| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Podanie do FK GERTEK
Imię: Radek Nick: GERTEK Wiek: 16 Coś o sobie:Chodzę do klasy 3 gimnazjum. Niedawno skończyłem 16 lat (20 luty). Lubię grać w cs. Na serwerach volty gram od grudnia 2009. Na początku grałem na WAR3, potem na pokemodzie Seelera, a teraz na DIABLO. To chyba tyle :P Jak chcecie się dowiedzieć więcej to piszcie - z chęcią odpowiem. Dlaczego mamy wziąć ciebie?: Hymmm ... Na serwerach volty gram codziennie, staram się pomagać nowym graczom i ogólnie lubię tu grać. Raczej nikogo nie wyzywam (oczywiście nie bez powodu :P). Kilka słów na koniec: Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania. Pewnie większość będzie pisała, że mnie nie zna, ale starałem się was poznać. Piszę na forum, zapraszam do znajomych. Naprawdę nie wiem co mam robić więcej żeby was lepiej poznać. POZDRAWIAM |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie do FK GERTEK
neutral, pisze to poniewaz wiadomosc musi miec wiecej niz 10 znakow
|
| |
| | #3 |
|
Jestem na nie. Jestes tu dlugo , a malo piszesz i zazwyaczaj glupoty...
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
a ja jestem ZA, co prawda nie za wiele sie udzielasz na forum ale pamietam cie ze zrobiles na mnie dobre wrazenie jak grales na war3 :P
|
| |
| | #5 |
|
Przykro mi Raku, że uważasz, że piszę głupoty, ale szanuję twoje zdanie...
|
| |
| | #6 |
|
neutral bo nie gralem z Toba ani Cie nie znam wogole
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 22
jak najbardziej za gralem z nim czesto jeszcze u selera na poke nigdy w niczym nie zawinil moze rzadko się odzywa ale bardziej przemawia do mnie to ze nigdy nie bylo zadnego spiecia z nim a i pogadać się dało |
| |
| | #8 |
|
No Raku nie widzę, żeby pisał jakieś głupoty, dla mnie pisze z sensem (1 post napisany z sensem, jest dla mnie bynajmniej ważniejszy, niż 100 takich, które nie wnoszą nic do tematu), stara się udzielać na forum (nie każdy jest takim spamerem jak ty ). Często gra na DIABLO, pomaga nowym graczom, nikomu nie uprzykrza życia. Kiedy pojawia się jakiś problem zgłasza go na forum. Często rozmawia ze mną na steamie. JESTEM za. |
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
Neutral. Na FFA ani razu nie widziałem, a na innych servach raczej nei gram więc niewiem ;D Na forum pisze mało. Wgl nie znam typa. |
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
ZAA znam gościa, j/w no problem, a że czasem mnie zabije fartem ;-P biejrem |
| |
| | #11 |
| Wiek: 25
No niech będzie że będę ZA ![]() Ale musisz się udzielać ładnie na forum i dać się wszystkim poznać bo jak nie to będą czystki ;D |
| |
| | #12 |
| Wiek: 23
ja zauważyłem go kilka razy w tematach konkurs lotto a to chyba za mało więc neutral
|
| |
| | #13 |
|
Pozostaje neutralny
|
| |
| | #14 |
|
Nie znam Ciebie za bardzo,więc neutral.