| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Podanie by Z[@]kul Nick w grze: Z[@]kul Steam ID: STEAM_0:1:28365434 Nick steam:Zakul93 Wiek: 17 Czy posiadasz/łeś admina na innych serwerach : TAK aktualnie GunGame + bf2 a kiedyś jeszcze DiabloMod Znajomość AMXX [skala od 0-10] 6,5/10 Czy byłeś karany na serwerze (upomnienie, slap, slay, kick, ban): kick za AFK Ile czasu dziennie poświęcał byś grze na serwerze: 2h czasami wcale mnie niema a niekiedy po 8 h siedzę Od kiedy grasz na serwerze Capture the flags Volta-SQ.pl: od miesiąca albo dłużej Dlaczego właśnie Ty masz zostać adminem: A dlaczego nie?? większość osób mnie kojarzy jak nie z ctf to z gg albo z diablo Będziesz płacił składki: TAK Kontakt (GG/Email): krzysiekzak1@o2.pl ( ale rzadko przeglądam)wiec lepiej na gg 2020419 |
| |
| | #2 |
| Odp: Podanie by Z[@]kul
Jestem Za. Na gungame dobrze się spisywał jako admin więc myśle że na tym serwerze też sobie poradzi |
| |
| | #3 |
za...... ogarnia
|
| |
| | #4 |
|
jestem za...
|
| |
| | #5 |
|
Jestem ZA (Z[@]kul jest THE BEST |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Ja jestem na TAK, miły i dobrze się z nim gra |
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
Za, ogarnia, wie co i jak. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
ya ya ogarniasz |
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
Oczywiscie ze TAK Na gg z nim ogarnialem to niech tu pokaze co potrafi TEz myslalem o podaniu ale narazie daje sobie spokoj
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 1
co ja sie bede wypowiadac jak same na tak. I tak to nic nie zmieni wiec chociaz sobie posta nabije :P bla bla bla tak cos jeszcze?:P |
| |
| | #11 |
|
Nie chce mi się pisac więc po prostu TAK |
| |
| | #12 |
|
| Odp: Podanie by Z[@]kul Zostajesz przyjęty , w skrzynce masz dane do przelewu. Pozdrawiam. |
| |
| Tagi |
| zkul, podanie |