| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Globek
Aha czyli mam rozumieć, że olewacie tego gracza ? Alchemist gram więcej na poke niż Rosa, wiem to chociażby po godzinach na steam ![]() Ciebie na poke nie widać... Naprawdę wolicie trzymać złodzieja na serwerze ? ok spoko niech zatrzyma sobie nick, ale oddajcie mu chociaż pokemony które stracił... |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Globek
Kurwa czy ty jesteś niedorozwinięty? DOWODY! Kurwa! Ja jakby co mogę mu dać mojego flareona 58...
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Kurwa mać. Rosa przegrał tu na poke więcej praktycznie niż każdy inny. Po kolejne. Rezerwacja jest? Nie to gówno do gadania. Mnie nie widać bo narazie nie oplacilem adma i mam kompa rozwalonego więc proszę łaskawie zamknij się, i te swoje głupie tematy bo znowu flame robisz i nie potrzebne dyskusje. Jak taki przyjaciel wielki jestes to mogłeś powiedziec rawowi o rezerwacji. Nie ma rezerwacji to nic nie oddamy. Zwłaszcza jeżeli ktoś robi to w tak wkurwiający sposób. |
| |
| | #4 |
|
Dajcie szansę niech się wypowiedzą gracze ![]() sam bym mu dał jakiegoś poki ale wolę powalczyć o to co jego flareon 58 ? nie ośmieszaj się ![]() Alchemist... nie napisałem że przegrałem na serwerze więcej tylko że gram więcej |
| |
| | #5 | |
| Wiek: 18
| Odp: Globek Cytat:
Nie chce mi się nic pisać bo zara warna dostane ![]() @Edit. Gracze mogą skladać prozby o modyfikacje regulaminu jednak trzeba go przestrzegać. | |
| |
| | #6 |
|
To dobrze, bo nie jesteś obiektywny... gdybyś spojrzał na to z inne strony zobaczyłbyś że jest rozwiązanie |
| |
| | #7 |
|
A to jest jakas skarga czy co?
|
| |
| | #8 |
|
Dowodów chcesz? Poproś jakiegoś czerwonego (najlepiej dhaira) o sprawdzenie logów logowań ip gracza rawr goes funky... Ostatnie kilka dni będzie ip polskie, poprzednie zagraniczne. To "skąd jest" ip można łatwo whoisem ustalić więc nie widzę problemu. Co do tego że nie miał rezerwacji... Obcokrajowcy dopóki im się nie powie co i gdzie mają wpisać nie mają szans na założenie jej z prostego powodu -> nie wiedzą o niej. Naprawdę, w sprawach obcokrajowców powinniście mieć trochę dystansu do niektórych rzeczy. |
| |
| | #9 |
|
No w końcu ktoś z głową do tego podchodzi, a nie tylko "rezerwacja, rezerwacja". Wiesz sunri... Logi to już zbyt wysokie progi dla takich osób, więc swoją agresję wyniesioną z domu wykazują tutaj, gdyż nie rozumieją o czym się do nich mówi. Będziecie mieć dzieci i też im za przeproszeniem wpierdolicie za to, że nie wiedzą jak srać, albo powiedzieć tata? Idź na jakiś Rumuński serwer i spróbuj ogarnąć coś jak wyświetla ci się mln komunikatów w obcym języku...
|
| |
| | #10 | |
| Wiek: 17
| Odp: Globek Cytat:
A pozatym bardzo duzo osob widzialo ze ten koles wbil sie na jego nick na przyklad na office rats.Za podszywanie perm | |
| |
| | #11 |
| Wiek: 19
Dokładnie, Sunri dobrze pisze. Odrazu z pys**** na wszystkich, trochę wyrozumiałości... |
| |
| | #12 |
| Wiek: 16
w zwiazku z tym, ze mam urlop, decyzja nalezy do Edoca |
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
Ja się tylko dotacjami zajmuję |
| |
| | #14 |
| Wiek: 24
ludzie jak ktos ma zagranicznego csa tekst na say ten serverowy jest w jezyku angielskim wiem bo sam mialem zagranicznego steama wiec skonczcie gadac ze zagraniczni nie moga rezerwy zalozyc. poza tym regulamin obowiazuje wszystkich! jak wyjedziecie za granice to mozecie krasc robic rozboje zabijac a potem stwierdzicie nie znam prawa tego kraju wiec jestem nie winny? |
| |
| | #15 |
| Wiek: 19
Dobrze master ale chyba komendy co piszą na say'u po polsku nie wyswietlają się po angielsku.? Dobrze mówie?...
|
| |