| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| Zobacz wyniki ankiety: Czy zgadzasz się na reset XP na serwerze POKEMOD? | |||
| Tak, chce znowu poczuć przyjemność zaczynania i wyrównanej walki. | | 43 | 54.43% |
| Nie, chce żeby zostało tak jak jest bo mi się podoba. | | 30 | 37.97% |
| Ani mnie to obchodzi, ani ciekawi. Jestem obojętny. | | 6 | 7.59% |
| Głosujących: 79. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
| | #1 |
| Wiek: 20
| Reset XP POKEMOD ?
Serwer nie jest wypchany już po brzegi jak dawniej, mało kto porywa się na rozpoczęcie tam gry, gdyż inni miażdżą go jak "młodego" swoimi hight lvlami. Niegdyś zaprzeczaliśmy plotkom o jakimkolwiek resecie xp na pokemodzie, jednak dziś mógłby on okazać się zbawienny. Pewnie każdego z was denerwuje fakt, że nie ma już low lvli na pokemodzie... Same wysokie, z którymi nie łatwo się rozprawić a co dopiero lvlować od 0 nowego pokemona. Rozpoczęcie wszystkiego od nowa, daje znowu więcej zabawy i przyjemności wszystkim graczom, tym nowym jak i tym starym, dlatego wysuwam te oto propozycję tutaj na forum. Prosiłbym aby oprócz głosu znalazł się tutaj jakiś komentarz popierający/zaprzeczający mojemu pomysłowi. Pozdrawiam Ankieta ustawiona na 14 dni. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Reset XP POKEMOD ?
Myślę że to naprawdę świetny pomysł. Pamiętam kiedy jeszcze na nicku Pn. zaczynałem na volcie to naprawdę nie jest łatwo. Teraz masa HighLeveli się porobiła. Edoc rozumiem że reset pokeranku i ranku szedł by w parze z tym? Jeżeli tak to ogromne tak ode mnie |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
oczywiście, myślę też że pierwsza trójka po legendzie mogłaby dostać |
| |
| | #4 |
|
dorzucicie jeszcze konkursik przed resetem i będzie cacy może i ja się skuszę ...
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
| Odp: Reset XP POKEMOD ? Tak, chce znowu poczuć przyjemność zaczynania i wyrównanej walki. Zawsze fajnie jest zaczynać od nowa, tym bardziej, że już jest obeznanie i przyjęta koncepcja jak grać ![]() |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Co znaczy 'reset xp'? Tylko exp się resetuje i zostają powiedzmy 1 lvle, czy wszystkiego trzeba od nowa szukać? |
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
| Odp: Reset XP POKEMOD ? |
| |
| | #8 |
Nie gram na Poke. Ale this is great idea, czy jakoś tak ![]() Ale przy resecie powinna być jakaś nowość, która by przyciągnęłaby nowych. j/w jakiś konkurs; dodanie poków ? albo coś zmienić. Najlepsi dostaną bonusy i ci co kupowali exp'a jakoś też dostaną bonusy. Reset. [ile jest potrzebnych bindów/komend na Poke ? może spróbuje :f] |
| |
| | #9 |
Ale nie rozumiem 2 razy byłem pierwszy w top15, a w pokeranku tylko master jest pierwszy, bo elitarna czwórka jest zbugowana :F co z tym fantem ?. Ale popieram |
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
Szkoda że propozycja z nowymi skillami z propozycji nie wypaliła bo był by zajebisty po prostu event... Restes + wprowadzenie nowego sezonu z unikalnymi umiejetnościami....
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 17
Jakby dodać nowe pokemony i wtedy reset, to byłoby coś nowego, bo przyciągnęłoby graczy. |
| |
| | #12 |
Widzę, że wypowiedziały się sami starzy gracze, którzy tutaj już długo grają, ale chyba nie pomyśleliście o tych, którzy zaczęli tutaj grę i się męczyli z tymi h lvlkami. Po to jest komenda buyxp, żeby nawet ktoś kto słabo sobie radzi, mógł lvlować swoje poki. Wyobraźcie sobie reakcję nowej młodzieży, którzy nie wchodzą jeszcze na forum - wtf?! gdzie są moje lvle, nie gram na tym serwie Za dwa czy trzy tygodnie będą znów 300 lvle i znów będzie reset? Moim zdaniem to pomysł nie przemyślany. Na pewnym serwerze, którym grałem było tak samo i to nie wypaliło, po resecie odeszło dużo graczy, a zostały tylko te osoby, które mają sentyment do serwera + co jakiś czas nowy gracz. Jeśli nie będzie resetów to każdy kto tu grał i przestanie grać, po powrocie do csa wróci na ten serwer, bo będzie miał do czego, a po takich resetach nie. |
| |
| | #13 |
Typie, mam wszystkie globale na 300 i nie mam co expic. Myślisz, że będę plakał? wolę aby serwer znowu ożył niż martwić się o swoje ; )
|
| |
| | #14 |
|
Moim zdaniem to świetny pomysł. Teraz każdy ma 300 lvl i ciągle nim straszy, że zaraz użyje tego i tego i zobaczycie. Nowi gracze poczują sie równi z starymi i nie będą niszczeni 1 skillem pokemona. To także przyda się serwerowi bo nowi gracze (lub starsi) będą chcieli być jak na najwyższym ranku i zaczną kupywać exp i legendy |
| |
| | #15 | ||
|
| Odp: Reset XP POKEMOD ? Cytat:
no chyba wiadomo że przed i po resecie będą na serwerze ogłoszenia ![]() A tak ogólnie to też jestem za bo chociażby na moim przykładzie jak chciałem zacząć grać na poke i zaczei mnie wszyscy bić tymi zajebistymi pokami to wyszedłem i nie wróciłem ![]() ![]() Cytat:
| ||
| |
|
| Tagi |
| pokemod, reset |