| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #46 |
|
| Odp: Regulaminy - wielka zmiana
Ja proponuje mapke de_piranesei, jakos tak sie pisze, pewnie wiecie o co chodzi
|
| |
| | #47 |
| Wiek: 16
To wielka mapa - a na serwerze raczej odpowiedniej ilości osób nie ma. ;p de_piranesi się zwie. Ja ją osobiście lubię. No no, arabstreets - syfiasta mapa. Jest de_best na serwie? Mym zdaniem nie fajna ![]() Dodać można: de_dawn - może się przyjmie wśród ludzi. de_russka - fajna jest de_sunny - jest ? Jak nie to proponuje dodać. |
| |
| | #48 |
| Wiek: 21
de_best potwierdzam, jakoś się nie przyjęła na serwie. de_russka - mi się podoba, kiedyś była, ale za to większość jej nie lubiła, byłem na niej Bogiem ;-D de_sunny - chyba była, ale nikt jej nie wybierał |
| |
| | #49 |
|
| Odp: Regulaminy - wielka zmiana |
| |
| | #50 |
| Wiek: 21
de_alcatraz - nie znam mapy, ale wiem co by napisał Radeon - "15 MB, o #$@%# kto to będzie ściągał" de_museum - fajna mapka, ale 4 MB spakowane, to i tak za dużo, chyba że Radzio zmieni zdanie de_stargate_atlantis - nie znam mapy, też zajmuje 4 MB, Co do paczki: de_cpl_fire de_cpl_mill de_cpl_strike de_crete_b2 de_forge de_russka de_tuscan de_tuscan była i jest, fajna, de_cpl... dużo zajmują, ale są fajne, de_crete_b2 - nie znam, nie mogę znaleźć opisu de_forge - 5 MB, choć wygląda na ładnie zrobioną |
| |
|
| Tagi |
| zmiana, wielka, regulaminy |