Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 583  
Stare 07-03-10, 18:23   #1

Banda idiotów

Pisze nowy temat, bo tak jak niektórzy uważam, że tematy są za szybko zamykane (chociaż niektórym się należy, szczególnie tym ostatnim). Na wstępie chcę zaznaczyć, że w żadnym stopniu nie odnoszę się do konfliktu między Nocką, a resztą. Chodzi mi tylko o poziom jaki reprezentuje ta reszta. Nie będę wymieniał nicków - chodzi o osoby, które ostatnio biorą udział w kłótni. Powiem tak, prawdopodobnie jesteście ********** dzieciakami, którzy zupełnie nie mają życia prywatnego, dlatego tak się spinacie przy zwykłej gierce komputerowej. Jeśli ktokolwiek z was ma powyżej 16 lat to lepiej niech się nie przyznaje, bo to oznacza tylko tyle, że ma już kompletnie nasrane we łbie. Teksty na poziomie podstawówki - przoduje "żal mi cię" - i osobiste wycieczki są po prostu żałosne. Nie ważne czy uważacie, że jesteście nieuczciwie traktowani. Nawet w takim wypadku należy zachować choć minimum przyzwoitości, a nie równać się poziomem ze szmatą do podłogi. Mam nadzieję, że każdy z was wyleci stąd na zbity pysk - domagacie się szacunku? Jak dla mnie zrezygnowaliście z tego przywileju pisząc swoje ostatnie posty.

Zdaję sobie sprawę, że mój post też nie jest najwyższych lotów, ale przynajmniej jest skierowany do osób które na to zasługują. Jestem też oczywiście świadom warnów/banów, na które on zasługuje.

Pozdrawiam,

M

Edit: Sam kiedyś miałem spory kłopot z GMem pewnego serwera (tak się skłąda, że to też była kobieta). Zachowywała się dość żałośnie, myślała, że jest królową życia i śmierci i była strasznie zapatrzona w siebie, jednak moje rozmowy z nią w żadnym stopniu nie przypominały tych prowadzonych tutaj. Po pierwsze pisałem do niej na prv, a nie zaśmiecałem forum, chcąc poniżyć ją publicznie. Po drugie, choć pisałem jej dokładnie co o niej myślę, ani razu nie użyłem przekleństwa ani nie obraziłem jej w żaden poniżający sposób. Ponieważ nic do niej nie docierało (dosłownie, chyba nie rozumiała co pisze), zrobiłem to co powinien zrobić każdy komu coś nie odpowiada - itemy z konta rozdałem początkującym, usunąłem to co się dało (postacie, konto na forum) i zakończyłem grę na tym serwerze. Sądzę, że tak powinno się to robić, a nie w sposób zaprezentowany przez niektórych tu grających.

Stare 07-03-10, 18:37   #2

Rzul3k

Odp: Banda idiotów

Mądre słowa! Co niektórzy powinni brać przykład z Ciebie

Stare 07-03-10, 18:39   #3

Anod@

MULARZ NA PREZYDENTA !

dac mu vooodki

Stare 07-03-10, 18:54   #4

*Muffin*

True, true.
Tyle żeby teraz nie powstało miliony takich tematów ;> BO dużo osób tak myśli, ale nie byli tak odważni aby narazić swój temat na śmietnik ;p Zaraz będzie popieranie tematu

Stare 07-03-10, 18:59   #5

As?!

Ja oczywiscie jestem nie w temacie, ale madrze gadasz.

Stare 07-03-10, 19:39   #6

Mardog

Muffin nie ośmieszaj się "BO dużo osób tak myśli, ale nie byli tak odważni"
Czego tu się bać ;o
Przez neta to każdy groźny na tyle, że mógłby zabić, a ty gadasz, że nie byli odważni. Koleś po prostu wziął i napisał to co mu leżało na nerach.

Jak by nie było, chodzi tam o mnie a mimo to czytając to przyznaje mu racje

Stare 07-03-10, 19:54   #7

Radeon

Piąteczka, beczka piwa dla Ciebie!

Stare 07-03-10, 20:09   #8

Edoc

Tylko nie wiem co ten temat ma wnieść i kim ty jesteś aby wyciągać takie wnioski. Na serwie jesteś tyle że hoho. Z resztą nie dziwię się że stoisz po jej stronie, bo któż z jej gildi nie stoi? heh.

Stare 07-03-10, 20:30   #9

Do Mardoga: racja, jedyne co ryzykowałem to warn/ban, a dla mnie ta gra nie znaczy tyle żebym w ogóle mógł to nazwać "ryzykiem". Internet daje dużą dozę anonimowości, co doskonale wykorzystali ludzie uciekający się do wycieczek osobistych, ponieważ sądzę, że w na żywo po prostu dostaliby za to po pysku.

Do Edoca: zgadnij dlaczego rzadko bywam na serwie? Bo mam ŻYCIE! Ty za to spędzasz tam pól swojego. Jeżeli dla ciebie miernikiem człowieka jest czas spędzony online to współczuję. Nie muszę tam spędzać połowy dnia, żeby wypowiadać się o sprawach czysto moralnych. Jak napisałem w swoim pierwszym poście, w ogóle nie odnoszę się do tego sporu i nie staje po niczyjej stronie. Komentuje tylko fakty. Sądzisz, że tylko dlatego, że jestem z kimś w gildii od razu będę go ślepo popierał? Widzę, że niestety u ciebie wszystko sprowadza się do tej gry...

Stare 07-03-10, 20:47   #10

Edoc

Po przeczytaniu twojego tematu wyciągnąłem jasne wnioski jakbyś chciał w jakiś sposób bronić nockę i pomyślałem sobie że na 100% jesteś w jej guild. Nie oceniłem cię jak wspomniałeś przed chwilą ale twierdzę że przez to, że grasz mniej, więcej rzeczy cię ominęło. Każdy ma swoje życie, niektórzy mogą poświęcić więcej czasu na grę inni mniej, jestem w takim wieku że mogę sobie na to pozwolić, bo mam jeszcze pół roku swojego aktywnego życia internetowego, to korzystam jak mogę Wracając do ludzi których negujesz, walczą o swoje i świetnie rozumiem ich sytuację dlatego jeżeli piszą w słusznej sprawie to ich popieram.
pozdrawiam

Stare 07-03-10, 20:55   #11

Anod@

jednak nie umiesz czytac ze zrozumieniem edoc chodz sam dzisiaj mi mowiles ze potrafisz

Stare 07-03-10, 20:59   #12

Nie do końca rozumiesz o co mi chodzi. Mogę nie wiedzieć zupełnie o co toczy się spór, ci ludzie mogli zostać skrzywdzeni przez administracje, ale to nie zmienia faktu, że nic nie usprawiedliwia tekstów jakich później używali. Odnoszę sie tylko i wylącznie do tego. Oczywiście uważam, że maja prawo walczyć o swoje, ale absolutnie nie w ten sposób! Co więcej, broniąc swoich spraw w ten właśnie sposób powinni stracić wszelkie poparcie i w większości przypadków pewnie tak się stało.

Edit: to oczywiście było do Edoca.

Stare 07-03-10, 21:21   #13

Ja probowalem na poczatku normalnie rozmawiac z Nocka, lecz sie nie dalo. Gdy zaczela mi grozic warnami/banami/kasacjami konta to zaczelem byc coraz mniej mily. Jednak do konca nie zachowywalem sie tak jak coniektorzy na serwerze o byle co. Nawet kiedy wiedzialem ze konto zostanie usuniete. Od 6 lat gram w mu, tutaj zdazylo mi sie tak zachowywac w stosunku do kogokolwiek poraz pierwszy. I to od razu musial byc GM Chyba jednak to o czyms swiadczy.

PS. Tak, mam multi konto. Nie, nie jest to w regulaminie zabronione.

Stare 07-03-10, 22:04   #14

Edoc

Anod@ potrafię czytać ze zrozumieniem adekwatnie do twojej umiejętności wchodzenia w dupę czyli znakomicie (na teście ze "zrozumienia tekstu pisanego" z próbnej matury uzyskałem 90% więc chyba daje radę)
MULARZ każdy ma swój sposób "walki o swoje" kuroi uprzedził mnie prędzej pisząc posta więc nie mam już co dodać , bo chciałem o tym wspomnieć :P

Stare 07-03-10, 22:44   #15

Owszem i nie każdy sposób musi być tolerowany...

Tagi
idiotow, banda