długo grają, ale chyba nie pomyśleliście o tych, którzy zaczęli tutaj grę i się męczyli z tymi h lvlkami. Po to jest komenda buyxp, żeby nawet ktoś kto słabo sobie radzi, mógł lvlować swoje poki.

Wyobraźcie sobie reakcję nowej młodzieży, którzy nie wchodzą jeszcze na forum
- wtf?! gdzie są moje lvle, nie gram na tym serwie

Za dwa czy trzy tygodnie będą znów 300 lvle i znów będzie reset? Moim zdaniem to pomysł nie przemyślany.
Na pewnym serwerze, którym grałem było tak samo i to nie wypaliło, po resecie odeszło dużo graczy, a zostały tylko te osoby, które mają sentyment do serwera + co jakiś czas nowy gracz.
Jeśli nie będzie resetów to każdy kto tu grał i przestanie grać, po powrocie do csa wróci na ten serwer, bo będzie miał do czego, a po takich resetach nie.

Stare 03-02-11, 13:00   #13

sunshine

Typie, mam wszystkie globale na 300 i nie mam co expic. Myślisz, że będę plakał? wolę aby serwer znowu ożył niż martwić się o swoje ; )

Stare 03-02-11, 13:02   #14

zapsior1

Moim zdaniem to świetny pomysł.
Teraz każdy ma 300 lvl i ciągle nim straszy, że zaraz użyje tego i tego i zobaczycie.
Nowi gracze poczują sie równi z starymi i nie będą niszczeni 1 skillem pokemona.
To także przyda się serwerowi bo nowi gracze (lub starsi) będą chcieli być jak na najwyższym ranku i zaczną kupywać exp i legendy

Stare 03-02-11, 13:26   #15

SimeK

Cytat:
Zamieszczone przez Sh4dow^^ Zobacz posta
i.

Wyobraźcie sobie reakcję nowej młodzieży, którzy nie wchodzą jeszcze na forum
- wtf?! gdzie są moje lvle, nie gram na tym serwie

.

no chyba wiadomo że przed i po resecie będą na serwerze ogłoszenia

A tak ogólnie to też jestem za bo chociażby na moim przykładzie jak chciałem zacząć grać na poke i zaczei mnie wszyscy bić tymi zajebistymi pokami to wyszedłem i nie wróciłem

Cytat:
Zamieszczone przez zapsior1 Zobacz posta
Moim zdaniem to świetny pomysł.
Teraz każdy ma 300 lvl i ciągle nim straszy, że zaraz użyje tego i tego i zobaczycie.
Nowi gracze poczują sie równi z starymi i nie będą niszczeni 1 skillem pokemona.
To także przyda się serwerowi bo nowi gracze (lub starsi) będą chcieli być jak na najwyższym ranku i zaczną kupywać exp i legendy
więc cczemu głosowałeś przeciw

Tagi
pokemod, reset