| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 22
| Admin->degradacja do FK
Z faktu że i tak ostatnim czasem nie grywam CS'a oraz ze względu na brak czasu i sprawy osobiste sam dobrowolnie zrzekam się pozycji admina z prośbą o degradacje rangi do fun klubu . Oczywiście jesli byłaby taka mozliwosc w danym momencie chciałbym powrócić aby dalej piastować tę funkcję. Na forum i tak będę widoczny także gdyby była jakaś sprawa to piszcie. P.S. Nie opuszczam Volty , wybieram się jedynie na urlop adminowski ![]() P.S.2 Radeon co do dotpay dogadamy się na gadu ![]() Proszę o odpowiedź czy w danym momencie mogę spodziewać sie powrotu na stanowisko admina. Pozdrawiam i życzę miłej i przyjemnej gry |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Admin->degradacja do FK
Tak jest taka możliwość do 15 marca zostawiam gdyż jest opłacony W każdej chwili możesz wrócić :*Wieczorkiem będę to pogadamy na gg. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
Tylko masz wrócić Moja Kozo!! A dlaczego będzie na forum? Bo skądś musi filmy ściągać xD Powodzenia tam |
| |
| | #4 |
dzieki ale nie tylko filmy ;p po prostu zawsze w wolnej chwili wchodze i czytam co dzieje sie na serwach :P tak samo jak wchodze na forum magmy ktora w sumie juz dawno nie istnieje jako siec sewerow |
| |
| | #5 |
|
Magma net? z Komnet Lanet Magma? Z tąd neta mam :P
|
| |
| | #6 |
wlasnie tak ![]() serwery niby maja dalej ale nikt tam juz nie gra po przejsciu z ns na steam :( szkoda bo wielu znajomych tam mam i znam duzo osob z wrocka Radek ;p jak bedzie cieplej to mam zamiar sie tam wybrac takze jakies piwko mozna rozkminic bedziemy in touch |
| |
| | #7 |
|
in touch under my desk ;D I'm just joking lol ;P No to wpadaj bo na serwerze magmy mam ping 5 :P z takim pingiem szybko odbiorę Cię z dworca :] Ja zaczynałem na MoSTowni za czasów only non steam - byłem nawet w ekipie jako rekrut tzn MoST_A i jak zobaczyłem, że Młodzieżowa organizacja Sadystyczno-Terrorystyczna dalej istnieje to az łezka się w oku zkręciła ![]() Jeszcze może większa ekipę Volty w tym terminie zbierzemy. |
| |
| | #8 |
kozacko by bylo w ogole mozna jakis zjazd zrobic czy cos jak bedzie troche cieplej :P i jakby byli chętni |
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
Ooo ja bardzo chętnie, ale zależy od miejsca |
| |
| | #10 |
Ja również z miłą chęcią Może bym urlopa wyrwał ;p
|
| |
| | #11 |
mozna wczesniej ustalic np nie wiem maj/czerwiec tak zeby wieksza ilosc osob mogla i zeby bylo w miare cieplo ja jestem za wrockiem albo bydgoszcz bo rzulkowi obiecalem ze sie z nim piwa napije a na urodziny jego nie dalem rady wpasc ;p
|
| |
| | #12 |
Bydgoszcz świetny pomysł ;D I każdy by miał równe szanse, a nie do Wrocka każdemu daleko :P |
| |
| | #13 |
|
Yyy do Wrocka mam tylko 1h ;p
|
| |
| | #14 |
A Ty nie jesteś za młody na piwo? ;D
|