| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 |
|
| Pilnie poszukiwani admini ! Wymagania: -Muszą to być osoby, które ZNAMY, a nie w ciemno -Musimy je lubić i one nas -Muszą mieć MINIMUM 15-16lat , w skrajnych przypadkach mniej -Muszą być rozpoznawalni -Jak zobaczymy, że cokolwiek dana osoba odwaliła to wywalamy ją, ew. pouczamy, jeśli nie zrobiła nic, aż tak strasznie złego. -W okresie tygodnia mini-adminowania, muszą udzielać się też na forum i być aktywne, pouczając osoby łamiące regulamin na serwerze. Po przyznaniu większych praw, nadal muszą trzymać się tego punktu! Tacy mini-admini dostają tylko kilka flag, bez banowania na dłuższy czas i zmian mapy, zmiany cvarów. Przez 7dni mają czas na wpłatę kasiorki, a po tym czasie - zabiera im się wszystko lub jak wpłacą - przedłuża. Nie robimy tak, że "Masz 7 dni na wpłacenie kasy", a dajemy admina bez wpłacenia. Czyli najpierw kasa potem admin .Koszt admina 10-15 zł/mc przelewem ( w skrajnych przypadkach sms) |
| |
| | #2 |
| Wiek: 9
|
To jest tak nie wiem czy bawić się w wzorki czy nie. Ludzie z E-Z napewno mnie znają cedriK~ tym bardziej bo miałem u niego adma. Spełniam wszystkie te wymagania które zostały opisane powyżej. Chciałbym tylko prosić o treść i numer sms pod jakim mam przedłużyć swojego admina ,ponieważ zapomniałem kodu.
|
| |
| | #3 | |
|
|
w czytaniu chyba nie jesteś prymusem ? Cytat:
---------- Post added at 01:55 ---------- Previous post was at 00:28 ---------- Od dzisiaj wprowadziliśmy więcej stawek SMS na specjalne prośby klientów. Aktualne stawki SMS SMS 1,22 zł z VAT, Doładowanie 0,59 zł SMS 2,44 zł z VAT, Doładowanie 1,19 zł SMS 3,66 zł z VAT, Doładowanie 1,79 zł SMS 4,88 zł z VAT, Doładowanie 2,39 zł SMS 6,10 zł z VAT, Doładowanie 2,98 zł SMS 7,32 zł z VAT, Doładowanie 3,55 zł SMS 10,98 zł z VAT, Doładowanie 5,35 zł SMS 17,08 zł z VAT, Doładowanie 8,36 zł SMS 23,18 zł z VAT, Doładowanie 11,35 zł SMS 30,50 zł z VAT, Doładowanie 14,94 zł // Nowe stawki będą dostępne od jutra, ze względów technicznych. I wolisz zapłacić 15 zł pocztą czy 30 zł z komy ?? | |
| |
| | #4 |
|
|
Globek za jakies 2 dni moze wczesniej zalezy od was
|
| |
| | #5 |
| Koszt admina 10-15 zł/mc przelewem ( w skrajnych przypadkach sms) SMS 23,18 zł z VAT, Doładowanie 11,35 zł no to ja biore sms ten powyżej i tak jak napisałeś jescze wyżej . Zawsze u ciebie brałem sms i teraz też sms zapłace . (skąd możesz wiedzieć żę nie jestem skrajnym przypadkiem?) |
| |
| | #6 |
|
|
bo poprostu Ci to mówie ? A i stawka jest większa tak jak mówie, teraz mi potrzeba kase na serwery bo już od kilku tygodni nic kasy nie wpłynęło na portfel i trzeba nadrobić to i przedłużyć serwery więc: SMS 30,50 zł z VAT, Doładowanie 14,94 zł albo Przelew 15 Chodzi o to żebym dostal 15 zł |
| |
| | #7 |
|
Dobra niech Ci będzie . Ale jest jeden problem możecie się śmiać, ale nie wiem co i jak z tym przelewem, nie wiem jak się go robi itp.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
|
idziesz na poczte i mówisz że chcesz przelew zrobić albo przez bank
|
| |
| | #9 |
|
|
przelew się robi za pośrednictwem banku i konta bankowego hah xD a jak nie masz konta to idziesz na poczte, bierzesz taki fajny druczek, wypełniasz go danymi, dajesz pani w okienku razem z kaską, ona to wysyła, daje Ci kwit a ty wychodzisz z poczty i idziesz do domu tu masz dane do sms-a Wyślij sms na numer: 92550 o treści: TS.493 Kwota doładowania: 14.94 PLN (Opłata za SMS: 30.5 PLN z VAT) Usługa dostępna w sieciach Era GSM, Plus GSM, Orange, Play. |
| |
| | #10 |
|
|
Wygląda to tak: TYLKO DANE INNE (maja byc takie jak konto Cedrika Jeśli nie ma konta to kasa moze isc do mnie ja mu wplace na portfel hostingu - zalezy jak chce) |
| |
| | #11 |
|
|
nie musi iść na moj konto bo idzie bezpośrednio na konto tserwery.pl a oni doładowują im portfel daną kwotą: Nazwa odbiorcy: Wulkanizacja Marek Figarski Adres:Panny Wodnej 46/48 paw .21, 04-862 Warszawa Numer konta: 60 1140 2004 0000 3802 5088 6481 Tytułem: 493 - c3dr1k@op.pl |
| |
| | #12 |
|
|
Tylko jak ktoś źle wpisze tytul to jest problem, a tak to u mnie jedynie nr konta dobrze przepisze i dziala |
| |
| | #13 |
|
|
ja zawsze o tym przestrzegam i tak jak zakładałem 1 serwer to zarobiłem na ich pomyłce fajnie bo nie sprawdzili czegoś
|
| |
| | #14 |
|
|
Fajny mod , caly czas ktos lamie regulamin chetnie bym zglosil sie na adma , ale juz mam na poke i zabardzo tyle kasy nie bede wydawal :/
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 16
|
Ja sie zglaszam na adma... Nick steam:Rozasty Imię:Sebastian Wiek:14 Po co?:By ogarnac troche JB...gram na tym serwie 3h dziennie i widze np.dzieci fk lub ct bez micro i malo admowCo oferujesz? gar na serwie i wiecej pleyerow =]Nie mam postow i na forum jestem krotko....ale za to na serwie dlugo gram i dzieci mnie wkurzaja freekiluja itp...obiecuje ze bede pisal posty =] |
| |
|
| Tagi |
| admini, poszukiwani, pilnie |