| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Prosze o UB
Name Admina Banującego:Wydaje mi sie ze Creepnight ale nie jestem pewny bo nie ma na volta sq bans Powód:uzywanie articuno na AWP india Czas pozostały do UB:dla NB to perm bylo 2400 h Twój name:Sahr1mn1r Twoje IP/SID:mam zmienne ip SS z konsoli:Kicked by console:Zbanowany przez NeoBans Kicked:Zbanowany przez NeoBans Dlaczego mamy dać UB:Uzywalem skilla to fakt moze i nie jest to dozwolone na mapach z antyrushem ale gralem na awpmetro i jak pytali sie mastera to powiedzial ze po to jest skill pokemona zeby go uzywac i ze nie ma nic przeciwko zebym go uzywal |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Prosze o UB
Creep nie przesadzasz, perma ? dałeś, za takie coś to najwyzej upomnienie, albo dać bana na 30 min GL ; ] tutaj nie ma już ogarnietych adminów.
|
| |
| | #3 |
Nom perm to za dużo , ale ten jego pok powinien mieć ograniczenia na awp teleportuje co chwile.
|
| |
| | #4 |
|
Perm ? OMG. Za pokonywanie strefy raszu ? Nie no pzdr. Przecież po to jest skill. A na awp_metro można skille ?
|
| |
| | #5 |
Na awp są tylko skile pasywne
|
| |
| | #6 |
|
W czasach gdy miałem tego poka też był dym o to. Zarówno edoc (wtedy był H@) jak i reszta ówczesnych adminów nie miała zastrzeżeń do tego. Do teraz chyba nic się nie zmieniło więc ban bezpodstawny.
|
| |
| | #7 |
Chciałbym was poinformować że ja nie banowałem ![]() A perma dał Megan/Zibi... Ja nie jestem jakiś pojebany, nikogo tutaj nie obrażając żeby dać perma za granicie raszu ![]() Sam uważąm że to za dużo, nawet dziś z Sunrim gadaliśmy że to przesada lekka jest. Ale nic tego nie zmieni. Moje zdanie. Aaa i oczywiście kolega ma już bana 3/4 dni więc proponuje mu go zdjąć ... |
| |
| | #8 |
|
ee no ode mnie ale z tego co kojarze na awp india i to po ostrzezeniu to na 100 minut a nie na 2400 nie wiem dlaczego ma nadal bana, ja go w swoich banach juz nie widze, a nawet 2400 to 2 tygodnie nie perm widzialam ale nie zwrocilam uwagi, ze to on za duzo postow na forum za kazdym razem :( |
| |
| | #9 |
Ale dziś próbował wejść jak grałem i nadal miał |
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
| Odp: Prosze o UB |
| |
| | #11 |
| Wiek: 25
Odbanowałem, sprawdź i napisz tutaj =]
|
| |
| | #12 |
|
Sahr1mn1r ma racje bo articuno jak kogos trafi to go teleportuje do wroga.Czyli sahr1mn1r mial racje i powinien miec UB.PS wiecej takich jaj z articuno morze byc wiecej
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 24
czy Was juz naprawde pogielo z tym banowaniem za Articuno byla o tym rozmowa jak gralem nim ja i sunri. mozna uzywac tego pokemona na kazdej mapie i bez wzgledu na anty rush po to jest ten pokemon legenda z takim skillem aby jego moc wykorzystac do zrobienia plecow nie swiadomym przeciwnikom. i koniec tematu!
|
| |
| | #14 | |
| Wiek: 18
| Odp: Prosze o UB Cytat:
Creep Nie przeginasz z banami? Myślę że góra 30 min. Ogar plax! | |
| |
| | #15 |
| Wiek: 24
alchemist zadnego bana byc nie powinno jest to skill pasywny i w pelni dozwolony! do zamkniecia!
|
| |