| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Tutaj składamy podania o dział
Podanie musi być zgodne z: http://volta-sq.pl/ogloszenia-11/249...sny-dzial.html Wzoru nie podajemy, liczymy na wykazanie się od strony użytkownika |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Tutaj składamy podania o dział
Ja składam prośbę o dział servera 4fun i poddziały takie jak zmiany itd.
|
| |
| | #3 |
|
Przydalby sie dzial o hostingach gier,stron itp. z prefixami np. oferta, pytanie , opinia i do tego moze cos o skladaniu ofert sponsoringu i szukania sponsora.
|
| |
| | #4 |
|
| Odp: Tutaj składamy podania o dział Co z tym dzialem? Przydalby sie tez jakis do tworzenia map itp. sam chetnie bym zamiescil jakis swoj poradnik , choc malo umiem i tez przydalaby mi sie pomoc.
|
| |
| | #5 |
|
Utworzyłem podforum w dziale Counter-Strike - Mapping, w którym otrzymałeś moderatora. W razie potrzeby przeniesienia do niego jakiś tematów pisz do naszych moderatorów (napisz, aby zaznaczyli "nie pozostawiaj odnośnika"). Do giełdy dodałem podfora z podziałem na kupię, sprzedam, zamienię, szukam sponsora i ZASPONSORUJĘ. Dodałem dział w konfiguracji serwera "Hostingi" tam otrzymałeś też moderatora. Nie zrobiłem w nim prefiksów. Musisz napisać w nim regulamin, w którym musisz uwzględnić to, że: KAŻDY TEMAT MUSI ROZPOCZYNAĆ SIĘ OD OFERTY DANEJ FIRMY! Z nazwa firmy w nazwie tematu! Dopiero później pytania itp. |
| |
| | #6 |
|
Co do regulaminu to na nim sie zabardzo nie znam , a w mappingu moze jakies podfora Poradniki , Zlecenia , Problemy Pytania?
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Jesteś moderator, nie możesz tam robić itd? o.0
|
| |
| | #8 | ||
|
| Odp: Tutaj składamy podania o dział Cytat:
Cytat:
| ||
| |
| | #9 |
|
chciałbym założyć dział. Nasze osiągi . Można się pochwalić tutaj o wyczynach sportowych lub coś w tym stylu porozmawiamy o sporcie na skali światowej . Taki kącik dyskusji o sporcie. Prowadzący Ja może jeszcze ktoś się załapie |
| |
| | #10 |
|
Osiągnięcia to praktycznie na jeden temat. Natomiast temat o sporcie jak najbardziej, jeśli będą tam informacje o meczach itp.
|
| |
| | #11 |
|
no tak typu walki Ksw Mma i mecze sitka noga kosz i wgl !!! Będę uzupełniał codziennie taka gazetka sportowa volty
|
| |
| | #13 |
|
Mozna zrobic jakis dzial dot. nauki , a w nim 2 subfora Problemy i Pytania , Wypracowania. Wypracowanie w tym dziale mozna dac swoje , z jakies ksiazki , z internetu. A wiele ludzi na forum by to napewno przyciaglo |
| |
| | #14 |
|
też o tym myślałem ale nie byłem pewien czy pytać mogę nawet pomóc prowadzić dobre by to było
|
| |
| | #15 |
|
Witam ![]() Prowadzący dział: Creative Pomocnicy: Radeon(jeśli się zgodzisz) , Rzulek Proszę o dział: Nazwa działu: VoltaOTS Tematy działu: 1. Ogłoszenia Opis: Ogłoszenia dotyczące VoltaOTS. 2. Uwagi/Propozycje Opis: Uwagi i propozycje dotyczące VoltaOTS. 3. Kupie/Sprzedam Opis: Chciałbyś coś kupić ? A może sprzedać? Napisz tutaj! 4. Gildie Opis: Szukasz gildi , a możesz szukasz ludzi do gildi? Napisz koniecznie! 5. Zdjęcia Opis: Zdjęcia z VoltaOTS. |
| |
| Tagi |
| dzial, podania, skladamy |