| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Film/Demo
Mam mala propozycje. Czesto podczas gry ja "jaja". np. to co wczoraj giero robil okolo 2-3 w nocy bylo rzeznia. Myslalem ze nie wyrobie ze smiechu. DLa tych co nie byli: zostalo nas okolo 8 i giero mowi "hop do gory" kilku podskoczyli i zostalo nas 5-6. No i Giero "ok teraz pobawimy sie w ostatnia reakcje i obiecuje ze nie bedzie zadnego hop ani nic takiego po prostu normalna ostatnia reakcja z moja obiecnica bez hopow i tym podobnych no to ok przygotujcie sie ostatnia reakcja hop do gory" moze tutaj az to tak swietnie nie wyglada no ale na serwie jaja byly. Zostalem ostatni wybralem pojedynek na piesci i Giero "no dawaj na shota cie wezne taki jestes cwaniak no dawaj tu" podbiegam banie mu zasadzilem i sie skonczylo. Wiadomo ze z moich opowiadan tutaj az to tam swietnie nie wyglada. I tu moja propozycja: moglibysmy nakrecic jakies demko. I wrzucic na youtuba jako reklame. HLTV nie ma wiec trzeba by bylo samemu krecic. Sam zanim nazbieram material troche potrwa a wiec tutaj uwaga do graczy: nagrywajcie demo (szczegolnie w godz nocych wtedy sa najwieksze jajca). Pozniej mi to przeslecie i ja jako informatyk grafik postaram sie cos z tego uplecic. Jesli ofc propozycja sie spodoba. PS. Co ty Giero bierzesz bo to kurde dobre musi byc :P |
| |
| | #2 | |
|
| Odp: Film/Demo Cytat:
Btw fajny pomysł Postaram się kręcić demka | |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Film/Demo
Ja mam demka ale w .dem na avi je przerobisz?
|
| |
| | #4 |
w szkole zdjecia w photosopie i corelu a filmy w programie z maca a w domu vegas pro (przynajmniej sproboje :P ) no Kanter mysle ze jakos dam je rade przerobic poszukam w google jak to zrobic pomyslimy |
| |
| | #5 |
|
| Odp: Film/Demo |
| |
| | #6 |
|
Ja mam poradnik jak przerobić dem na avi jak chcesz. I chętnie będę brał udziały w filmikach xD
|
| |
| | #7 |
Giero musisz :P i jesli mozesz to podeslij mi ten poradnik bo napewno sie przyda tu albo na gg
|
| |
| | #8 |
|
Z dem na avi ja kiedyś przerabiałem puszczając demko i nagrywając frapsem xD Gdzieś mam pełną wersje ![]() W PS i Sony Vegas też się bawiłem Chociaż Windows Movie Maker też zajebisty jest do robienia filmików Chyba najlepszy program mikroshitu Nie ukrywam Sony Vegas Pro ma więcej funkcji. Mam go nawet na dysku ![]() PSa mam chyba oryginała |
| |
| | #9 |
a mam jeszcze pytanie: jak przerobie z dem na avi to z jakiej kamery to bedzie? bo watpie bym mogl miec free locka i kazdego z osobna. jaka jest najlepsza metoda by to przerobic i jak to bedzie pozniej wygladac?
|
| |
| | #10 |
|
Ja nagrywalem z FreeLocka.
|
| |
| | #11 |
|
Jak nagrasz demko to możesz wszystkie kamery :P Nieważne ja się nagra. Ja jak mówie później puszczałem demko i nagrywałem frapsem. Nie było to jakieś duże obciążenie, ale gdybym frapsa puścił i grał to masakra. Demko puszczam i elegancko. Jak się przerabia z *.dem na *.avi to nie wiem jak to jest |
| |
| | #12 |
| Wiek: 18
Ja tez jak zdarzało nagrywac to tylko frapsem podczas grania .Nigdy nie wpadłem na to co powiedział RzuF.Moze to zabrzmiało glupio ,ale nigdy tak nie brałem.Wykorzystam to wprzyszłosci |
| |
| | #13 |
| Wiek: 17
Ty chyba nie brałeś się nigdy pożądnie za sony vegasa gdyż jest to jeden z najbardziej zaawansowanych programów do edycji filmów video a movie maker to jakbyś porównał painta do PS taki filmik był by zajebistą sprawą powodzenia pędziwiatrze |
| |
| | #14 |
|
No właśnie, a nie lepiej nagrywać te demka, najlepsze/najfajniejsze akcje nagrać frapsem, wtedy o ile się nie mylę już jest w .avi i posklecać to jakoś w Sony Vegasie |
| |
| | #15 | ||
|
| Odp: Film/Demo Cytat:
Mówie, że windows movie maker jest dobry (najlepszy program mikroszitu) ale pisze też, że sony vegas pro ma więcej funkcji. Myślałem że to jasne i logiczne. Widać nie dla wszystkich. Pozanałem troszku Vegas Pro i wiem, że to jest prawdziwy program do robienie filmów Chyba teraz jasne co napisałem ![]() Cytat:
i nie idzie wgl grać. Dlatego nagrywałem demko i później puszczałem nagrywając i nie martwiąc się o fps ![]() Btw nie wiem czemu tak napisałem, ale napisałem źle bo nieprawdą jest, że można zmieniać kamerę (nie wiem o czym wtedy myślałem nagrywając xD) | ||
| |
| Tagi |
| filmdemo |