| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Kilka pytan
1. Gdy po otworzeniu celi prowadzący powie szybko komendę to się liczy ? Wszyscy mówią że nie, ale Kanter kiedyś na serwerze mi powiedział że się liczy. 2. Uznajemy że komenda ''bezruch na kucaka'' jest nie prawidłowa a ''kucanie w miejscu'' prawidłowa? 3. Przekształcanie czapek np. diabeł a Diabełek to nie to samo? PLUS - Proponuje wyłączenie (jeśli taka opcja istnieje, a chyba istnieje bo na BSL chyba byłą) dźwięku przy naciśnięciu klawisza '' E '' - I to by jak jest np. szklana klatka, to żeby nie trzeba było mówić szyba to można uznać to za ścianę ze szkła, czyli że ściana = szyba i żeby nie trzeba było mówić że w środku klatki Są to tylko propozycje. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Kilka pytan
kucak w miejscu istnieje bo to nie jest sprzeczne a gdybyś czytał regulamin dokładniej wiedział byś że bezruch pozwala tylko na ruszanie myszką więc jak kucasz w bezruchu to naciskasz CTRL a zabrania tego regulamin, więc co złego jest w kucaniu w miejscu ?:P Po to są nazwy czapek aby się do nich stosować bo zaczeli by na futboliste wołać załóżcie hełm astronauty i o co mu chodziło |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Kilka pytan
Chyba mnie nie zrozumiałeś, wiele osób rozpoczyna grę komenda '' po otwarciu celi bezruch na kucaka '' Ja im mówię że nie ma komendy takiej, a on zaczyna mi wmawiać że jest i żebym poczytał regulamin a nie chce mi się z takim sprzeczać więc można by gdzieś dopisać do regulaminu (lub stworzyć słowniczek dobry/złych komend) to że jest ta komenda zła, cd. czapek Tak wszystko pięknie, tylko wejdzie Ci taki w CT powie żeby założyć czapkę Aniołek i zaczyna zabijać, i potem się kłóci że to jest to samo.
|
| |
| | #4 | |
| Wiek: 21
| Odp: Kilka pytan Cytat:
| |
| |
| Tagi |
| pytan |