Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 833  
Stare 06-01-11, 15:20   #1

Kilka pytań do kilku graczy.

Megan
Cytat:
a ja jestem na nie za to co mowileś na full serwie, że admini nie ogarniaja h@ nie ma nigdy i serwer schodzi na psy, bo zadne istotne zmiany nie sa wprowadzane. to po co Ci admin na takim serwie? bo co Ty wprowadzisz porzadek ? skoro taki lipny serwer to po co sie pchasz na adma tu? przykladny admin nie powinien takich opini wyrazac przy graczach, bo kazdego nowego i satrego usera to zniecheca do serwera. Ty powinienes przykladem swiecic a nie sie klocic z innymi na serwerze albo im dupe obrabiac Ty masz byc przykladem i podpora nie tylko w tych dobrych czasach, ale w tych zlych tez to jest nasza spolecznosc i "rodzina" skoro tego nie rozumiesz to wg mnie sie nie nadajesz.
To co mówiłem na full serwie to czysta prawda, a ta zawsze w oczy kole. Uwierz mi, że jak miałem admina był większy porządek niż jak wasza "rodzina" jest na serwie. Taka prawda, nic nie robicie kiedy trzeba.
Graczy nowych było może 2-3, reszta to stara ekipa która i bez mojej wypowiedzi doskonale znała sytuację na serwie.

Panika
Cytat:
Na nie.....
Za dużo kozaczysz i nie wiem czym do tego dążysz.
Nie mając adma rzucasz się do dużej ilości osób,więc jak dostaniesz flagi odbije palma opór.....

To tak jak świeży kierowca jeździ na kursach,nie kozaczy ,powoli do 40 km/h ,tylko prawko sypnie dostanie samochodzik wielki mistrz prostej.......

Na nie jak chuj.
Wiem że jesteś wszechobecnym nostradamusem i wiesz doskonale jak to by było jakbym miał admina. Wiem też że nigdy nie złamałeś regulaminu serwera bo jesteś bardzo porządnym adminem, nie?

Kozaczeniem bym tego nie nazwał, bo do znajomych można czasem "pokozaczyć". Ale no fakt, ty nigdy nie kozaczyłeś. Jesteś zajedwabiście spokojnym człowiekiem nie?

Co do porównania z kierowcą, w nocy mniej korków ale niebieskie mogą stać

Masteeer
Cytat:
po przeanalizowaniu wypowiedzi graczy i adminow co sie ostatnio dzialo z tego tez powodu moje zdanie zmieniam na NIE. przykro mi siuras ale bluzganie graczy obrazanie H@ i @ ze nic nie robia i ze serv schodzi na psy to jest nieodpowiednie zachowanie dla kandydata na adma, niestety jak widac nie potrafisz sie opanowac i jak dostaniesz adma to takim grochem dla Ciebie bedzie teraz Kanter ktorego wyzywales nawet przy mnie twierdzac "siema jakby nie bylo admina powiedzialbym adminie gownomodu ale jest admin to tak nie powiem" juz wtedy miales dostac bana za prowokacje,ale sie powstrzymalem i na twoje szczescie wiecej sie nie odezwales nie mniej jednak obawiam sie tego ze bedziesz sie mscic majac adma wiec dlatego moje zdanie jest na NIE.
Graczy i adminów? "Przeanalizowałeś" tylko posty Megan i Paniki, bo u nich musisz mieć dobrą opinię. W końcu chodzą słuchy że masz zamiar kandydować na H@! Reszta jest mało istotna nie? Aha, i żadnego h@ ani @ nie obrażałem, tylko lekko uwidoczniłem ich brak jakiejkolwiek reakcji na łamanie regulaminu/ważne sprawy na serwie.

Magne
Cytat:
Na nie
Rozwiń proszę.

Stare 06-01-11, 16:20   #2

apleee

Odp: Kilka pytań do kilku graczy.

Masz gg, steam, mozliwosc pisania pw? Jesli tak to zapraszam do korzystania.

Stare 06-01-11, 16:35   #3

Gram tutaj chyba od wakacji i pewnie nie za wiele wiem, ale z obserwacji widzę, że i tak Sunri ma rację. Jak jest cheater to wielki problem i każdy boi się banować, bo co będzie ! ... Biega sobie takie "Maa." i raz dostaje bana, z Sunrim mówimy, że trzeba się go pozbyć to trzeba czekać pół mapy żeby ktoś jeszcze raz go zbanował po czym i tak wchodzi i znowu to samo. Można takich przykładów wymieniać i wymieniać... Jest taki swampert, który po "przerobieniu" crashuje serwa i na naprawę, a raczej wyłączenie skilla w pizdu trzeba czekać tydzień, no paranoja. Zresztą w innych postach dużo o tym pisałem i nikt mi nie odpisuje.

Wiem, że sunri ma niewyparzoną gębę i jako admin pare faili złapał, ale dużo gra i takich "wypalonych" czy jakoś tak by mógł z miejsca banować.

Stare 06-01-11, 16:37   #4

MaStEEER

hmm tu sie wlasnie mylisz i pokazujesz jak malo znacza dla Ciebie gracze jesli chodzi o rekrutacje zdanie stalych graczy jest bardziej znaczace niz osob z SQ czy moderatorow ktorzy nie graja na servie i nie wiedza jakie jest twoje zachowanie, fakt zdarza mi sie przeklinac jak kazdemu jak cos nie wyjdzie ale nigdy nie kieruje tego do graczy a Ty to robisz, znamy Cie i Kanter=maestro bylby dla Ciebie drugim Grochem i szukalbys byle powodu aby walnac mu bana(zemscic sie) sama twoja wypowiedz przy mnie ze gdyby mnie nie bylo bys powiedzial "siema adminie gownomodu" to potem jeszcze prowokowales slowami "o nie odzywa sie wiec pewnie juz poszedl dac mi bana" i podziwiam Kantera ze zrozumial poprzednia sprawe i nie zwracal na Ciebie uwagi ale jakby mi napisal ze poczul sie urazony to bys polecial i nie placz teraz ze adminka nie dostales tylko popraw swoje zachowanie ogarnij jezyk i za 2 tygodnie zloz podanie a napewno bedziesz przyjety!

Stare 06-01-11, 17:14   #5

Cytat:
Zamieszczone przez MaStEEER Zobacz posta
hmm tu sie wlasnie mylisz i pokazujesz jak malo znacza dla Ciebie gracze jesli chodzi o rekrutacje zdanie stalych graczy jest bardziej znaczace niz osob z SQ czy moderatorow ktorzy nie graja na servie i nie wiedza jakie jest twoje zachowanie, fakt zdarza mi sie przeklinac jak kazdemu jak cos nie wyjdzie ale nigdy nie kieruje tego do graczy a Ty to robisz, znamy Cie i Kanter=maestro bylby dla Ciebie drugim Grochem i szukalbys byle powodu aby walnac mu bana(zemscic sie) sama twoja wypowiedz przy mnie ze gdyby mnie nie bylo bys powiedzial "siema adminie gownomodu" to potem jeszcze prowokowales slowami "o nie odzywa sie wiec pewnie juz poszedl dac mi bana" i podziwiam Kantera ze zrozumial poprzednia sprawe i nie zwracal na Ciebie uwagi ale jakby mi napisal ze poczul sie urazony to bys polecial i nie placz teraz ze adminka nie dostales tylko popraw swoje zachowanie ogarnij jezyk i za 2 tygodnie zloz podanie a napewno bedziesz przyjety!
Do maestra jak gra od kilku dni nic nie mówię więc masz jakieś przestarzałe informacje.
"jesli chodzi o rekrutacje zdanie stalych graczy jest bardziej znaczace niz osob z SQ czy moderatorow ktorzy nie graja na servie" - właśnie widać było przy moim podaniu...
Nie płacze że admina nie dostałem, bo na to byłem nastawiony. Płaczę tylko z tego powodu, że stałych graczy wypowiedziało się 10 osób - większość na tak. Z Sq wypowiedziały się 3 osoby w tym Magne bez uzasadnienia i ich zdanie mimo że do końca mnie nie znają bo grają max 2 tygodnie i to rzadko przeważyło... Gdzie tu sprawiedliwość ?

Aha, i mój język od Twojego lub na przykład Paniki zbyt wiele się nie różni

Stare 06-01-11, 18:21   #6

pnowned

Cytat:
Zamieszczone przez waluss Zobacz posta
Gram tutaj chyba od wakacji i pewnie nie za wiele wiem, ale z obserwacji widzę, że i tak Sunri ma rację. Jak jest cheater to wielki problem i każdy boi się banować, bo co będzie ! ... Biega sobie takie "Maa." i raz dostaje bana, z Sunrim mówimy, że trzeba się go pozbyć to trzeba czekać pół mapy żeby ktoś jeszcze raz go zbanował po czym i tak wchodzi i znowu to samo. Można takich przykładów wymieniać i wymieniać... Jest taki swampert, który po "przerobieniu" crashuje serwa i na naprawę, a raczej wyłączenie skilla w pizdu trzeba czekać tydzień, no paranoja. Zresztą w innych postach dużo o tym pisałem i nikt mi nie odpisuje.

Wiem, że sunri ma niewyparzoną gębę i jako admin pare faili złapał, ale dużo gra i takich "wypalonych" czy jakoś tak by mógł z miejsca banować.
wypraszam sobie. gdy ja gram jest czysto ;d i nsy banuje na neo czesto wiec zadko wchodza po moim banie

Stare 06-01-11, 20:55   #7

Cytat:
Zamieszczone przez pnowned Zobacz posta
wypraszam sobie. gdy ja gram jest czysto ;d i nsy banuje na neo czesto wiec zadko wchodza po moim banie
No dobrze pewnie i w większości sytuacji i w przypadku większości adminów, ban poleci z miejsca, ale były osoby, które były banowane bagatela po tygodniu od mojej "skargi". Taka sytuacja nie ma racji bytu, bo to tylko zniechęca do dalszej gry tutaj.

Stare 07-01-11, 07:41   #8

pnowned

Niestety waluss. Niektórzy mają więcej czasu na gre, inni mniej. Tak się składa że ja pewnie dzisiaj dopiero zasilacz do pcta dostane bo mi się zjarał więc zaczne na steam siedzieć:P. Pamiętaj jak widzisz haxa i Ja jestem na steam możesz walić do mnie.

Pozdrawiam =]

Stare 07-01-11, 10:31   #9

Tu już nie chodziło o to czy ktoś ma czas czy nie, bo jest jakiś admin codziennie na servie, a nie widzi, że ktoś ma wh i to jeszcze jak się mu mówi. Zresztą nie chce mi się dalej o tym pisać bo to do niczego nie dąży i nikt nic z tym nie zrobi

Pozdrawiam dobranoc.

Stare 07-01-11, 15:07   #10

MagneFotonik

Jesli chodzi o moja wypowiedz to jest prosta. Na NIE. Mimo iz duzo grasz na serwie to nie podoba mi sie w jaki sposb odnosisz sie do kazdego w zasadzie. Gram doslownie kilka dni na pokemodzie a juz slyszalem ciekawe wiazanki od Ciebie na serwie. Moze z czasem sie do Ciebie przekonam ale narazie zostaje przy tym co napisalem...

Pozdrawiam

Stare 07-01-11, 16:13   #11

radim99

Na NIE !!! Masz taką niewyparzoną gębę (za przeproszeniem), ale dzisiaj gram z bratem na serwie i zacząłeś wyzywać nas, jak i moją rodzinę. Wyzywałęs rodzinę od psów a nasz od botków i only skillerów. Niestety nie mam dowodów, bo mówiłeś przez mikro. "Cwaniaczek". Wyzywałęs mojego brata o nicku "super" za to że spamuje ? Wyzywiska szły razem ze słowami sunna. Spamuje ? Puscił raz piorunki na was i nie jego wina że wpadaliście w to. Troche inteligencji oraz sprytu (gdybyś takowe cechy posiadał to byś wiedział żę można szybko napisać /go i zmienić szybko raz na nido/golema) Sunn o tym wie, sam nawet radził innym graczom żeby tak zrobili, ale i tak poleciały wyzwiska z waszej strony ! I jakbyś wiedział to nie był spam tym jolteonem. Tylko raz puśćił na was te pioruny. Jak was zabiło to szedł dalej, bez skillla i jak kogoś zauważył to strzelał i pod koncem puszczał piorunki. Następnie ty sie wkur****8 i razdem z sunnem wzieliście mew. Płakaliście, żę mój brat spamuje a sam spamowałęś mew. Nawet nei bd robił skargi bo i tak by była odrzucona, bo przeciez każy cię uwielbia itp.

Stare 07-01-11, 16:16   #12

Radim, nie wiem czy zauważyłeś ale tu nie ma żadnego głosowania... To po pierwsze, po drugie nie wyzywałem twojej rodziny od psów ani niczego psopodobnego. Coprawda mówiłem razem z sunnem że jesteście rodziną gengarów i jolteonów co gra na 300 lvlach tylko jednym pokemonem. Innych wyzwisk nie było.

Aha, skargi na co? Na spamowanie mew? Nie ma żadnych ograniczeń
Co do twojego braciszka, popatrz lepiej jak on "raz" używa skilla... Puści promień w jedno miejsce i chowa się czekając na następny...

Stare 07-01-11, 16:19   #13

Siwus

po co robicie niepotrzebny oufftopic
w tym Temacie powinni się tylko i wyłącznie wypowiadać osoby do których kierowane są przez Sunriego pytania .. Radim twoja wypowiedz nie powinna się tu znajdować jeżeli nie wypowiedziałeś się w podaniu to tu nie rób bezsensownego hałasu.

Stare 07-01-11, 16:21   #14

MaStEEER

Sunri sam sie pograzasz nie wazne jakie i ile ale wyzwiska poszly co oznacza ze dalej masz gdzies graczy i to o czym mowilismy i tylko utwierdzasz nas ze juz sie na admina nie nadajesz.
@siwusku mylisz sie sunri stwierdzil ze nie mowilismy prawdy na temat jego zachowania wiec jego wypowiedz obala krystalicznosc sumienia sunriego i potwierdza iz to my mamy racje.

Stare 07-01-11, 16:24   #15

sunshine

Cytat:
Zamieszczone przez radim99 Zobacz posta
Na NIE !!! Masz taką niewyparzoną gębę (za przeproszeniem), ale dzisiaj gram z bratem na serwie i zacząłeś wyzywać nas, jak i moją rodzinę. Wyzywałęs rodzinę od psów a nasz od botków i only skillerów. Niestety nie mam dowodów, bo mówiłeś przez mikro. "Cwaniaczek". Wyzywałęs mojego brata o nicku "super" za to że spamuje ? Wyzywiska szły razem ze słowami sunna. Spamuje ? Puscił raz piorunki na was i nie jego wina że wpadaliście w to. Troche inteligencji oraz sprytu (gdybyś takowe cechy posiadał to byś wiedział żę można szybko napisać /go i zmienić szybko raz na nido/golema) Sunn o tym wie, sam nawet radził innym graczom żeby tak zrobili, ale i tak poleciały wyzwiska z waszej strony ! I jakbyś wiedział to nie był spam tym jolteonem. Tylko raz puśćił na was te pioruny. Jak was zabiło to szedł dalej, bez skillla i jak kogoś zauważył to strzelał i pod koncem puszczał piorunki. Następnie ty sie wkur****8 i razdem z sunnem wzieliście mew. Płakaliście, żę mój brat spamuje a sam spamowałęś mew. Nawet nei bd robił skargi bo i tak by była odrzucona, bo przeciez każy cię uwielbia itp.
Dobry bajkopisarz słowa na twoją rodzinie nie powiedzieliśmy, z moich ust wyszło "jesteście zerami, i radimowie potrafia grać tylko jednym pokiem" gdzie tutaj widzisz słowa obraźliwe twoją rodzine co ? i chce Ci uświadomić, że jak tylko dokonam wpłaty za admina twój brat dostaje bana na tydzień za wielokrotne obrażenie mnie oraz sunriego od "ciepeczek", płaczków, jebanych zer, a mnie jeszcze od jebanego konfidenta

@master ogarnij się też bo próbujesz teraz udawać fajnego, a od 2 tygodni Cię na serwie nie było, olewasz sobie, a teraz jak masz mieć HA to nagle wszystko wiesz... też to przemyśl, a nie cisniesz po sunrim jak po szma**

@ a co do Admina dla sunriego wg. mnie popełniacie błąd Admin powinien być jakiś stanowczy, a nie zmienny jak listopad...

pozdrawiam

Tagi
graczy, kilku, pytan