| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 |
| Wiek: 17
| Prosze o UB
Name Admina Banującego: Masteeer Powód: Akrywny Perm -= sMuTnY =- Czas pozostały do UB:Perm Twój name: Alvaro Twoje IP/SID: STEAM_0:0:23730543 SS z konsoli: Zapomnialem zrobic Dlaczego mamy dać UB: Poniewaz tez perm jest wielkim nieporozumieniem. Kiedys mialem nick -= sMuTnY =- i dostalem na nim perma za to ze amx bans nie chcial dzialac na mojej skromnej osobie. Pomimo tego ze nie chcialy dzialac na mnie bany nie czitowalem i gralem fair. Dostalem kilka "banow" za obrazanie na max 10h. Jak wkoncu ogarneliscie amx dostalem perma. Teraz chcialem grac od poczatku lecz z niezrozumialych powodow znowu dostalem bana. Za co ? Za to ze amx bans nie dzialal pol roku temu. Prosze o jak naszybsze rozpatrzenie mojej sprawy. |
| |
| | #2 |
| Odp: Prosze o UB
nno to chyba jano sprawa wygląda od razu więc ub chyba się należy pozdrawiam
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 24
nie sadze Perm byl na nick Smutny za caloksztalt dzialalnosci negatywnej i zostal ten perm skonsultowany z H@ volty takze nie liczylbym na UB!
|
| |
| | #4 |
| Odp: Prosze o UB Całokształt negatywnej działalnosci ? Master ty sam wierzysz w to co piszesz ? Nie oszukujmy sie amx nie chcial dzialac i za te 3 - 4 bany ktore powienienem dostac mam perma.
|
| |
| | #5 |
Jeżeli wcześniejszy perm nie był za czity lub totalnie negatywną działalność i jeżeli chłopak od nowa zaczął grać totalnie od zera no to w sumie wydaje mi się że się nauczył i gra czysto. Można to potraktować jako omijanie bana ale też jako sentyment do tego genialnego serwera.
|
| |
| | #6 |
Ja tylko wykonalem polecenie H@ wiec teraz Oni musza zadecydowac.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
Master ja ci przypomne lepiej polecenie H@ jakie wydał Rzuelk przeczytaj tamet dokladnie ;d - Tymczasowy ban ( tydzien ) - Usunięcie wszystkich pokemonów Nie wiem czy o tego bana Ci chodzi, ale ten ban nadany był na nick Alvaro. |
| |
| | #8 |
nie no spoko sunn jak czytales moja rozmowe na priv na steamie z H@ to wiesz lepiej:P
|
| |
| | #9 |
Haha Sunn wie wszystko master więc uważaj z kim piszesz na steam![]() Nie no tutaj muszą sie wypowiedzieć czerwoni ;D |
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
| Odp: Prosze o UB |
| |
| | #11 |
| Wiek: 25
Ban słuszny. Z tego co mi Masteeer pisał to podjąłem decyzję o permie |
| |
| | #12 |
Powiedz co ci Master pisal i niech wszyscy wiedza dlaczego chcecie sie mnie pozbyc z tej serwerowni
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 18
| Odp: Prosze o UB |
| |
| | #14 |
Też chciałbym się dowiedzieć :P
|
| |
| | #15 |
No fakt faktem jest to interesujące, lecz wątpię że rzulf/master wydadzą nam te informację |
| |
|