| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 19
| MAPY
Boże napisałem już temat, ale nikt z czerwonych sie nie wypowiedział, wiec ponownie wnosze wniosek o skasowanie tych fun mapów, za dużo tego co chwile awp india jest grana, a jak nie to, to grają inny syf. Przepraszam, że z takim bulwersem, ale wyjechałem o 10 rano i jakiś fun map to nie wchodziłem nawet, wracam o 17 oo d2 fajnie ale zaraz vote i znowu awp_india, sekunde temu wchodze na d1 ucieszony a slysze odliczanie ze awp_inda. No denerwuje mnie to, bo dzieci grały by tylko małe mapy a to jest pokemod chce sie pobawic skillami pozabijac normalnie może ktoś z czerwonych raczy sie wypowiedzieć w poprzednim moim temacie dosyć sporo osób sie wypiedziało. Chce dodać, że moja gra zazwyczaj ogranicza się do jednej mapy bo zaraz później jest fun map ... proponuje zostawić 2 małe mapki i tyle. Pozdrawiam Sunn |
| |
| | #2 |
| Wiek: 24
| Odp: MAPY
pozostawilbym fy_rock, awp_indie i jedna na deagle, ewentualnie awp_metro reszte wywalic bo to tragedia jest do tego usunac rankingowo najrzadziej grane mapy typu cs_crizati czy de_minicity itd bo to zalowe mapy i placz jest jak same takie w vote sie pojawiaja!!!
|
| |
| | #3 |
Dokładnie, popieram wypowiedź Massstera ![]() Usunięcie tych żalowych map a pozostawienie fy_rock, awp_india, awp_metro i jeszcze fy_buzkill |
| |
| | #4 |
|
lepiej troche tą awp_indie ograniczyć ![]() buzzkill cs_deagle5 i rock są ok więc tu lepiej nic nie zmieniac |
| |
| | #5 |
| Wiek: 24
rosa nie ograniczysz kazda mapa ma prawo byc nie wczesniej niz z 12-mapowym odpoczynkiem akurat tak sunn trafil grajac caly dzien na servie zagrasz ja nie predzej niz co okolo 4-5h @creep buzzkill tylko jak skille usuna czyli bedzie jak fy_rock tylko autoskille |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
zgadzam się z wami ale do tych map dodał scoutzknivez i deaglefactory oraz usunąć konkretnie awp metro! @i buzzkill ma być w końcu bez skilli bo aż mnie krew zalewa na nim |
| |
| | #7 |
No ja o tym mówie, bo ze skillami to nie jest gra... Wejdzie taki 1234 i wali flarenem 300 i grac się nie da.. Dokładnie popieram to co napisał Master. |
| |
| | #8 |
To ja od siebie napiszę: wyrzucić big_city2, nie ma tam nic ciekawego, tylko tymi głupimi samochodami jeżdżą i się zabijają. Co do tego 1234, to tak samo na cs_assault_mini. Wejdzie z tym swoim flareonem i wku**** wszystkich spamem. |
| |
| | #9 |
Ale chodzi oto, że dzieci 12-letnie najpierw nominują, a później ich koledzy i inni gracze oo mała mapka wezmę ją i tak jest zawsze tu nie ma gry już, bo serwer jest oblężony przez dzieci które zawsze bd chciały fun mapy.
|
| |
| | #10 |
|
A ja dodałabym parę mapek "małych" ,ale de,cs itp. Te wszystkie dzieci to tylko nominują buzzkilla,awp,fy jakiegoś i co ni jestem to tylko to chcą grać. Rozumiem taką mapę jak jest 8 osób ,ale nie 22 ,gdzie ludzie i w tym ja chcą pograć mapę "do polatania". Wiadome jest ,że oni chcą ją grać ,bo można expa szybciej bić,ale żadna przyjemność z gry z tych map nie wypływa. Dlatego kończąc: -Wyjebać połowę aimów z (nominacji),ale żeby admin mógł zmienić -Dać mapki typu cs_assault_mini,de_authide czyli mapy cd i de ,ale dosyć małe bo gracze to lubią. |
| |
| | #11 |
|
proponuje dac mape de_rats_1337 dobra mapa albo dac de_nuke_1337 |
| |
| | #12 |
O, de_aventure_rats_csz można by właśnie zastąpić de_rats_1337.
|
| |
| | #13 |
nie nie z rastów to tylko ofice bo inne są gówniane w dodatku na 1337 buguje się dźwięk... i może dodać ogólnie bajer jak na diablo czyli koncert życzeń ale jak już to bym chciał najpierw walnąć to na próbę i by się okazało ile by mapek aim było granych jak za dużo to niech rtv zostanie |
| |
| | #14 |
|
Ja bym proponował zostawić scouty , 1 awp , 1 deagle , 1 fun mapę.I pododawać trochę cs/de. Np cs_bikini ( FPSBANANA > Maps > Counter-Strike: Source > Hostage Rescue > cs_bikini) sry , że na source jest ale nie mogę na cs'a znaleźć.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 20
Niech mi ktoś kto ogarnia najwięcej na pokemodzie napisze na priv/gg, które mapki idą do kosza i co ew. wrzucić nowego.
|
| |
| Tagi |
| mapy |