| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Podanie O.M. Nick w grze: Ostry Marian Steam ID: STEAM_0:1:35792845 0 50 0 Nick steam: Ostry Marian Wiek: 15 Czy posiadasz admina na innych serwerach JailBreak: Nie, zaś miałem na innych dwóch. Znajomość AMXX [skala od 0-10]: 9 może 10 Czy byłeś karany na serwerze (upomnienie, slap, slay, kick, ban): Tylko zakaz do ct Ile czasu dziennie poświęcał byś grze na serwerze: 2-5h Od kiedy grasz na serwerze JailBreak Volta-SQ.pl: zacząłem jakieś 2 miesiące temu ale w tedy miałem inny nick. Dlaczego właśnie Ty masz zostać adminem: Chciałbym ogarnąć osoby, w ct które nie raz bywają tam i są przed mutacją albo free killują lub po prostu nie ogarniają Jail. Zdarza się czasem speed hack na serverze. Może ktoś nie widział, a bo dla tego gdyż takie osoby przeważnie siedzą rano na serverze. Będziesz płacił składki: Tak. Kontakt (GG/Email): steam, skype (nick) damiani14484 i e-mail damiani14484@gmail.com Jeszcze jedna mała rzecz ode mnie: chciałbym prosić o odwołanie zakazu do ct gdyż dostałem za (nie umyślnego) free killa. Jeśli trzeba to prawdopodobnie zakaz mi dał admin z nickiem: Katasia/Kathrine |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie O.M.
Mimo że ostatnio grałem w cs'a 3 dni temu to jestem na nie bo Cię nigdy wcześniej nie widdziałem. Może raz, ale nawet nie jestem pewien. A co do zakazu to jeśli dostałeś go za jedno FK'a to powinni Ci zdjąc, chyba że coś kręcisz.
|
| |
| | #3 |
|
Jestem na nie.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Na nie...nie znam nie kojaze...
|
| |
| | #5 |
|
taa zesrałam się a nie ci dałam zakaz do CT... nie grałes na tym serwie... kolego nigdy cię nie widzialam pozdroo jestem na nie! na jakim nicku wcześniej grałeś? aaaa noop i skoro ktoś dał ci zakaz to widocznie miał powód! nie byłam to ja tu cię moge zapewnić w 100% nooo i w sumie wiek 15 lat... ehh to tylko dla wyjątkowych osob a tu nią nie jesteś jak dla mnie...
|
| |
| | #6 |
|
Troche spokojniej tu na forum może .. to tylko podanie, a nie temat żeby się tłumaczyć przed kimś Nie, także go nie znam :P
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
Zakaz do CT to nie "tylko" lecz "aż" bo za nic się go nie dostaje, za 1 FK'a się zakazu nie dostaje. Jestem na NIE |
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
Na serverze go widziałem juz nie raz ale nie wyrozniał sie przedewszystkim i 1 post na podanie... na nie |
| |
| | #9 |
| Wiek: 22
nie znam cie.. nigdy nie grales ze mna, a moze sie mijamy ? albo napisales podanie od "tak sobie" ?
|
| |
| | #10 |
|
Podanie odrzucone.
|
| |
| Tagi |
| podanie |