| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 | |||||
|
| Regulaminy - wielka zmiana
Witam jako że nie mogę znieść tego ,co niektórzy admini wyprawiają na serwerze pisze o to ten post. Zainteresowałem się regulaminem Voltasqpl, regulamin nie jest spójny i można byłoby go nieco skrócić , bo nie wszystkim chce się czytać tak olbrzymi regulamin , a niektóre rzeczy są wiadome. Z mojej strony nie jest to w ogóle żadna agresja do was, tylko chcę aby ten serwer był lepszy poprzez zrobienie konkretniejszego regulaminu. Skrócenie regulaminu spowoduje, że więcej osób będzie miało go w pamięci, a przynajmniej jego większą część. Cytat:
1. Przestrzegaj ogólnych zasad TeamPlay odpowiednio do danej mapy. Cytat:
Cytat:
Albo rozdzielić to na dwa terminy : bombę oraz paczkę z bombą(na to można kłaść węże) Cytat:
Cytat:
![]() ------------ Brak taryfikatorów w dalszym ciągu Ostatnio edytowane przez Diabelko ; 12-07-09 o 21:16 Ostatnio modyfikowane pół roku temu i przez ten czas nic się nie zmieniło. ------------- Brakuje dalej w regulaminie adnotacji do adminów. Znalazłem dobre regulaminy moglibyście podpiąć lub coś przepisać ![]() Regulamin admina Sieć Serverów zp-cs.pl :: Zobacz temat - Regulamin Administratorów Jest tutaj fajnie napisane co admin może a co nie i jak coś źle zrobi to jaką ma karę, wg mnie idealnie. Jak dotąd nie widziałem by admin servera volty-sq.pl stracił uprawnienia, lub flagi przez błędne zbanowanie jakiegoś gracza. Uważam, że ten server zasługuje na lepsze regulaminy , przyda się to by rozwiać wszelkie wątpliwości wobec gracz vs admin. Dzieki za przeczytanie, nie wszystkie moje uwagi mogą być trafne, nie martw sie jak cos to jeszcze pomyslimy ![]() | |||||
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
| Odp: Regulaminy - wielka zmiana
Nom można by co nieco pozmieniać ;p Na pewno gdyby regulamin był skrócony i napisany ładnie to wszyscy by go zrozumieli ![]() Bo zapewne połowa nastolatków nawet jak go przeczyta to nie rozumie |
| |
| | #3 |
|
Właśnie trzeba zrobić reformę regulaminu Zajmę się tym niebawem jak znajdę czas.
|
| |
| | #4 |
Jak coś mogę pomóc jak znajdę czas ;D
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
I może mały regulamin na serwerze? Najbardziej irytuje mnie ogólnie jak ludzie raszują na awp/aim.. Kika punktów trzeba też dodać. |
| |
| | #6 |
|
A może wgarać plugin podobny do antirushera na mapy awp? Wtedy przez srodek nie bedzie można przejść i nie bedzie problemu. Jak zostaje jedna osoba w ktorymś teamie to plugin przestaje działać.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Pytałem o to Radeona, tzn by zrobić przez połowę strefe rashu na awp_india. Odpowiedział, że za bardzo przeciążający plugin aby na jedną mapę...
|
| |
| | #8 |
|
po prostu pozwolcie raszować , ale bez uzycia teleportu i bedzie wspaniale
|
| |
| | #9 |
|
Jak dla mnie awp_india to mapa dobra do rashu (awp-wall niezbyt) więc róbcie głosowanie |
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
Mi tam mapa nie nadaje się do rashowania. Będzie przez minimum tydzień płacz, że rashują, a po tym tygodniu nadal będzie PŁACZ, że rashują. Ale jak tam chceta, mój 1 mały głosik na nie. Kiedyś była podobna zmiana na deagle5, że nie można było strzelać na mostku i do mostku, a później znikła ta reguła, no i był mały chaos. |
| |
| | #11 |
Jak na moje można raszować na indJI ;D
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 23
ja wole bez raszu na mapach awp
|
| |
| | #13 |
|
rash moze byc, ale nie tp za plecy...
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 21
Przed chwilą byłem na War3, na awp_india. Było około 14-15 osób. Napisałem jako admin, 'nie rashowac / tp' i już pół serwa znikło. haha To może jednak pozwolić na rash, więcej osób by grało. Albo zamienić mapę na coś innego. |
| |
| | #15 |
|
Właśnie na awp szczególnie raszują to trochę wkurza nie da się wtedy grać.
|
| |
|
| Tagi |
| zmiana, wielka, regulaminy |