| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Brak lvl'i
data: 28.11.2010r Kto składa: Karambol opis: Nei wei mco się stało na de duscie nabijalem sobie lvl na -. Jak zresztą reszta zauważyła większosc serwa nie ma lvl. Moje lvl to 110 Flareon i 37/36 Ampharos Dowody? Demka z dzisiejszego dnia all wyjasnia... |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Brak lvl'i
Ciekawa sytuacja. Pokemod coś pewnie buguje, bo sporo osób dziś mi na to sakrżyło. Niestety musimy poczekać za Radeonem, który "obada" sprawe. |
| |
| | #3 |
|
A kiedy to będzie? Bo troche gupi bo dobre 160 lvl stracilem...Narazie
|
| |
| | #4 |
|
To ja się podłączę do petycji. 2010-11-28 21:50 - 22:00 Gram smearglem 98 czy 97 lvl, kupuje expa, jest napisane: "dostales -123125125 expa" i 1 lvl... to wygląda jakby zamiast liczb całkowitych były rzeczywiste czy odwrotnie. Zresztą nieważne, chcę odzyskać lvl |
| |
| | #5 |
|
ja dzisjaj gram na rocku i i mialem gengara 300 lvl !! i patrze na next rundize ze lvl wynosi 1 !!! PROSZE SPOJRZEC NA INNY TEMTA MOJ KTORY SIE NAZYWA "Problem !!! HELP !! POMOCY ! Miałem to samo co waluss |
| |
| | #6 |
| Wiek: 24
to ja sie przylacze winowajce obnizania lvli znalazlem a utracilem 157lvl http://img8.imageshack.us/img8/1770/masterssk.png |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
ja utracilem gyardosa 141 lvl i nidoqeen 130lvl .Przyłaczam sie.
|
| |
| | #8 | |
| Wiek: 18
| Odp: Brak lvl'i ![]() Cytat:
| |
| |