| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #2 |
|
| Odp: ssy edoc
clear~
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
edocowi ssy robic? Abc, wszystko z Toba ok?
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
brawo abc_zabijania brawo przy robieniu ssów pisałem nie banuj, wrzuciłem ssy z prędkością światła (bana nie dostałem) wróciłem na serwer napisałem "ssy wrzucone" gram gram gram i perm [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Abc_Zabijania [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ GmStaff <<< koniecznie trzeba naprawić [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:16631229' [AMXBans] Twoje IP: '178.36.66.103' [AMXBans] ======================================= dzięki. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
Zielony Czit. ![]() Idź sobie obejrzyj naszego Mentalistę w humorze. Od razu poprawi ci się humor. |
| |
| | #6 |
Paranoja... Niedlugo Radeon sie pojawi w grze i mu tez ktos ssy zrobi... :/ Swoim nie ufacie?
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 1
spox sry nie wiedzialem ze to ty a co do bana to po prostu myslalem ze nie chodza bo dzis byl ten problem na war3 UB As?! ty sie wypowiadac nie musisz |
| |
| | #8 |
spoczko. zawsze muszę przyjąć taki chrzest bojowy jak zacznę grać na "nowym" serwie volty ;p Dodane po 5 minuty: ub please bo w końcu wygrzebałem trochę czasu wolnego i co? kiszę się na forum :( |
| |
| | #9 |
hahah a na mnie jeszcze skarga nie dotarła :P
|
| |
| | #10 |
|
Wszystko było przemyślane i omówione a ABC zachował się wzorowo więc nie rozumiem po co te zaczepki Zaraz postaram się ub |
| |
| | #11 |
Edoc +1 za brak wzoru w pierwszym poście |
| |
| | #12 |
uzupełnianie wzoru ograniczyłoby moją prędkość światła we wrzuceniu ! |
| |
| Tagi |