| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Nowe mapki
Witam My?le ?e przydalo by sie troche du?ych map na serwer bo seerwer jest spory ![]() Oto moje propozycje: de_dust2_2009 de_rats_theatre de_alps de_alcatraz cscz_winterassault de_china de_chernobyl. de_ritual2 (tam jest pokazane ze to aim jest ale w paczce jesst te? mapka de_ Mo?e cos wrzucicie. I prosze sie nie martwic ze duze - przeciez macie fast dl ![]() Pozdro |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
|
by?bym za, troch? wi?cej nie-standardowych mapek potrzeba i du?ych ![]() Dajcie dzi? wieczór, to przetestuje z P. |
| |
| | #3 |
|
|
Zanim dasz mapy, sprawd? czy maj? pliki *wad - te z plikami wad wywal od razu bo nie da si? zrobi? by gracze ?ci?gali WAD z serwera... musz? r?cznie na forum wchodzi? by ?ci?gn?? Potem sprawd? czy dzia?aj? i potem podawaj ![]() PS. Proponuj? mapy zm_ mo?e? |
| |
| | #4 |
|
|
Jak jakie? propozycje map to ss'y od razu wstawia?.
|
| |
| | #5 |
|
|
Dawac jakiego? aima, bo takie nudy s? z ra?ca jak 10 osób gra !! xD
|
| |
| | #6 |
|
|
To jest na predator parufko
|
| |
| | #7 |
|
|
o kurwa ![]() ?lepy jestem xD i zm?czony :O |
| |
| | #8 | |
|
| Cytat:
Ja wiem jak zrobi? zeby sie WADy sciaga?y! Trzeba stworzy? plik *.res w notatniku i tam wpisac nazwe wada (np. de_ritual2.wad) i zapisa? to jaki plik res z nazw? danej mapy (np. de_ritual2.res) i wgrac do folderu maps. Je?eli tak zrobicie wady si? ?ci?gn?! Mi przynajmniej tak dzia?a Bo po to te resy s?. Je?eli byscie nie wiedzieli jak to zrobi? to wam zrobie taki pliczek. | |
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
|
na moje to mapy zm bylby dobre bo tam przeciez jest duzo takich miejsc do schowania dla CT ciekawie by bylo bo np jak gra dDetox to jest masakra ;p |
| |
| | #10 |
|
|
Noo on to ma nasrane normalnie ![]() On ma czity na preda i chuj. A mapki zm by?y by dobre, chocia? w sumie to nie bardzo bo nie ma miejsca tam gdzie by pred nie móg? wbic xD
|
| |
| | #11 |
|
|
no wlasnie to nie ma zbytnio sensu :P A te mapki te? mozna da?. I jakby sie ten wadzik nie chcial sciagac to wam zrobie .res a. |
| |
| | #12 |
|
|
Musz? byc du?e i ju?, bo ja Detox gra to Ct nie ma szans |
| |
| | #13 |
|
|
no to te co da?em to s? straszne :P
|
| |