| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| ban
Witam. Moja sprawa jest podobna do sprawy CpuZ. Wchodze na serwer i widzę informacje o tym ze mam bana, sprawdzam konsole i widzę ================================================== === [VOLTA] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [VOLTA] Powod: ******* sie ![VOLTA] Mozesz odwolac sie na www.volta-sq.pl ! [VOLTA] Twoje SteamID : STEAM_0:0:30759018 ! [VOLTA] Twoje IP : 83.238.198.102:2580 ============================================== Jak widać powód bana świadczy o tym że admin który dał mi tego bana dał mi go do żartu.Prosze o rozpatrzenie sprawy. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: ban
Globek - fajnych znalazłeś adminów :/
|
| |
| | #3 |
|
dzieci ze szkoly... mowilem nie dawaj im adminow to Ty: Ale kotek nic sie nie stanie. To masz teraz same skargi... ADMINA DAWAJ TYLKO TYM CO SA Z VOLTY! Jedynie my powinnismy miec adma tam, z Radkiem sie dogadac o kase i tyle. A nie dawac adminow dzieciom co mowia ze mystic i ja mamy WH...
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Admina mają ONLY ludzie ZAUFANI (VOLTA) + 2 ze szkoły. A więc tamci kłamią mnie w oczy? Picek podaj godzine bana to znajde all w logach i jesli z VOLTY - zabiore admina, jesli ze sql - zabiore admina + niespodzianka ... |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
Siemka. Ja mu to napisałem i nie wiem czy będzie wiedział jak wejść na forum )
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 16
Sprawa raczej wyjaśniona. Rzulek czyń swoją powinność |
| |
| Tagi |
| ban |
| |