Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 266  
Stare 29-01-11, 01:16   #1

Azel

skarga naxe bez kary

Nick gracza: naxe

IP/SID: "naXe" 4212 STEAM_0:1:24107369 8 1:46:01 136 0

Mapa: jail_facility

Data/Czas: Między innymi 29.01.2011 godz. 02.00

1. Opis przewinienia:Gramy w piłkę, prowadzącym jest naxe, wygraliśmy mecz i nagle naxe do mojej drużyny powiedział ost. reakcja podskocz. Spodziewałem się tego i podskoczyłem ułamki sekundy po końcu zdania(byłem 1), naxe stwierdził że za szybko skoczyłem i mnie zabił...

2.Ostatnia runda Wykonaliśmy poprawnie polecenia admin(nie pamiętam który) powiedział żartobliwym głosem "No to ich zabijcie" naxe stwierdził że to na serjo i pozabijał nas, po zdarzeniu admin powiedział "Ja żartowałem porzecież" i mapa się skończyła...

3. Porobił parę FK a admin (jacas chyba) powiedział "jeszcze raz zrobisz mass FK i masz bana" Co to masz znaczyć gościu już wtedy pod nosem admina zrobił 3 fk i nic. Coś jest nie tak nie sądzicie?

Mam jeszcze parę takich zdarzeń ale nie chcę was zanudzać

P.S.- Napisałem tą skargę gdyż obserwuje graczy przez cały dzień wieczór i noc, na serwerze jestem po 5-7 godz.(Może nawet dłużej) dziennie. wiem co jest grane na serwerze a naxe już przegiął.

Pozdrawia. Azel

"naXe" 4212 STEAM_0:1:24107369 8 1:46:01 136 0

Stare 29-01-11, 01:24   #2

Odp: skarga naxe bez kary

1. Mama Cię nie uczyła że trzeba najpierw posłuchać a potem to zrobić ?

2. No widzisz, nie słyszałem jego polecenia, bo nie było mnie. Przyszedłem mówił zabijcie tych co nie są na stole (czy jakoś tak). Zabiłem dwóch, jednego zabił Q-Taz, ale Jacas stwierdził, że mi odpuści to.

Stare 29-01-11, 01:28   #3

Pucant

byłem przy 1 pkt i to prawda że wygrali ale w tym momencie naxe właził sobie na płot itp. nie patrzał na boisko. jednego gracza już z przegranej drużyny rozłączyło a Naxe się obudził popatrzał i dla już wygranej drużyny mówi ostatnia reakcja podskocz. (Azel skoczyłeś za wcześnie tez bym się zabił) Nie zmienia to faktu że naxe po zabiciu jednego z wygranej drużyny kazał im grać dalej...

Stare 29-01-11, 01:30   #4

Pucant ale tu nie mowa o graniu tylko o tej reakcji..

Stare 29-01-11, 01:35   #5

-GiboN-

Haha najpierw słuchaj a później rób Azel . Jeśli usłyszał żeby zabić TT no to zabił może zrobił błąd ale można mu wybaczyć też . Najlepiej nagrywaj demka ktoś mi tak kiedyś powiedział najlepszy dowód na zbrodnie . A jeśli miałeś ostatnią reakcje wykonać to nie przed powiedzeniem jej tylko po powiedzeniu :P

Stare 29-01-11, 01:47   #6

Azel

Powiem wam 4 rzeczy

1. dlaczego mam się ograniczać i czekać aż mości panowie będą łaskawie patrzeć że skacze usłyszałem komendę skacze i nie ma co dyskutować.

2. Nikt się nie wypowiedział o nr.2, jak również tych przykładów jest znacznie więcej mam dopisać?

3. Tak więc teraz będę grał grał cały czas z włączonym Frapsem(program do filmików i ss) albo z demkami będzie to miało gorszą swobodnie gry graczy ale jak chcecie, będą dowody...

4. Zamierzam nie oficjalnie zgłaszać FreeKilerów i łamaczy regulaminu zaufanym adminom aby byli świadkami(kontakt: steam).

P.S.-Staram się aby dla volty było jak najlepiej, nie wierzycie mi na słowo, dobrze popsuje komfort gry byle żeby pan naxe wiedział że robi Fk
(zapewne teraz bedzię się pilnował)

Stare 29-01-11, 02:07   #7

Co do numeru jeden : Masz podskakiwać gdy usłyszysz pełne polecenie, bo skoro usłyszałeś "Ostatnia Reakcja Pods..." i już w tym momencie skoczyłeś to nie powinieneś bo jeszcze pods o niczym nie świadczy. A jak wiadomo nie ma zmylających już komend typu "Hop do góry".

A jeśli chodzi o numer dwa to z tego co napisał naxe to nie jest jego wina, nie był na bieżąco i jak wrócił posłuchał a nie wiedział że to żart.
Wszystko teraz wyjaśnione ?

Stare 29-01-11, 07:12   #8

Nie krzycz

W 100 % zgadzam sie z tym co napisał Giero , lecz ja mam inna sytuacje juz nie chce mi sie rozpisywac steam id itd ale to była mapa jail_gdz_szkola czy cos takiego i kazal ustawic szereg pod oknami ustawili ja byłem z daleka , ale byłem w lini szeregu i mnie zabil.Nie było zadnego polecenia zeby dolaczyc , a potem mowił ze nie trzeba tak mowic.Czy ja nie widziałem czegos w regulaminie ?

Stare 29-01-11, 07:24   #9

No to Free Kill bo takie rzeczy są nadal i to istotne, byłeś w szeregu i tyle. Należy się upomnienie dla tego Pana co tak zrobił :P a ja własnie ide spać

Stare 29-01-11, 09:59   #10

Tutaj naxe zrobił FK ale nie świadomie... wiec darować mu to ale mam pytanie odbiegając od tej skargi no bo w sumie skoro już temat na naxa jest to nie bede zakładała nowego z pytaniem... Wczoraj podczas mojego prowadzenia zadałam pytanie do niego a mianowicie "Gdzie urodził się Fryderyk Chopin?" a naxe odp. na ziemi... no wiec go zabiłam i on stwierdził ze FK... no ale to błędna odp była bo on się urodził w Żelazowej Woli... a to że na ziemi to akurat nic nadzwyczajnego... przecież nie na marsie... Pozdrawiam...

Stare 29-01-11, 15:49   #11

Cytat:
Zamieszczone przez Nie krzycz Zobacz posta
W 100 % zgadzam sie z tym co napisał Giero , lecz ja mam inna sytuacje juz nie chce mi sie rozpisywac steam id itd ale to była mapa jail_gdz_szkola czy cos takiego i kazal ustawic szereg pod oknami ustawili ja byłem z daleka , ale byłem w lini szeregu i mnie zabil.Nie było zadnego polecenia zeby dolaczyc , a potem mowił ze nie trzeba tak mowic.Czy ja nie widziałem czegos w regulaminie ?

Ziomek, jak to nic nie mówiłem ? Mówiłem że mniejsze szeregi zabijam, ale jak wy walicie pięściami to nie moją wina że nic nie słychać.

Stare 29-01-11, 16:48   #12

Nie krzycz

Jeszcze , ktorys admin Ci mowił chyba sushi albo fear juz nie pamietam , i Ty cos sobie do niego pod nosem powiedziałes i udawałęs jakby tego nie było i nikt piesciami nie walił.

Stare 29-01-11, 16:52   #13

Teraz to kompletnie nie wiem o co Ci chodzi.
Opisz sytuację.

Stare 29-01-11, 16:57   #14

Nie krzycz

Dałęs tam jakies polecenie , zabiłes osoby , ktore blednie wykonaly ok i dałęs komende ,,ustawiacie szereg pod sciana z czterema oknami" W tym czasie pozostałe osoby zrobily szereg posrodku tej sciany ja sie ustawiłem gdzies okolo przy tej zolto czarnej lini.Patrzyłes na mnie i mowiłes ,,Na ustawienie szeregu macie trzy , dwa , jeden" i mnie zbaiłes.Pozniej napisałem na admin say'u.Byc moze miałes na mysli zeby zlaczyc szereg a powiedziałęs cos innego.Czasem mi sie tak zdarzyło.

Stare 29-01-11, 17:39   #15

Ban na 30 min + Upomnienie, kolejne i Ban na CT.
Zamykam.

Tagi
kary, naxe, skarga