| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Kilka zmian.
Proponuje nastepujace zmiany, ktore umililyby/ulatwilyby rozgrywke: -TT moze tylko rozmawiac kiedy nie zyje (podczas zycia all tt gag) -wprowadzenie pluginu last request, szukam go nadal, nie moge znalezc, jest to plugin, ktory wlacza sie kidy zostaje 1 terro, ma on wtedy wybor zyczenia jednego z bodajze 10 mu danych przez plugin, tj. one shot kill, wybiera CT i strzela po jednym naboju jak western, czy race, biegniecie z jednego miejsca na drugie...jest duzo opcji w tym pluginie, bardzo umila gre tutaj wiekszy opis pluginu: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=111942 Nie jest to doslownie o co mi chodzilo, ale podobne...wciaz szukam -wprowadzenie GLOW (naswietlenie) terro, dla duchow (za freekill), nadane przez admina prosilbym o wylaczenie pluginu z piescmi, poniewaz w wiekszosci wypadkow ulatwia to tylko rozgrywke dla terro (mowie o tym zamroczeniu po uderzeniu) |
| |
| | #2 |
|
|
zaczne od konca piesci to tylko model zamiast noza, odrzut ekranu bo uderzeniu to plugin fajny bo realistyczny i raczej nie ma go co wywalać last request, jak podasz wgram z chęcia ![]() TT moze rozmawiać tylko po smierci, hmm dla mnie może być i nie musi a i podswietlanie tt jako ducha to też OK Teraz proszę o wypowiedzi graczy |
| |
| | #3 |
| Wiek: 9
|
Podoba mi się ogólnie wszystko. Bardzo napewno się przydadzą.
|
| |
| | #4 |
|
To, ze terro moze tylko po smierci bardzo ulatwia zrozumienie CT, jak jest admin z tym problemu nie ma... ale jak go nie ma, to wsyzscy krzycza i przekrzykuja CT. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
|
wszystkie pomysły mi się podobają ale z tym gagiem to nie do końca bo tt ma życzenie zmiana ról ale w sumie to i tak go prawie nikt nie wybieraa może jeszcze by dać votekick/voteban bo jak nie ma admina to by się przydało |
| |
| | #6 |
|
Kronox, przeciez TT moze pisac, dostaliby tylko voicegag. Pozatym jak znajde ten plugin LR, nie beda musieli gadac zeby dostac zyczenie. Teraz ogarniam od 10 minut server, bo dra sie wszyscy FKuja itp. ... -_- Przydaloby sie. |
| |
| | #7 |
|
|
Klatki powinny sie automatycznie otwierac po 30s |
| |
| | #9 |
|
|
tak, zajrze, przykro mi ale nie dziś już bo schodze z kompa :[
|
| |
| | #10 |
|
|
1. Niezbyt praktyczne, czasami lepiej jest sobie pogadać z tt a jak drażnią to rozkaz "tt nie używa mikro" i po sprawie. 2. Nie uważam tego za potrzebne a wręcz za irytujące, że ma się do wyboru tylko kilka życzeń w dodatku nudnych (nigdy się nie spotkałem z kimś kto by życzył sobie walkę na spraye bądź wyścig), no i plugin który podałeś jest faktycznie bardzo fajny i ma kilkanaście użytecznych funkcji oprócz tego ale szkoda że jest do CS:S 3. Jak najbardziej się doda 4. Gdyby nie było tego "odrzutu" to szanse tt zmalałyby zapewne kilkukrotnie, wystarczy nie biegać blisko i tyle, a ci co nie ogarniają tego to trudno. |
| |
| | #11 |
|
Zenek, nie jest latwe adminowi utrzymac porzadek na serverze, gdzie graja non steam...nie mozna dac gagu, kickujesz wracaja, a banowac nie bedziesz pol tt. Plugin jest tylko pod CS:S? Nie znam sie na tym, niech ktos sprawdzi. |
| |
| | #12 |
|
|
No wiem jak jest ciężko utrzymać porządek, ale też nie wiem czemu niby trzeba banować pół tt (nie ma dla nich żadnych zasad do złamania), a jak osobnik się drze przez mikro to i bez admina można go zastrzelić za to.
|
| |
| | #13 |
|
|
Vicek trochę nie ogarnia, więc ignorujcie Jego niewiedzę :loled:
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 22
|
nie no CZeba cos z tym zrobic dzisiaj siedzialem w sumie z 1.5h na jailu i szczerze mowiac po polowie tego czasu mialem dosc jeszcze jak jest 2 adminow to ok bo jeden cos wylapie a drugi egzekwuje a tak to nie ma szans ludzie biegaja nie sluchaja w ogole krzycza jeden przez drugiego to jest jakas totalna porazka ja wiem ze cedrik nie chciales ale czy na serio nie da sie tego zrobic steam? bo to w ten sposob nie ma szans na ogarniecie tego i caly czas bedziesz dostawal spam na steam ze ktos freekiluje albo cos innego robic zle . Wiem ze 90% graczy na serwie to non steam ale moze udaloby sie cos rozkminic na steam? albo mozna zrobic tak ze do konca miecha ns a potem dac notke na serwie ze bedzie zmiana na steam no juz nie wiem kminmy cos bo naprawde sie odechciewa grac a mod jest swietny tylko wypada ludzi normalnych ktorzy boją sie złamac regulamin a nie nostimowych dzieci neo ktorzy z twoich slow robia sobie jaja a po banie restartuja rooter i dawaj od nowa wchodza... Sie rozpisalem ;p |
| |
| | #15 |
|
|
niezła lekturka ![]() kurde znowu mam dylemat, bo serwer s/ns daje full serwer z 90% dzieci ns, a serwer steam daje pusty serwer z 100% steamów :/ Piszcie jak sądzicie, a jak już będzie ten steam to naprawdę mi z nim pomóżcie bo ja sam nigdy go nie rozkręcę tak jak by mi pomagało kilka osób P.S Koniec miecha jest za 2 dni xD |
| |
| Tagi |
| zmian |