Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 209  
Stare 05-12-10, 21:32   #1

Bad Day

Automatyczne przenoszenie XP

Ostatnio coś była gadka, że tylko jedna osoba przenosi ?

Teraz chyba to może się zmienić.

Automatyczne przenoszenie XP - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

Tylko nie wiem jak z opłacaniem tego (bo u nas jest płatne).

Stare 06-12-10, 17:18   #2

Mardog

Odp: Automatyczne przenoszenie XP

Właśnie u nas jest płatne, ALE! Dla adminów mogło by coś takie być z ograniczeniem 2x na dzień.

Stare 06-12-10, 17:54   #3

Razjel

Pomimo tego że jako admini mielibysmy z tego profity ... warto zwrócić uwage na fakt , że mozemy również wyłapać wiecej bledow czy niedociagniec w klasach . Mozemy zaobserwowac braki lub zadatek pewnych cech. Uwazam pomysl za swietny , wbic to do amxmodmenu i git.

Stare 07-12-10, 14:39   #4

Bad Day

Ja bym proponował 1-2 na tydzień
_____
Teraz niech RED się wypowie na ten temat.
Chyba by ułatwiło funkcjonowanie DM.

Stare 07-12-10, 21:09   #5

nie zbyt dobry pomysł, dlaczego admin nie musi płacić za przeniesienie expa?
To teraz jaki będzie miał kaprys taką postacią sobie będzie grał... jak płatne to płatne powinno być dla wszystkich.

Stare 07-12-10, 21:11   #6

Mardog

Bo admin opłaca już serwer i zwyczajnie się mu należy.

Stare 08-12-10, 06:16   #7

Płaci bo chce admina, nie płaci za darmo.

Stare 08-12-10, 06:54   #8

xKrzysi3k

A mi to ryba czy będą admini mogli sobie przerzucić expa czy nie.
Co to za różnica jaką ma się klase? Umiesz grać to każdą będziesz wymiatał.
Obecnie gram pallem i kilkom innymi postaciami, ale mam zamiar niedługo zacząć także grać zabójcą (już nawet grałem).
No ale tak jak wspomniał Bad Bay żeby zrobić ograniczenie możliwości co do ilości przeniesień. 2x2 tyg.
A co za tym idzie? Admini będą mogli w ten sposób próbować resztę klas i w razie problemów zgłaszać je, czy zaproponować jakieś zmiany/poprawki.

Stare 09-12-10, 15:53   #9

CzesieK

no w końcu coś mądrego te 2X2tyg mi pasuje :P

Stare 09-12-10, 17:13   #10

biAła_koSzula

Mi wystarczy raz na miesiąc co do programu mi to rybka jeszcze wprawdzie expa nie przerzucałem lecz nie powiem że nie zamierzam tego zrobić jak wpadną nowe rzeczy na DB. Co do programu jeśli on działa to czemu nie.

a co do wypowiedzi.

Cytat:
nie zbyt dobry pomysł, dlaczego admin nie musi płacić za przeniesienie expa?
To teraz jaki będzie miał kaprys taką postacią sobie będzie grał... jak płatne to płatne powinno być dla wszystkich.
Cytat:
Płaci bo chce admina, nie płaci za darmo.
Myślisz że admin to taka fajna robota ? Siedzisz sobie na innym serwerze grasz a wołają cię na drugi abyś wszedł i pobanował non-steaowa czita. Często musisz siedzieć na spekcie i ich wyłapywać. Oczywiście są zalety bycia adminem takie że nie musisz prosić nikogo aby wszedł i po banował/zgagkował kogoś itp Poza tym myślisz że praca admina ogranicza się tylko do banowania i świecenia tym że ktoś takiego adma ma nie kolego. Każdy z nas stara się aby ta serwerownia się rozwijała w dobrym kierunku i miała coraz więcej graczy, płacenie za adma to tylko jeden punkcik. Więc sądzę że raz czy dwa razy na miesiąc takie przerzucenie expa mi się należy

Stare 09-12-10, 17:52   #11

TowdI

@Up zgadzam się. A co do gracza szpady... Bo ty myślisz że wejdziesz dasz raz na rok bana , nikt ci się nie użala albo nie ma pytań oraz możesz robic co ci się podoba. To tak nie jest , jakbyś chociaż raz był adminem na serwerze S i nS byś zobaczył.

Tagi
przenoszenie, automatyczne