Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 294  
Stare 30-11-10, 12:03   #1

Veslo

Barba

Witam.

Gram barbarzyńcą i mnie jedno dziwi w opisie pisze postać do rush... :P

Wiedz jeśli jest taka postać to dlaczego ona ma tylko 210 hp? a nie np. 275.

To jest postać która powinna mieć troszkę więcej hp.

Np. Mefisto ma praktycznie to samo co barba a ma 255 hp?
różni się tylko tym iż ma 2 skoki, troszkę bardziej nie wiedzialny, i ma teleport.

Bo na to co wychodzi to barba ma chyba najmniej hp na całym serwie.

2. Sprawa dlaczego barbarzyńca ma możliwość naładowania 3 pocisków tylko?

Może byście to zwiększyli do 6 pocisków albo i więcej bo to się przydaje tylko na scouty na innych mapach niema to w ogóle zastosowania nic nie pomaga.

3. Dlaczego po naładowaniu pocisków mój własny team strzelając we mnie niszczy mi pociski.

Sytuacja wygląda tak naładuje se na respie 3 pociski wychodzę by kogoś zabić a tu naglę strzela do mnie mój team i niszczy mi wszystkie pociski które naładowałem.

Prosiłbym o po prawienie barby Dodać mu coś pocisków np. na 50 inteligencji 6 pocisków do naładowania ana 100 inteligencji 9 pocisków do naładowania.
Bo np. na 30 pocisków 9 odbić dużo może dać.

Prosiłbym też o powiększenie Hp barby z 210 na np. 275 bo to jest postać do rush a tak padam na 1 Head shot a nie zawsze mam tyle czasu by naładować ten 1 pocisk.

Prosiłbym też o usunięcie tego błędu iż mój własny team niszczy mi pociski które naładowałem.

Proszę o odpowiedzi na mój temat.

I to nie jest to iż ja gram barbą i chce mieć lepszą postać, moim głównym priorytetem jest to iż chce aby postacie było dość równo do siebie bo tak na serwie grają tylko Paladyni, Ninja, Przeważnie a tak przypada na 30 osób na serwie z 4-5 innych klas a tak same pale :/

Wiedz proszę rozważyć moją propozycję gdy ujrzę że zostało zmienione i jest dobrze przeżuce się na inna postać by Wiedzieć co jest w niej nie tak :]

Stare 30-11-10, 12:25   #2

Bad Day

Odp: Barba

Jak już tak ładnie opisałeś, to naucz się dokładnie czytać :P

1. Ta postać niby jest do raszu, bo (tego jakoś nie przeczytałeś), że przy zabiciu kogoś dostaje pełny magazynek (jak mefisto), ale też dostaje życie/HP (chyba 20, czy coś).
Więc on nie powinien mieć więcej HP, bo jak zabija to się regeneruje.

2. Kiedyś jak się rozkręcał Diablo, dodało się mapę awp, a można było ładować chyba do 6 i tak większość ludzi/dzieci na mapie przez pół rundy się ładowało, a jak się skończyły to znowu ładowanie i mapa się przedłużała.
Ale jak już postaci modyfikujemy, że za inteligencje się coś ma to jestem za twoim pomysłem.

3. Pisałem już z tym problemem na forum, gdzie się pojawia DM, ale nikt mi nie opowiedział. Może coś tu wymyślą.
[Mnie to wkurzało, bo jak trafiłem na STALKER'a to się naładowałem, ale zawsze mój team niszczył to ]

Stare 30-11-10, 12:32   #3

Pucant

veslo moj zabojca ma tylko 200 hp co wkurwia. w dodatku tyle softow gra ze chuj. veslo ma racje stare klasy trzeba zrownac zreszta by serwer wygladal roznorodnie a nie same pale, mefy, ninje

Stare 30-11-10, 12:41   #4

biAła_koSzula

za pomysłem nie chce mi się rozpisywać kiedś barba był często graną postacią teraz grają nim tylko nieliczni. Zwiększyć hp do 250-270. 0 balansu.

Stare 30-11-10, 13:38   #5

Veslo

tak ale żeby odładować sobie te hp pierw trzeba kogoś zabić a zwykly strzał w head bierze 255 hp wiedz barba na samym wejsciu pada.

zabojca ma dobrze bo go nie widać
Awp no wiem że przedłuża ale i tak jak ktos ma item archy 1/1 coś to i tak padam a to zawsze ktoś ma na scotach a na awp praktycznie wcale nie gramy,

To do inteligencji jest fajne według mnie ale życia też by się przydało więcej nawet te 255 hp które ma mefisto,

ja przeżuciłem z mefa na barbe i cześciej padam barba niz mefem. bo mefisto nigdy nie padał na 1 hit mial zawsze szanse by zabic kogos jeszcze

Sorry za błedy jest ich sporo ale siedze na laptopie dziewczdyny i nie umiem na tym pisac

Stare 30-11-10, 13:45   #6

Bad Day

Ale, że ty nie umiesz grać barbem to nie znaczy, że jest do luftu.
Dużo innych klas jest jeszcze słabszych, ale nikt nie zwraca na to uwagi, bo nikt nimi nie gra.

Stare 30-11-10, 15:50   #7

PaNiKa

Cytat:
Zamieszczone przez biAła_koSzula Zobacz posta
za pomysłem nie chce mi się rozpisywać kiedś barba był często graną postacią teraz grają nim tylko nieliczni. Zwiększyć hp do 250-270. 0 balansu.

A może odrazu do 350
Barba to dla mnie bardzo dobra postać i nadal wnioskuję ,że nie trzeba zmieniać jego HP.
Osobiście powiem ,że Palladyn ma 130 hp na start ,a te 20hp nie robi między nimi różnicy ,bo tego bijąc typa nie wyczujesz.Fakt palladyn ma odbicia,ale co do barby to tak.

Zostawić 210 HP
Naprawić odbicia pocisków by nie były rozwalane przez własny team i zwiększyć do 10
Dodać np. 5% redukcji obrażeń

Stare 30-11-10, 17:19   #8

Veslo

Cytat:
Zamieszczone przez PaNiKa Zobacz posta
Dodać np. 5% redukcji obrażeń

5% redukcji to już może coś dać w każdym bądź razie trzeba troszkę ją poprawić.

Stare 30-11-10, 20:04   #9

TowdI

Także jestem za wyrównaniem ale zabójcy. Gdyż grałem kiedyś zabójcą ale uznałem że nie będę grac gdyż ma po 1. za mało hp 2.Mało "bajerów" bo "niewidzialnośc po naładowaniu" i do tego 200 hp jest to żałosne według mnie a co do barby wydaje mi się że nie trzeba nic dodawac gdyż jest wystarczająco dobry. Ma on w końcu "220hp , odbicie pocisku po naładowaniu , odnowa magazynku i na dodatek regeneruje po zabiciu. Wy terminatora chcecie z niego zrobic ?

Stare 30-11-10, 20:28   #10

Veslo

wbijam się w pala z 220 hp zabijam go gdy mam 120 hp dostaje za niego 20 hp.

Wychodzi mi ktoś inny bah bania spie.

Wystarczy?

Też grałem zabójcą i z niego zrezygnowałem bo się nie opłacało nim grać

Stare 30-11-10, 21:21   #11

TowdI

no tak ale co ma powiedziec np. Mnich,zabójca,mag,nekromanta czy inne słabe klasy ?

Stare 30-11-10, 21:26   #12

Mardog

Nekromanta nie jest słaby, dajcie te 255hp barbie i tyle... Niepotrzebny becz się
skończy.

Stare 30-11-10, 22:19   #13

TowdI

No dobra do 255 niech już będzie ale i tak mało mi się to podoba bo są gorsze klasy.

Stare 30-11-10, 22:48   #14

PaNiKa

Nie zgadzam się zdecydowanie aby podnieść jego HP do 255.
Uzasadniałem wyżej oraz w innym temacie.
Wymyślacie z dupy te wasze propozycje.
Ten więcej HP,ten hs,ten long jumpy i robi się to monotonne.
Naprawić mu te pociski i będzie dobrze.
Ew 5% redukcji i dziękuje.

Stare 30-11-10, 23:08   #15

Veslo

mówiłem na samym początku że bede przeskakiwał na inne postacie teraz planuje mnicha.

Tzn gralem już nim :P

Ale po kiche sciana? :P mnichowi skoro i tak przeskanują go xDD troszkę głupie to xD

Tagi
barba

Ostatnio wyszukiwane
battlefield 3 multiplayer na piracie counter strike 1.6 download non steam counter strike 1.6 non steam counter strike 1.6 non steam download cs 1.6 download non steam cs 1.6 download non steam v32 cs 1.6 non steam cs 1.6 non steam download cs 1.6 non steam download v32 cs 1.6 non steam pobierz cs download non steam cs non steam download cs non steam pobierz diablo mod download cs 1.6 non steam ffa forum cs mapy cs mapy do cs mapy do cs 1.6 phoenix download phoenix program pobierz cs 1.6 non steam polskie serwery cs prototype spolszczenie ronaldo messi tapety na telefon 240x320 ujarani volta sq volta-sq.pl maseczka oczyszczająca John Masters com wynajem mieszkań Legnica stoły konferencyjne kubki reklamowe