Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 374  
Stare 03-03-10, 22:40   #1

Ile mozna czekac?

Witam. Jestem podirytowany pewnym faktem, ze 4 dni temu zglaszalem w grze bug GMowi, ktorego do teraz nikt nie rozwiazal. Prosilem z cierpliwoscia o pomoc, ale i tak administracja mnie olewa. Prosilem o bardzo latwa rzecz: Albo cofniecie mnie z BK do DK, abym na nowo mogl robic questy, albo automatycznie nadac mi 3 rd questa. Jednak sie nie doprosilem o rzecz ktora mozna zrobic w 2 min.

Moze przypomne w tym miejscu na forum oco chodzilo przedstawiajac moja nietypowa sytuacje z nadzieja ze wkoncu ktos zareaguje:

Jako BK chcialem wykonac questa u Marlon, lecz wyskakiwala informacja ze musze zrobic po raz kolejny 1 questa (wydropic scrool of emperor). Pomyslalem, no dobra to sie zrobi. smigam standardowo atlans, item dropi lecz nie moge podniesc. I tak czekalem 3 dni na jakas reakcje. Oski wpadl przypadkiem kiedy go spotkalem na serwie na moje konto na 1 min i powiedzial ze juz teraz normalnie wszystko moge. Jednak nie, bo gdy chce wykonac quest u Marlona, przyjmuje normalnie zadanie i nie moge podniesc po raz kolejny tego ringa. Dlatego nie moge przejsc do 3rd questa na 400 lvl. Czekam juz kilka dni i licze na szybka reakcje i pomoc. Tak jak wspominalem, oczekuje na cofniecie mnie do Dark Knighta, lub nadanie mi Blade Mastera.
Pozdro
K*zoK (fon. KazoK)

Stare 03-03-10, 22:45   #2

Edoc

Odp: Ile mozna czekac?

Do tego jeszcze nie każdy wygrywa dodatkowy exp za duel bynajmniej ja (jestem MG) i nikt nie wie w czym rzecz...

Stare 04-03-10, 23:59   #3

haha na to wyglada ze jeszcze sobie dlugo poczekam. Jakbym zaczol kogos obrazac z administracji to reakcja bylaby w 5 min, a tak sobie czekam 5 dzien.

Stare 05-03-10, 22:25   #4

Dobrze masz, bo i tak szybko rozpatrza:P Ja jakbym napisal to ciekaw jestem czy Nocka by w ogole kiedys zareagowala, bo jak juz raz napisala ja bede msial sobie zawsze radzic sam Jak to pieknie jest miec tak wspaniala administracje...

Stare 06-03-10, 09:08   #5

ty musisz sobie radzić sam przez to że jestes chamski i nie potrafisz sie zachowaćwczoraj rozmawiałam z chudym i powiedział że na dniach zajmie się waszymi statami itpKuroi a tak apropos po obejrzeniu ss zastanwiamy się nad twoją kasacja wiec zważaj nad tym co piszesz o członkach Administracji.

Stare 06-03-10, 20:30   #6

Przepraszam bardzo, ale ja tylko rozmawiam z ludzmi o tym co robicie a czego nie. Raz cie obrazilem i za to mi skasujesz konto? Wiesz ze tym tylko odstaszysz graczy od serwera? I ja jestem chamski? Jesli chcesz kasowac mi konto to poprosze o ssy na ktorych obrazam czlonkow administracji

// 14latek, który myśli, że bez niego nie będzie serwera ~Radeon

---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

Nie chodzi o to, ze niby bezemnie nie bedzie servera. Chodzi o to, ze jezeli ktos widzi ze za wyrazanie wlasnego zdania jest usuwane konto to myslicie ze bedzie chcial na takim serverze grac? I czemu odkad podalem swoja date urodzenia nawiazujecie do mojego wieku? Jest tu duzo innych mlodych uzytkownikow, ktorzy nie podaja prawdziwej daty urodzenia, badz nie podaja jej wcale. Wiec mam klamac zebym mogl normalnie wyrazac swoja opinie, bez zadnych komentarzy? Z reszta wy tez nigdzie nie udowodniliscie swojego wieku, skad mam wiedziec ze tak na prawde nie jestescie mlodsi odemnie? Bo skoro tak wam moj wiek przeszkadza, to moze chodzi o to ze jestem starszy?

Stare 06-03-10, 20:30   #7

ja nie musze już miec ss żeby ci skasowac konto(osoby zainteresowani czyli admini już widzieli twoje odzywki)skasuje i co zbijesz mnie hahahahahaha proszę cię weź się ogrnij.Właśnie wystarczyło raz żebyś mnie obraził a nie było to raz więc spodziewaj się kasacji Ja odstraszam graczy??? chlupie przyjmujesz do Guild a później chodzą i się proszą o pt bo masz ich gdzieś a to oznaka że ludzie na servie nie graja ze sobą tylko maja wszystkich gdzieś, a to sprowadza do tego ze nie warto z kimś takim grać a i ludzie nie lubią jak ktoś im się ciągle wtrąca w rozmowy a ty i jeszcze jedna osoba robicie to ciągle Kazok nie zamykam bo czekam aż chudy lub Oski przeczytają i wkoncu ci to naprawia

Stare 06-03-10, 23:21   #8

nocka nikogo nie obchodzi że masz władze na serwerze , powinnaś sie zastosować do regulaminu
boże jak to możliwe ze kobiecina ma admina na serwerze to jest chore ze słabsza rasa moze sie wypowiadać, do mycia garów nocka! hahahaha

Stare 07-03-10, 00:37   #9

I gdzie ta kasacja konta? przygotowalem sie nawet a co do ludzi z guild, to prosze porozmawiaj z nimi zanim zaczniesz cos pisac. Mam duzo do pisania jeszcze ale to nie do tego temat a ty tutaj offtopicujesz :P

Stare 07-03-10, 00:42   #10

ojjjj dziecinko do mamy i błagać o wybaczenie że tak odzywasz się do kobiet

Stare 07-03-10, 00:46   #11

Mardog

Hahahaha Nocka skończ bo nie masz już jak się bronić.
Pokaż dowody na naszą wine!! Bo za nic kasacji kont się nie dostaje.
Jako banowani mamy prawo to zobaczyć! Jeśli nie to znaczy że za gówno to dostaliśmy!!
Z-A-L
M-I
C-I-E

Stare 07-03-10, 09:54   #12

Radeon

Jesteście żałośni Mu to nie cs gdzie jest 14os, to coś o wiele większego i gdyby każdy gracz miał mieć łaskawe przedstawienie na piśmie urzędowym co złego zrobił to:
1. GM nie dalli by rady
2. Do nikogo by nie docierało

Tak naprawdę siedzicie już tylko na forum by się poobrażać i ponakręcać. Jestem ciekaw czy jak któryś z was ma dziewczynę to też tak się odzywacie? Jeśli tak to wątpię, że ktoś ma tu takową.

Mardog szczególnie Ty mnie zawiodłeś bo razem z Gutkiem i Kuroim robicie rozpierdol i spamujecie jak popadnie, jedynie Ty nie obrażasz. Nie będę tolerował takich akcji i mało mnie obchodzi co jest w Mu, ale na forum ma być KULTURA OSOBISTA.

Koniec.

Stare 07-03-10, 10:23   #13

Edoc

Nocka przestań go dyskryminować za jego wiek, bo to że jesteś od niego prawie 2x starsza nie jest żadnym argumentem przemawiającym za tym, że ty masz rację. W przeciwieństwie do ciebie nie zmyśla jakichś fałszywych historyjek. Żal mi ciebie, że za taką pierdołę chcesz usunąć mu konto, to jest kpina. Z resztą rób jak chcesz bo i tak na serwie ciągle gra ~10osób to ta 1 osoba różnicy nie zrobi... pfff. Co się dziwić że takie rzeczy się dzieją na forum skoro tak sprytnie prowokujesz ?

Stare 07-03-10, 10:47   #14

Edoc wez sie nie wtracaj i nie pisz tu bajek bo nikt cie o nie nie prosił byleś wczoraj i widziałeś co się działo byleś tez przez inne dni jak wojowali no po za mardogiem bo on od wczoraj więc możne raz w życiu przyznasz się do błędunie wiem po co się pchasz wszędzie gdzie cie nikt nie prosi widać taka naturaPozdrawiam

Tagi
czekacz