| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 14
| skarga naxe bez kary
Nick gracza: naxe IP/SID: "naXe" 4212 STEAM_0:1:24107369 8 1:46:01 136 0 Mapa: jail_facility Data/Czas: Między innymi 29.01.2011 godz. 02.00 1. Opis przewinienia:Gramy w piłkę, prowadzącym jest naxe, wygraliśmy mecz i nagle naxe do mojej drużyny powiedział ost. reakcja podskocz. Spodziewałem się tego i podskoczyłem ułamki sekundy po końcu zdania(byłem 1), naxe stwierdził że za szybko skoczyłem i mnie zabił... 2.Ostatnia runda Wykonaliśmy poprawnie polecenia admin(nie pamiętam który) powiedział żartobliwym głosem "No to ich zabijcie" naxe stwierdził że to na serjo i pozabijał nas, po zdarzeniu admin powiedział "Ja żartowałem porzecież" i mapa się skończyła... 3. Porobił parę FK a admin (jacas chyba) powiedział "jeszcze raz zrobisz mass FK i masz bana" Co to masz znaczyć gościu już wtedy pod nosem admina zrobił 3 fk i nic. Coś jest nie tak nie sądzicie? Mam jeszcze parę takich zdarzeń ale nie chcę was zanudzać P.S.- Napisałem tą skargę gdyż obserwuje graczy przez cały dzień wieczór i noc, na serwerze jestem po 5-7 godz.(Może nawet dłużej) dziennie. wiem co jest grane na serwerze a naxe już przegiął. Pozdrawia. Azel "naXe" 4212 STEAM_0:1:24107369 8 1:46:01 136 0 |
| |
| | #2 |
| Wiek: 22
| Odp: skarga naxe bez kary
1. Mama Cię nie uczyła że trzeba najpierw posłuchać a potem to zrobić ? 2. No widzisz, nie słyszałem jego polecenia, bo nie było mnie. Przyszedłem mówił zabijcie tych co nie są na stole (czy jakoś tak). Zabiłem dwóch, jednego zabił Q-Taz, ale Jacas stwierdził, że mi odpuści to. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
byłem przy 1 pkt i to prawda że wygrali ale w tym momencie naxe właził sobie na płot itp. nie patrzał na boisko. jednego gracza już z przegranej drużyny rozłączyło a Naxe się obudził popatrzał i dla już wygranej drużyny mówi ostatnia reakcja podskocz. (Azel skoczyłeś za wcześnie tez bym się zabił) Nie zmienia to faktu że naxe po zabiciu jednego z wygranej drużyny kazał im grać dalej...
|
| |
| | #4 |
Pucant ale tu nie mowa o graniu tylko o tej reakcji..
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Haha najpierw słuchaj a później rób Azel . Jeśli usłyszał żeby zabić TT no to zabił może zrobił błąd ale można mu wybaczyć też . Najlepiej nagrywaj demka ktoś mi tak kiedyś powiedział najlepszy dowód na zbrodnie . A jeśli miałeś ostatnią reakcje wykonać to nie przed powiedzeniem jej tylko po powiedzeniu :P
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 14
Powiem wam 4 rzeczy 1. dlaczego mam się ograniczać i czekać aż mości panowie będą łaskawie patrzeć że skacze usłyszałem komendę skacze i nie ma co dyskutować. 2. Nikt się nie wypowiedział o nr.2, jak również tych przykładów jest znacznie więcej mam dopisać? 3. Tak więc teraz będę grał grał cały czas z włączonym Frapsem(program do filmików i ss) albo z demkami będzie to miało gorszą swobodnie gry graczy ale jak chcecie, będą dowody... 4. Zamierzam nie oficjalnie zgłaszać FreeKilerów i łamaczy regulaminu zaufanym adminom aby byli świadkami(kontakt: steam). P.S.-Staram się aby dla volty było jak najlepiej, nie wierzycie mi na słowo, dobrze popsuje komfort gry byle żeby pan naxe wiedział że robi Fk (zapewne teraz bedzię się pilnował) |
| |
| | #7 |
|
Co do numeru jeden : Masz podskakiwać gdy usłyszysz pełne polecenie, bo skoro usłyszałeś "Ostatnia Reakcja Pods..." i już w tym momencie skoczyłeś to nie powinieneś bo jeszcze pods o niczym nie świadczy. A jak wiadomo nie ma zmylających już komend typu "Hop do góry". A jeśli chodzi o numer dwa to z tego co napisał naxe to nie jest jego wina, nie był na bieżąco i jak wrócił posłuchał a nie wiedział że to żart. Wszystko teraz wyjaśnione ? |
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
W 100 % zgadzam sie z tym co napisał Giero , lecz ja mam inna sytuacje juz nie chce mi sie rozpisywac steam id itd ale to była mapa jail_gdz_szkola czy cos takiego i kazal ustawic szereg pod oknami ustawili ja byłem z daleka , ale byłem w lini szeregu i mnie zabil.Nie było zadnego polecenia zeby dolaczyc , a potem mowił ze nie trzeba tak mowic.Czy ja nie widziałem czegos w regulaminie ?
|
| |
| | #9 |
|
No to Free Kill bo takie rzeczy są nadal i to istotne, byłeś w szeregu i tyle. Należy się upomnienie dla tego Pana co tak zrobił :P a ja własnie ide spać |
| |
| | #10 |
|
Tutaj naxe zrobił FK ale nie świadomie... wiec darować mu to ale mam pytanie odbiegając od tej skargi no bo w sumie skoro już temat na naxa jest to nie bede zakładała nowego z pytaniem... Wczoraj podczas mojego prowadzenia zadałam pytanie do niego a mianowicie "Gdzie urodził się Fryderyk Chopin?" a naxe odp. na ziemi... no wiec go zabiłam i on stwierdził ze FK... no ale to błędna odp była bo on się urodził w Żelazowej Woli... a to że na ziemi to akurat nic nadzwyczajnego... przecież nie na marsie... Pozdrawiam...
|
| |
| | #11 | |
| Odp: skarga naxe bez kary Cytat:
Ziomek, jak to nic nie mówiłem ? Mówiłem że mniejsze szeregi zabijam, ale jak wy walicie pięściami to nie moją wina że nic nie słychać. | |
| |
| | #12 |
Jeszcze , ktorys admin Ci mowił chyba sushi albo fear juz nie pamietam , i Ty cos sobie do niego pod nosem powiedziałes i udawałęs jakby tego nie było i nikt piesciami nie walił.
|
| |
| | #13 |
Teraz to kompletnie nie wiem o co Ci chodzi. Opisz sytuację. |
| |
| | #14 |
Dałęs tam jakies polecenie , zabiłes osoby , ktore blednie wykonaly ok i dałęs komende ,,ustawiacie szereg pod sciana z czterema oknami" W tym czasie pozostałe osoby zrobily szereg posrodku tej sciany ja sie ustawiłem gdzies okolo przy tej zolto czarnej lini.Patrzyłes na mnie i mowiłes ,,Na ustawienie szeregu macie trzy , dwa , jeden" i mnie zbaiłes.Pozniej napisałem na admin say'u.Byc moze miałes na mysli zeby zlaczyc szereg a powiedziałęs cos innego.Czasem mi sie tak zdarzyło.
|
| |
| | #15 |
|
Ban na 30 min + Upomnienie, kolejne i Ban na CT. Zamykam. |
| |
| Tagi |
| kary, naxe, skarga |