| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Twój status STEAM na forum!
Już od dzisiaj możecie ujawnić swój status steam na forum! Wystarczy wypełnić pole STEAM ID w ten oto sposób (edytuj profil w panelu uzytkownika): ![]() Efekt taki jak widać to u mnie przy poście |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| |
| |
| | #3 |
|
|
Cos nie dziala ![]() //Juz ok //Bylo przez chwile i zniknelo |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
|
Spotkałem się z takim czymś na kilku forach. Przydatne Tyle, że tu chyba nie działa ;p---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:14 ---------- @edit jednak działa. Ale widzę tylko swoje, tzn raku, radeon waszych nie widzę. A swoje owszem. |
| |
| | #5 |
|
|
Mi tam nie dziala ale pare razy sie pokazalo na chwile ;p
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 25
|
@ Edoc -> Ty ślepoto ;d :* @ Muffin & Raku -> Wasz mUSK nie działa ^ Ja wszytko widzę i każdego kto to posiada ^ Więc nie mówcie że nie działa, może macie jakiegoś ruskiego firefoxa? |
| |
| | #7 |
|
|
No na serio nie dziala jedynie widze swoje jak napisze nowy post ale jak odswieze to zadnego nie widze , to nie jest dokonca zrobione tak jak na CSC bo tu jest tylko obrazek...
|
| |
| | #8 |
|
Bo to się po chwili pojawia, a nie od razu po odświeżeniu ;x Więc chwilę poczekaj i skomentuj! Bo mi jakoś wszystko normalnie się pokazuje! Nawet jak odświeżę ^ Wszystkich widzę statusy |
| |
| | #9 |
|
|
Wiesz dlugo ile razy czekalem , tylko , ze ty masz moderatora to moze na ciebie inaczej wplywac |
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
|
ciekawe // ku*** 6 dni nie gralem ;x trzeba napsiac posta o niskiej aktywnosci.... |
| |
| | #11 |
|
|
Zrobiłem wam te statusy, tylko zmienie kolorystyke ---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 12:22 ----------
|
| |
| | #12 |
|
Super ;D Jednak na coś się przydajesz :*
|
| |
| | #13 |
|
|
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 16
|
No i teraz gitara wyczepiste Będę mógł dodać wszystkich!!! Radeon, Tobie nie dam, i tak nie przyjmiesz |
| |
| | #15 |
| Wiek: 20
|
aha testpost ^.^
|
| |
| Tagi |
| forum, steam, status |