Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 181  
Stare 19-12-10, 18:16   #1

0rz3h

Kilka pytan

1. Gdy po otworzeniu celi prowadzący powie szybko komendę to się liczy ? Wszyscy mówią że nie, ale Kanter kiedyś na serwerze mi powiedział że się liczy.
2. Uznajemy że komenda ''bezruch na kucaka'' jest nie prawidłowa a ''kucanie w miejscu'' prawidłowa?
3. Przekształcanie czapek np. diabeł a Diabełek to nie to samo?

PLUS

- Proponuje wyłączenie (jeśli taka opcja istnieje, a chyba istnieje bo na BSL chyba byłą) dźwięku przy naciśnięciu klawisza '' E ''
- I to by jak jest np. szklana klatka, to żeby nie trzeba było mówić szyba to można uznać to za ścianę ze szkła, czyli że ściana = szyba i żeby nie trzeba było mówić że w środku klatki

Są to tylko propozycje.

Stare 19-12-10, 18:26   #2

Odp: Kilka pytan

kucak w miejscu istnieje bo to nie jest sprzeczne a gdybyś czytał regulamin dokładniej wiedział byś że bezruch pozwala tylko na ruszanie myszką więc jak kucasz w bezruchu to naciskasz CTRL a zabrania tego regulamin, więc co złego jest w kucaniu w miejscu ?:P

Po to są nazwy czapek aby się do nich stosować bo zaczeli by na futboliste wołać załóżcie hełm astronauty i o co mu chodziło

Stare 19-12-10, 18:38   #3

0rz3h

Chyba mnie nie zrozumiałeś, wiele osób rozpoczyna grę komenda '' po otwarciu celi bezruch na kucaka '' Ja im mówię że nie ma komendy takiej, a on zaczyna mi wmawiać że jest i żebym poczytał regulamin a nie chce mi się z takim sprzeczać więc można by gdzieś dopisać do regulaminu (lub stworzyć słowniczek dobry/złych komend) to że jest ta komenda zła, cd. czapek Tak wszystko pięknie, tylko wejdzie Ci taki w CT powie żeby założyć czapkę Aniołek i zaczyna zabijać, i potem się kłóci że to jest to samo.

Stare 19-12-10, 18:52   #4

deTox~

Cytat:
Zamieszczone przez 0rz3h Zobacz posta
Chyba mnie nie zrozumiałeś, wiele osób rozpoczyna grę komenda '' po otwarciu celi bezruch na kucaka '' Ja im mówię że nie ma komendy takiej, a on zaczyna mi wmawiać że jest i żebym poczytał regulamin a nie chce mi się z takim sprzeczać więc można by gdzieś dopisać do regulaminu (lub stworzyć słowniczek dobry/złych komend) to że jest ta komenda zła, cd. czapek Tak wszystko pięknie, tylko wejdzie Ci taki w CT powie żeby założyć czapkę Aniołek i zaczyna zabijać, i potem się kłóci że to jest to samo.
Wtedy piszesz ładnie skargę za FK czy tam MASS FK bo jest to źle wydane polecenie

Tagi
pytan