| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Świąteczny motyw Witam chyciałby zproponować zmiene motywu Dm na bardziej świąteczny czyli na przyklad: -Adminy mieli by specjalne stroje (np. Świętego Mikołaja) -Bomba wygłądała by ja prezent lub choinka -z nieba padał by śnieg - po wygranych/przegranych rundach leciały by koleny i inne świąteczne piosenki to tyle moich pomysłów Dziękuje za uwage |
| |
| | #2 |
| Wiek: 22
| Odp: Świąteczny motyw
LAST CRISMES ! niechaj leci fajna nuda :P Ja dołożę swoje pomysły do tego. Granaty He Będą wyglądać jak śmieszki ![]() Fleshe to będzie taki mały bałwanek Smoke to będzie jaką latarnia mała czy świeczka |
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Było już gdzieś o tym pisane. Co do strojów mikołaja dla adminów jestem na wielkie NIE ! Gdy jest jeden admin to jeszcze luz, bo wystarczy sprawdzić w jakim gra teamie, ale jeżeli jest ich więcej to jest to wielką zmyłką dla graczy. Czapki dla wszystkich były by najlepsze. Choinka zamiast paki też nie jest zbyt dobrym pomysłem. Na FFa jest takowa bomba, i nie widać nikogo za nią, Powinno być to coś mniejszego... Co do piosenek mogą być jakieś ciekawe świąteczne nuty. Padający śnieg oraz śnieżki zamiast he również mi nie przeszkadzają. Ale niektórzy mają słaby sprzęt, więc dużo takich modyfikacji może spowodować im trudności w graniu, a szczególnie padający śnieg. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
Czapki dla kazdego gracza... idealne ;d
|
| |
| | #5 |
|
Z adminami odpada bo wtedy od razu wiadome będzie kto nim jest a kto nie a zdecydowanie lepszym pomysłem byłoby dodanie czerwonych strojów elfów dla TT oraz niebieskich dla CT. Prezent zamiast paki fajna rzecz ale prezent powinien byc taki by nowi gracze wiedzieli iż jest to paka a nie jakiś dodatek.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
tak jak jest na ffa mogą nam dodać i było by supcio xD
|
| |
| | #7 |
jeszcze czerwone kalesony do tego :P Tero by wygladało jak elfy xDD A ct jak świete mikołaje pasuje? |
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
te wasze "nowe pomysly" to dokladna kopia tego co zrobiono/byly propozycje na ffa...
|
| |
| | #9 |
|
As nie dramatyzuj, w dziale jakimś jest propozycja wprowadzenia tego na serwY! Nie na serwer więc nie pierdziel, że to kopia. Tak jak powiedział towdi przebrania dla adminów odpadają. |
| |
| | #10 |
| Wiek: 19
| Odp: Świąteczny motyw |
| |
| | #11 |
| Wiek: 17
powiem jedno zanim to dodadzą to minie zima znając tempo pracy i wcześniejsze projekty które teraz robią to wiecie. Jedynie co mogą doać to właśnie to co jest testowane na ffa
|
| |
| | #12 |
Zgadzam się z pucusiem :P
|
| |
| | #13 |
|
Pamiętam kiedyś były mapy świąteczne dodane wiec to tez by mogło być i nawet fajnie się na nich gralo.
|
| |
| | #14 |
|
Dobra mam pomysły teraz tylko czy to zrobią.
|
| |
| Tagi |
| motyw, swiateczny |