| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Kolory rang
Związku z nowymi pomysłami czy nawet z tymi starymi - postanowiłem zabrać kolorki i zostawić je jedynie administratorom. Teraz, każdy FK/Admin/GM MU/Kobieta, będzie miał/miała odpowiedni dopisek, w odpowiednim kolorze pod swoim nickiem, ORAZ pogrubionym nickiem, aby wyróżniać się jednak od zwyczajnych, szarych, ale zarazem mądrych użytkowników ![]() Zapobiega to robieniu się tęczy na forum, oraz problemów z rozróżnianiem rang. Zbanowani od teraz będą oznaczani przekreślonym nickiem. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
| Szuper TO ja KceM Czerwono wyglądać |
| |
| | #3 |
|
|
Póki co Vicenta przeniesiemy, damy mu ładny podpis jako były H@ i ogarniemy z Cedrikiem |
| |
| | #4 |
| :( Zawsze na końcu jestem :< Bo co pod kartonami śpię i brzydko pachnę :/ xD |
| |
| | #5 |
|
|
co ogarniemy ? tęcza :P |
| |
| | #6 |
| Ciebie ogarnie RadeoN ![]() No to RadziO zrób Vincentowi ładny podpis i coś tam jeszcze bo teraz jest zwykłym szarakiem :( |
| |
| | #7 |
|
|
To jest glownie forum o csie to czego jest kolorowa ranga mu admina , a nie ma cs admina??
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
|
A ja też chciałbym podpis H@ TP ![]() Cedrik ma takie cosiek |
| |
| | #9 |
|
| |
| |
| | #10 |
|
|
Tera jest tak szaro i smutno na forum :/ Wczesniej bylo kolorowo i bylo git ;p
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 20
|
@globek - ustaw sobie tytuł użytkownika w panelu |
| |
| | #12 |
|
|
wylaczylem tą opcje Tylko modzi, H@ i niedlugo admini mu beda mogli jej uzywac.Powod? ten status uzytkownika jest ustawiony jako wlasnie owy status domyslny CZYLI uzytkownik by sie podszywal pod admina *tylko by koloru napisu nie mogl dac* oraz panowalby chaos |
| |
| Tagi |
| rang, kolory |