| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Automatyczne przenoszenie XP
Ostatnio coś była gadka, że tylko jedna osoba przenosi ? Teraz chyba to może się zmienić. Automatyczne przenoszenie XP - Nieoficjalny polski support AMX Mod X Tylko nie wiem jak z opłacaniem tego (bo u nas jest płatne). |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Automatyczne przenoszenie XP
Właśnie u nas jest płatne, ALE! Dla adminów mogło by coś takie być z ograniczeniem 2x na dzień.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Pomimo tego że jako admini mielibysmy z tego profity ... warto zwrócić uwage na fakt , że mozemy również wyłapać wiecej bledow czy niedociagniec w klasach . Mozemy zaobserwowac braki lub zadatek pewnych cech. Uwazam pomysl za swietny , wbic to do amxmodmenu i git.
|
| |
| | #4 |
| Odp: Automatyczne przenoszenie XP |
| |
| | #5 |
|
nie zbyt dobry pomysł, dlaczego admin nie musi płacić za przeniesienie expa? To teraz jaki będzie miał kaprys taką postacią sobie będzie grał... jak płatne to płatne powinno być dla wszystkich. |
| |
| | #6 |
|
Bo admin opłaca już serwer i zwyczajnie się mu należy.
|
| |
| | #7 |
|
Płaci bo chce admina, nie płaci za darmo.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
A mi to ryba czy będą admini mogli sobie przerzucić expa czy nie. Co to za różnica jaką ma się klase? Umiesz grać to każdą będziesz wymiatał. Obecnie gram pallem i kilkom innymi postaciami, ale mam zamiar niedługo zacząć także grać zabójcą (już nawet grałem). No ale tak jak wspomniał Bad Bay żeby zrobić ograniczenie możliwości co do ilości przeniesień. 2x2 tyg. A co za tym idzie? Admini będą mogli w ten sposób próbować resztę klas i w razie problemów zgłaszać je, czy zaproponować jakieś zmiany/poprawki. |
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
no w końcu coś mądrego te 2X2tyg mi pasuje :P
|
| |
| | #10 | ||
Mi wystarczy raz na miesiąc co do programu mi to rybka jeszcze wprawdzie expa nie przerzucałem lecz nie powiem że nie zamierzam tego zrobić jak wpadną nowe rzeczy na DB. Co do programu jeśli on działa to czemu nie.a co do wypowiedzi. Cytat:
Cytat:
| ||
| |
| | #11 |
|
@Up zgadzam się. A co do gracza szpady... Bo ty myślisz że wejdziesz dasz raz na rok bana , nikt ci się nie użala albo nie ma pytań oraz możesz robic co ci się podoba. To tak nie jest , jakbyś chociaż raz był adminem na serwerze S i nS byś zobaczył.
|
| |
| Tagi |
| przenoszenie, automatyczne |