| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| Zobacz wyniki ankiety: ankieta | |||
| zostawić jak jest | | 3 | 16.67% |
| reset | | 7 | 38.89% |
| 500 lvl | | 4 | 22.22% |
| 9 poków za 1 | | 4 | 22.22% |
| Głosujących: 18. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
| | #16 |
|
|
ja powiem tak grałem gdzie jest 500 lvl i jakoś niezbyt mi się tam grało kolesie grający od samego początku mają lvl max 200 a grają już tam długo to się nudne robi a co do resa i nowych poków to tak mi res nie przeszkadza ale oczywiście musiał bym odzyskać mojego Moltresa ale jak innym to przeszkadza to już nie mój problem tylko adminów a co do nowych poków można by było dodać i urozmaicić trochę bo to też ciągle te same |
| |
| | #17 |
|
|
Szkoda , że te nowe pokemony co podał Raku to mają co 2-3 ten sam skill :P
|
| |
| | #18 |
|
|
Kazdy ma ten sam skill , tylko chodzi o nowe transformacje np. Lugia (skill mewtwo) przemiana darklugia (skill mew) ma 2 skille i jest dobry ale do tego by bylo potrzebne 200-500lvli... Bo lepsze pokemony by sie potem zdobywalo
|
| |
| | #19 |
|
|
Ej co do tych zmian to się okazuje że wielu graczy nie gra na servie już bo i tak nie opłaca im się grać przed restartem servera a po restarcie też już im się nie będzie chciało grać.
|
| |
| | #20 |
| Wiek: 16
|
Te osoby co teraz graja maja tylko wysokie lvle , jak ja wszedlem 1 raz na ten serw i zobaczylem jakie lvl maja inni to mi sie juz odechcialo grac Wiec jak najbardziej jestem za resem
|
| |
| | #21 |
| Wiek: 16
|
Rozasty reset już był i nie baw się w archeologa jak inni użytkownicy. Ogólnie temat chyba można zamknąć bo w związku z tym póki co chyba już zmian żadnych nie będzie.
|
| |
| Tagi |
| rozwiazania, nowe, expa, restart |