| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Nowa tutka startowa ; )
Co myślicie o takiej nutce , na początek gry ; ) [AME] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ioE_O7Lm0I4]YouTube - Bill Conti - Gonna Fly Now (Theme From Rocky)[/ame][/AME] |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Nowa tutka startowa ; )
Niedawno była zmieniana, a poza tym ta co jest jest fajniejsza od tej.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Jak wyżej |
| |
| | #4 |
Eee tam nie znacie się :PP Nie podoba się to nie :P Ale to jest klasyk a ta co jest to już mi się znudziła ta to chociaż motywuje do walki a od tamtej tylko uszy bolą , no ale to już wasza sprawa . co wybieracie |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Klasyk? To prawda, ale ta muza jest na 30-40% serverów w Polsce ;D A Volta jest wyjątkowa |
| |
| | #6 |
Nie wiem na ilu jest ;P nie biegam po servach i nie robię żadnych diagramów , ani wykresów słupkowych a tym bardziej nie obliczam procentu Dobra dobra , mi się ta nuta po prostu podoba , wam nie musi . ps. ile czasu Ci zajęło obliczenie tego procentu , widzę , że nie jest taki dokładny ; ) , ale i tak pewnie nieźle musiałem się na męczyć , bo serverów jest dużo |
| |
| | #7 |
|
ta co jest jest odemnie i zostaje na stale ;p nie ma zmieniania co tydzien.
|
| |
| | #8 |
Wiem wiem , Adminów słowa są święte Na stałe ? nie wierzę na pewno coś komuś wpadnie do ucha i zaakceptuje to większość Nie chcecie mojej nuty to nie nie bd się prosił :P , a nuta fajna bd sobie ją sam włączał przed grą a tamtej nie bd słuchał taki protest |
| |
| | #9 |
|
a mi sie ta nutka podoba |
| |
| | #10 |
| Wiek: 25
Hahah Puacz_on xDZapewne za jakiś czas będzie odświeżenie ;p |
| |
| | #11 |
|
Za jakiś czas, ale nie co miesiąc-dwa gdyż odstrasza to ściąganiem. Stawiamy na szybkie ściąganie tylko najważniejszych rzeczy, niektóre które zmieniamy, staramy się zmieniać rzadko |
| |
| | #12 |
|
Mi bardziej podoba się ta co jest na serwie ale może za parę miesięcy znudzi się i można ja wstawić. ;p
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 19
zdecydowanie nie to
|
| |
| | #14 |
Kocham słowa krytyki :P No dobra , nie podoba się okej . ![]() Każdy ma swój gust :P , ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje To może jakiś hip hop heheh |
| |
| | #15 |
| Wiek: 23
muza fajna nie wiem jaka jest teraz na serwerze ale skoro jej nie pamiętam to pewnie nic ciekawego
|
| |
| Tagi |
| startowa, tutka, nowa |