| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Propozycje mapek na serwer
Znasz jakąś fajną mapę na zombie moda? Napisz chętnie przetestuje i wgram na serwer. Proszę o nazwę mapy oraz link do ściągnięcia. Inaczej nie rozpatrzę nawet waszego posta...
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Propozycje mapek na serwer
zm_creep zm_black_up zm_dusthorror zm_brambor zm_hospital_df zm_inferno Mapy zm.rar - download - Darmowy hosting plików |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Propozycje mapek na serwer Aktualny mapcycle ![]() |
| |
| | #4 |
|
Sizar wiesz co to linki do ściągnięcia ?
|
| |
| | #5 |
zm_cave Na seelerowym zombie wrzucilem chyba ze 100 mapek, musialbym poszukac.... Ogolnie powinny sie znalesc tez mapy zombie escape- ze |
| |
| | #6 |
| Odp: Propozycje mapek na serwer Ogólnie kiedyś te mapy robiły furrorę teraz jest odwrotnie znudziło się, mam pare dobrych mapek nowych mapek escape bo są na gamebanana albo też moge zassać więcej tego rodzaju mapek z serwera (argentyńskiego) ale mnie osobiście te mapy nie kręcą do zwykłego Zm'a Dla tych mapek trzeba zrobić specjalną konfiguracją a to nie wchodzi w rachubę. Mapy od ciebie ABC biorę się do roboty i zaczynam sprawdzać Mapa zm_cave to na pewno bubel jest i się nie spodoba graczom. Szukam bardziej takich map rozbudowanych z średnią ilością kamp oraz żeby te kampy były w miare ogarnięte a na cavie nic nie ma takiego ![]() Zastąpiłem mapą zm_remix która jest podobna do cava i ma o wiele więcej kamp |
| |
| | #7 |
| Wiek: 9
zm_alfresco_v2 zm_antarctica zm_arabics zm_army zm_army_tn_beta1 zm_assault zm_assault_attack zm_assault_night2 zm_assault_proz zm_assault_shadow zm_attack_house zm_aztek zm_badlynightoff_f zm_baghdad_5 zm_barrels zm_beach zm_blocks zm_boatescape zm_brambor zm_buildingbeta zm_bunker_defence zm_castle_siege zm_cave zm_cemetery zm_cemetery_2 zm_city_final zm_crazy_tower zm_crib zm_dattack zm_death_alley zm_desert_village zm_die_hard_tn zm_dogle zm_duke2k zm_dust_bg zm_dust_kamp zm_dust1_new zm_dust1_new zm_dust2_new zm_dust2009 zm_dustarena_ksm zm_extream zm_heal_dust2 zm_fortuna zm_hehu zm_house_s zm_human_survival_final zm_ice_attack zm_infantry zm_infection zm_island_fort_final zm_laboratory Map jest ~120, dlatego nie chciało mi się tego wszystkiego wypisywać. @Edit. Ogólnie mapy są sprawdzone, miałem kiedyś ZM i grałem na wielu ZM, więc wg. są dobre akurat do gry. MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service |
| |
| | #8 |
Great, zasysam ![]() ABC oblukałem twoje mapky ![]() zm_creepa tylko bym wgrał bo ma w miare dobre kampy. Chociaż niektóre przesadzone moim zdaniem ale znalazłem na gamebanana wersje rmk tej mapy to pewnie ją wgram ![]() http://www.gamebanana.com/maps/151054 zm_creep_remake. Ta wersja pewnie zawiera mniej bugów i estyteczniej wygląda dlatego na bank ją wgram ale to poźniej kiedy nadejdzie odpowiedni moment. Pozostałe mapy odrzucam oprócz zm_brambora ponieważ to jest klasyk i go na 100 % wgram.. Podsumowując 2 mapy zostaną wgrane. Sprawdzam drugą paczunie. |
| |
| | #9 |
|
zm_assault_attack zm_assault_night2 zm_assault_proz zm_assault_shadow zm_ice_attack Te mapki są na bank dobre. |
| |
| | #10 | |
| Odp: Propozycje mapek na serwer Cytat:
zm_assault_proz = zlagowany assault fpsy zaniża mapka zm_assault_shadow = mapa pozbawiona kamp (0 kamp !) zm_ice_attack = najwieksze komercyjne scierwo w necie jakie widzialem wielkie gowno, brak kamp (igla nie licze bo to nawet kampa sie nie da nazwac), na 26 slotow wogole mapa nie pasuje chyba ze na 4-10 slotow to mozemy pogadac. EDIT / Do matrixa twoj mappack tak też jak tamten większość map kojarzę ale nie wgram ze względu brak kamp, pomyślę nad garstką map, lookałem te mapy które działały dzięki za paczkę map tylko że ponad połowa nie miała plików wad, mdli czy innych pierdół thanks ! | |
| |
| | #11 |
|
zm_iceatak nie polega na kampieniu w tunelu tylko na wiszących właśnie kampach co jest najlepsze i ta mapa nawet na 32 sloty była bardzo dobrze grywalna. Ale ty wiesz lepiej.
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 9
Hmm... Jak będzie brakowało (tzn. odpal na new game i zobacz jakich plików brakuje), a Ci wyśle bo jak sam wspomniałeś nie ma tam plików ".wad", więc ciężko mi było dać je.
|
| |
| | #13 |
|
zm_freefrags_camp Mapa chyba nowa niewiem przeglądałem rosyjskie forum pobrałem pare map i ta przypadła mi do gustu. Wrzuta.pl - zm_freefrags_camp |
| |
| | #14 |
Będzie wgrana kiedy serwer się rozkręci wtedy powiększę na 32 sloty i wrzucę tą mapkę. Nowe mapy przeznaczone na 32 slotów to ... zm_freefrags_camp zm_warehouse zm_militia zm_snow_attack2010 zm_dark_city zm_toksyczna_kopalnia zm_snow_camps E-v-n_Dust2 |
| |
| | #15 |
|
Nie łatwiej będzie, jak będą podawać mapke z linkiem do ściągnięcia i SS? Gdyby były SS'y kamp i mapki nie musiałbyś wszystkich pobierać i sprawdzać po kolei, Tak robiliśmy na Diablo z koszulą. Te które wyglądały najlepiej były przez nas sprawdzane.
|
| |
| Tagi |
| serwer, mapek, propozycje |